Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Weekend z Dstr w Radiu Zlote Przeboje
jak w temacie
Bart może by się dalo umiescic widget na stonie do radia czy nie dajemy ?
I've got a right to go to work but there's no work here to be found
------------------------
szefu Uśmiech
Odpowiedz
Jeśli to nie bieżący weekend, tylko następny, to da się Oczko
Odpowiedz
Bart napisał(a):Jeśli to nie bieżący weekend, tylko następny, to da się Oczko

Szczerze mówiąc - nie ma czego żałować ,że to ten - :-)

Skoro w prezentacji DS - mówi się w RZP ,że Sting jest współautorem M4N - to kużwa coś tu nie tak :-)

A w weekend z DS było więcej Bony M :-), da się słuchac , ale ..... :-) ileż można czekac - jeden utwór na godzinę a co 5 minut reklama Madonny :-) ,,,,,,,,,,
Odpowiedz
A u mnie radio Z ma fale 88,3 i silny sygnał, a RZP 88,4 i słaby sygnał. Tak więc były nici... Ale dzięki Jambi, przynajmniej faktycznie przestałem żałować... ;-)
„ten sławny koncert DS z Bazylei” … „zdarlem te tasme do czarno-bialosci....”
Odpowiedz
Nie sądzę abym musiał w RZP słuchać ulubionej kapeli, niczym w końcu nie zaskoczą.
and it's your face I'm looking for on every street...
Odpowiedz
Pewnie powtórka. Nic nowego nie wymyślą.
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
Ja jednak liczyłem na jakieś smaczki...
„ten sławny koncert DS z Bazylei” … „zdarlem te tasme do czarno-bialosci....”
Odpowiedz
jambore napisał(a):Skoro w prezentacji DS - mówi się w RZP ,że Sting jest współautorem M4N - to kużwa coś tu nie tak :-)

A jak Twoim zdaniem powinni byli powiedzieć? "Oficjalnie podaje się, że autorami piosenki są MK i Sting, choć wkładem tego drugiego jest jedynie wers "I want my MTV"?

Jestem na tym forum od niedawna, o MK i DS mam nieco mniejszą wiedzę niż Wy, więc oświećcie mnie, co w tym stwierdzeniu jest nie tak Oczko
Odpowiedz
Michał#18 napisał(a):A jak Twoim zdaniem powinni byli powiedzieć? "Oficjalnie podaje się, że autorami piosenki są MK i Sting, choć wkładem tego drugiego jest jedynie wers "I want my MTV"?

Jestem na tym forum od niedawna, o MK i DS mam nieco mniejszą wiedzę niż Wy, więc oświećcie mnie, co w tym stwierdzeniu jest nie tak Oczko

Nie no, kużwa, coś tu jest nie tak.
"Come up and feel the sun
A new morning has begun..."
Odpowiedz
Trzeba byłoby sprawdzić czy np. w nagraniu "I always get lucky with you" George'a Jonesa na płycie jest podpis: George Jones i Mark Knopfler. A przecież Mark też tam śpiewa fragmentUśmiech
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
A ja nadal się nie dowiedziałem co jest złego w stwierdzeniu, że Sting jest współautorem M4N i jak powinno to stwierdzenie brzmieć Duży uśmiech
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: