09.04.2006, 22:55
Cytat:Originally posted by Trissi+Mar 10 2006, 11:32 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Trissi @ Mar 10 2006, 11:32 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteBegin-ptysia@Feb 22 2006, 09:00 PMNie masz możliwoci odmowy, kto ze mnš będzie pocišgiem jechał i całš drogę stał i rozmawiał??? Hmmm! Liczę na Ciebie
pomylmy... być w gronie pajacówczy na zlocie?... co za pytanie!! ja stokroć wolę być na zlocie :wub: niż się produkować z angielskiego na temat dokumentów biznesowych! ... tylko, że ja nie mam wyboru... jak nie zdam tego egzaminu w tym terminie, to mnie nie dopuszczš do obrony pracy we wrzeniu :/
... ale jeżeli okaże się, że będzie to tylko w sobotę, to nawet na ostatnie parę godzin się zjawię... w końcu impreza będzie do białego rana!![]()
[/b][/quote]no to sobie razem postoimy w pocišgu... jadšc na zlot
... przełożyli mi egzamin o tydzień wczeniej... życie potrafi pozytywnie zaskakiwać

czy na zlocie?... co za pytanie!! ja stokroć wolę być na zlocie :wub: niż się produkować z angielskiego na temat dokumentów biznesowych! ... tylko, że ja nie mam wyboru... jak nie zdam tego egzaminu w tym terminie, to mnie nie dopuszczš do obrony pracy we wrzeniu :/