23.03.2015, 11:48
Ocena wątku:
|
Fender MG z autografem do kupienia
|
|
Uśmiałem się z opisu "ruchomości", jakoś tak wybitnie urzędowo, niemal jak "wzywa się Marka Knopfler z Dire Straits"... szkoda że nie można tejże ruchomości obejrzeć, no chyba żeby wybrać się do Szczecina.
Skoro to druga licytacja to znak, że w pierwszej nie poszła za 22.500, bo taka musiała być cena wywoławcza. Swoją drogą ciekawe, jak oszacowali wartość tej gitary...
always look on the bright side of life
23.03.2015, 12:35
Zastanawiam się, ile może być takich markowych (dedykowanych) egzemplarzy Fendera w Polsce
![]() Czy to czasem nie ten, który w grudniu 2012 poszedł na aukcji w Trójce za 45 tysi :confused:
23.03.2015, 22:17
Była jeszcze taka druga. Otrzymał ją z rąk Marka nasz Forumowicz Kooba przed koncertem w Sali Kongresowej, za wygrany konkurs w Trójce. Kooba, zdaje się mieszka w Kanadzie.Tu Robson będzie miał bliższe informacje.
We are the sultans of swing...
24.03.2015, 01:13
elsinore napisał(a):Zastanawiam się, ile może być takich markowych (dedykowanych) egzemplarzy Fendera w Polsce O ile durny komornik nie ma do zlicytowania normalnego Fendera MK, o wartosci 7500 zl (w USA 1500 USD) a autograf po prostu nadruk na główce. Na miejscu posiadacza Fendera dałbym wysoka cene, aby uniknac mozliwosci kupienia, komornik szacunkowo okreslil prawdopodobnie wartosc
and it's your face I'm looking for on every street...
24.03.2015, 13:47
Cytat:O ile durny komornik nie ma do zlicytowania normalnego Fendera MK, o wartosci 7500 zl (w USA 1500 USD) a autograf po prostu nadruk na główce. No to byłoby najlepsze
24.03.2015, 20:26
pablosan napisał(a):Myślę, że właśnie tak jest Bo komornik się "zna" :-)
24.03.2015, 22:10
Wiedziałem , że się znają na ciągnikach rolniczych , ale żeby na gitarach.....
We are the sultans of swing...
28.03.2015, 07:46
Andrzej napisał(a):Była jeszcze taka druga. Otrzymał ją z rąk Marka nasz Forumowicz Kooba przed koncertem w Sali Kongresowej, za wygrany konkurs w Trójce. Kooba, zdaje się mieszka w Kanadzie.Tu Robson będzie miał bliższe informacje. Mam nadzieję że nie chodzi o tego Fendera http://www.mark-knopfler-news.co.uk/fram.../kuba.html
28.03.2015, 09:42
23 marca wysłałem do jaśnie pana komornika maila z prośbą o zdjęcia przedmiotu licytacji.
Echo...
na stronie
http://www.licytacje.komornik.pl/Notice/Details/211165 pojawiły się zdjęcia gitara wygląda na oryginalną !!!! Raingod napisał(a):O ile durny komornik chyba nie taki durny
01.04.2015, 10:36
A jednak durny. Fender American Standard z roku 2004/5 nie jest wart 30 tysi. Nawet wywolawczych 15 tysi. No chyba ze autograf Marka jest za tyle wyceniony
Ale ja bym nie dał.
01.04.2015, 10:55
A co tam robi bilet z koncertu na Torwarze ?
01.04.2015, 11:21
Pewnie ktoś na pamiątkę schował do pokrowca.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Mini Fender MK | MARTINEZ | 0 | 12,078 |
Mniej niż 1 minutę temu Ostatni post: |
|
| Strat z autografem do kupienia | kuba1313 | 0 | 7,043 |
Mniej niż 1 minutę temu Ostatni post: |
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

![[Obrazek: macsa.gif]](http://images.chomikuj.pl/button/macsa.gif)