Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Guy Fletcher - Specjalnie Dla "knopfler.pl"!
Bardzo interesujaca i zajmujšca lektura Uśmiech Jestem mocno podekscytowany! Kawał solidnej roboty Kuba. Œlę w Twojš stronę ogromne podziękowania. Skarbnica wiedzy. Muszę jeszcze kilka razy poczytać Uśmiech

Wspólnie z Markiem rozpoczęliœmy już pracę nad nowym albumem.

A te słowa napawajš mnie największym optymizmem Uśmiech Uśmiech Uśmiech

ps. oczywiœcie jestem bardzo zadowolony Oczko
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
Gaduła to z niego nie jest Język Ale bardzo sympatycznie, że odpowiedział. Skromnoœć, żadnego gwiazdorstwa, uprzejmoœć - Markowe Oczko cechy Duży uśmiech
Odpowiedz
Czapki z głów dla Kuby! I tak, dzięki niemu, i dzieki nam wszystkim oczywiœcie otrzymaliœmy całš masę cennych informacji...
No i coœ, co nas kiedyœ gryzło a teraz w tak piekny sposób wyjasnione:

Czy nie męczy/nie przeszkadza Wam, jako zespołowi, fakt, że koncerty sš wyreżyserowane, czy nie uważasz, że brak im spontanicznoœci? Nie denerwuje Was fakt, że Mark stosuje od lat te same odzywki w dokładnie tych samych momentach?
Nigdy się tym nie przejmowałem. Jeœli jest się na wielu koncertach, można to zauważyć. Spontanicznoœć przejawiała się w muzyce.

Szcególnie końcówka mówi wszystko za siebie Spontanicznoœć przejawiała się w muzyce
Sometimes you`re the windshield...
Sometimes you`re the bug...
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Robson@Jan 27 2006, 08:10 PM
To może będzie tak, że płyta z Emmylou "wydarzy się" przy okazji a regularny album MK jeszcze na jesień tego rocku? Podobnie było w roku 1990 wspólny album z Chetem Atkinsem i jeszcze Missing...TNH. Kurcze ale się podkręciłem Duży uśmiech
Muszę się przyznać, że ja też się nieŸle podkręciłem i... jeszcze wczoraj przycisnšłem Guy'a Oczko

Już dzisiaj otrzymałem odpowiedŸ... Zastrzegł mnie jednak, że mam tego nie publikować bo On niedługo to sam ogłosi... Nie wiem co mam teraz zrobić...

Ale chyba Wam powiem... nie piœniecie słówka? Oczko
Nowy album Maestro ukaże się w przyszłym roku bo na ten rock... majš co innego w planach... Jednak nie powiedział mi co. :mellow:
Mogę się jedynie domyœlać, że koncerty z Emmylou w okolicach czerwca-lipca. Ale to tylko domysły.
No to Wam powiedziałem. Mam nadzieje, że nie wydostanie się to info na oficjalne forum MK... bo od razu będzie wiadomo skšd przeciek.
Dzięki. Oczko
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
Odpowiedz
Bartkowski>Gaduła to z niego nie jest
No zgodzę się z tym. Artysta tej klasy jedno z takiej listy pytań powninien minimum z jednym pytaniem popłynšć gdzieœ wyżej.
Nie był to wywiad na żywo ale chce się w paru miejscach zadać pytanie po Jego odpowiedziach.
Odpowiedz
Kuba, jesteœ niesamowity!!! Informacje chyba mamy pierwsi spoza obozu MK (tak myslę... nieŸle)
Odpowiedz
Kuba nie piœniemy ani słówka Oczko A jednak po cichu wierzyłem, że może jednak to będzie 2006. Ale i tak moja radoœć nie zna granic Uśmiech Jeszcze raz WIEKIE DZIĘKI za sprawne i doskonałe tlumaczenie Oczko
Tak Tomek ma rację knopfler.pl górš Duży uśmiech
Odpowiedz
'oficjalne forum M' a gdzie to jest?

Dziękuję koobaa za fajnego posta i zwišzanego z nim mnóstwo Twojej pracy.
Odpowiedz
To jest forum ze strony mark-knopfler.co.uk, czyli z oficjalnej Marka.

Kuba, jesteœ wielki! Dzięki olbrzymiaste Duży uśmiech Podziękuj też Guyowi Oczko
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>Słucham tylko MARKOWEJ muzyki!</span></span>
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Andrzej@Jan 27 2006, 05:28 PM
Idę zapalić,uffff....
Dzięki Coobaa. Przeczytałem - jestem pod wrażeniem.
Znowu idę zapalić, uff
We are the sultans of swing...
Odpowiedz
Moja niepewnoœć co do traktowania Nas przez Gwiazdy na szczęœcie się nie sprawdziła.
Œmiało możemy czuć się wyróżnieni, choć chyba każdy po cichu liczył na większš wylewnoœć Guy'a. Ale i tak to jest wielki sukces, że nie zlekceważono pytań fanów z Polski.
I Twój Kuba wielki sukces i przetarcie szlaków na przyszłoœć. Jeszcze raz dzięki.
Odpowiedz
No i po częœci (a może nawet więcej niż po częœci) wyjaœniło się chyba, czy możemy spodziewać się reaktywacji DS... Wydaje mi się, że stwierdzeniem Guya, że Mark jest osobš szczęœliwš, podkreœla on, że jest on spełnionym (nie mylić ze "skończonym" Język ) człowiekiem pod względem artystycznym. Robi to, co w pełni lubi, akceptuje i o to mu w życiu chodziło... więc wszystkie teksty (które spotykam niestety także wokół siebie często) mówišce, że Mark przysmęca, że wieje nudš, że nie ma to jak stare DS sš po prostu bezsensowne i bezcelowe... Mark swojš muzykš, płynšca prosto ze szczeœliwego serca robi ogromnš przyjemnoœć sobie i umiejšcym go słuchać ludziom... i za to go cenimy! A przy okazji jest jest osobš szalenie skromnš, nie przedkładajšca swojej osoby ponad muzykę, którš tworzy...
Odpowiedz
Koobaa - jesteœ wielki !!

Nawišzałeœ bardzo ważny dla nas kontakt - teraz wiadomoœci docierajš do nas szybciej niż na oficjale forum MK !!

Wspaniała robota

i wspaniała wiadomoœć - co roku płyta Mistrza !!

Piękna perspektywa... Duży uśmiech

[Obrazek: macsa.gif]
Odpowiedz
Dawno mnie nie było.
Idę zapalic ( za Andzrzejem), chyba dwa naraz.
W nocy wrócę do lektury.
Kuba- chylę czoła
Odpowiedz
Kurcze chyba nauczę się palić Duży uśmiech Jest dobrze!!! Jest obiecujšco!!! Uśmiech Macsa otworzyłeœ mi oczy <co rock nowa płyta> czy może być piękniej? Oczko
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by dudageo@Jan 28 2006, 09:08 PM
Mark swojš muzykš, płynšca prosto ze szczeœliwego serca robi ogromnš przyjemnoœć sobie i umiejšcym go słuchać ludziom... i za to go cenimy! A przy okazji jest jest osobš szalenie skromnš, nie przedkładajšca swojej osoby ponad muzykę, którš tworzy...
Zgadzam sie z tym Tomek w 100%. Z resztš Maestro sam powiedział kiedyœ:
"Jeœli nie potrafisz sam sobie sprawić przyjemnoœci nie będziesz potrafił również dać jej innym."

PS. Po Waszych słowach czuję, że ledwo mieszczę się na forum... Duży uśmiech dziekuję.

Cytat:Informacje chyba mamy pierwsi spoza obozu MK (tak myslę... nieŸle)
Na tę chwilę chyba tak, choć Guy pewnie niedługo coœ na swej stronie piœnie Oczko
Cytat:Podziękuj też Guyowi
Tak właœnie zrobiłem w imieniu nas wszystkich liczšc na dalszš owocnš współpracę Oczko
Cytat:Œmiało możemy czuć się wyróżnieni, choć chyba każdy po cichu liczył na większš wylewnoœć Guy'a
W sumie nie spodziewałem sie niczego bardziej obszernego. Czytajšc wydania Dr Fletch'a oraz bioršc pod uwagę sposób w jaki Guy odpowiada zazwyczaj na pytania, myœlę, że potraktował nas zupełnie przyzwoicie. Nigdzie nie widziałem wylewniejszych odpowiedzi Guy'a - jedynie może w jego Tour Diary, ale tam jego teksty były dlatego w miarę obszerne aby zapobiec potencjalnym pytaniom ze strony fanów. Oczko
Cytat:teraz wiadomoœci docierajš do nas szybciej niż na oficjale forum MK !!
Hmm, ciężko będzie utrzymać ten trend... Ale chociaż raz się udało Oczko
Cytat:Kurcze chyba nauczę się palić
Robsonie, przemyœl to jeszcze proszę Duży uśmiech
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
Odpowiedz
Koobaa, dziękuję...
Nie potrafię nic innego napisać. To, co zrobiłeœ dla naszego Forum jest ponadczasowe. Nie znam fanów muzycznych, którzy potrafiliby załatwić sobie prywatny wywiad ze swoim Idolem (nawet z Jego Prawš Rękš...).. Naprawdę jestem wdzięczny. Przecież za taki wywiad wiele redakcji dałoby sporo. A my to mamy dla siebie! I to z tak konkretnymi informacjami. Nowy album. Hurra!!!!!!!!!
Odpowiedz
juz nie moglam sie doczekac tych lakonicznych odpowiedzi man'a of few words Oczko Uśmiech ale jak on juz cos powie...
He and I have already started work on a new album
czlowiekowi buzka sie usmiecha Uśmiech

p.s.
pozwolcie, ze dopuszcze sie lakonicznej parafrazy Oczko
I've been fortunate to listen to Mark's music ...and read Guy's answers Uśmiech

thank you maple Uśmiech
Oh girl it looks so pretty to me just like it always did
Like the Spanish city to me when we were kids
Odpowiedz
Kooba-wielkie dzieki Uśmiech
Czyzby na czerwiec/lipiec rezerwowac bilety do London? Oczko
A long time ago came a man on a track...
Odpowiedz
Witam

Ja również serdecznie dziękuję.

Pozdrawiam
Odpowiedz