19.10.2012, 22:55
Zaprawdę, zaprawdę powiadam Wam: Ania retro słuchać MK w Fascynacjach dziś będzie, jak Robson przykazał, gdyż on ładnie zagra (jak zwykle), a jej wtyczka w Winampie już w pełni sił witalnych
|
Muzyczne Fascynacje
|
|
19.10.2012, 22:55
Zaprawdę, zaprawdę powiadam Wam: Ania retro słuchać MK w Fascynacjach dziś będzie, jak Robson przykazał, gdyż on ładnie zagra (jak zwykle), a jej wtyczka w Winampie już w pełni sił witalnych
20.10.2012, 09:57
oczywiście, potwierdzam, miło było znów uslyszeć
dla Ciketta specjalne podziękowania i ukłony U Robsona Privateering w pełnym rozkwicie
You might get lucky now and then
You win some
20.10.2012, 15:22
Dziękuję. Mieć Takich Słuchaczy to dla mnie zaszczyt.
Wczoraj zagrałem Seattle, I Used To Could, Miss You Blues i Yon Two Crows to tak pod koncerty w Ameryce. Dzwoinił równiez do mnie Darco w trakcie aud. ale niestety nie mogłem za długo pogadać za co przepraszam. Chłopaki chyba znów mieli jakiś spotkanko we Wrocku. Co tam się wyprawia
Something's going to happen
To make your whole life better Your whole life better one day
20.10.2012, 17:17
Wrocław staje sie imprezowym centrum wszechświata
and it's your face I'm looking for on every street...
20.10.2012, 17:26
Na to mi wygląda
To make your whole life better Your whole life better one day Robson napisał(a):Chłopaki chyba znów mieli jakiś spotkanko we Wrocku. Co tam się wyprawia A takie małe vinylowe spotkanie w stylu "retro" mieliśmy
22.10.2012, 13:09
Ale super to gdybym był z Wami wypadałoby zabrać np. Communique
22.10.2012, 14:47
to kiedy będziesz ?
22.10.2012, 15:00
Najbardziej to chyba w niedziele mi pasuje przyjechać. Którąś wybiorę
22.10.2012, 15:19
najlepiej taką , po której poniedziałek jest wolny
![]() ale i każda inna będzie dobra )
23.10.2012, 21:36
Jeśłi moge zapytać Robson, to skąd wziąłeś ten cytat z Marka o Seattle, który czytałeś ostatnio?
You win some
23.10.2012, 21:42
23.10.2012, 21:58
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down I still believe that there's somewhere for us But now it's something that we don't discuss And you're the best thing I ever knew Stay with me, baby, and we'll make it to We'll make it to Tu można kupić moją książkę ![]() Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
23.10.2012, 22:03
Dzięki Ani cytowałem.
23.10.2012, 22:35
ok, sliczne dzieki
ten fragment czytany z duzym wyczuciem dramaturgii zrobil na mnie spore wrazenie ![]() musze nadrobic lekturę
You win some
24.10.2012, 15:07
Robson napisał(a):Dzięki Ani cytowałem.Ani się bardzo miło zrobiło, przyznam.
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down I still believe that there's somewhere for us But now it's something that we don't discuss And you're the best thing I ever knew Stay with me, baby, and we'll make it to We'll make it to Tu można kupić moją książkę ![]() Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
27.10.2012, 16:30
zgłaszam formalny wniosek o przedlużenie ME do 45 minut
You win some
27.10.2012, 16:43
chciałabym też zapolemizować z tym do Robson powiedzial wczoraj czyli ze RCS jest piosenką "opuszczonego czlowieka"
mi wrecz przeciwnie wydaje sie że to piosenka śpeiwana przez szczesliwego, zakochanego w miescie i pieknej dziewczynie faceta, ktory wylądowal w Nowym Yorku, i otworzyly się przed nim zupełnie nowe perspektywy... nawiązanie do swiątecznego nastroju wydaje się oczywiste, pod haslem "rockette" znalazlam między innymi taki obrazek: http://www.onmilwaukee.com/images/articl...story1.jpg ale już tyle razy nabrałam sie na markowe teksty, dość pochopnie je interpretując, że pewności brak... prosze o doprecyzowanie, ewentualnie o interpetację wszystkich którzy kochają ten utwór
You win some
Kocham absolutnie RCS i takie reakcje również
Ja nie wiem ale sposob w jaki Mark śpiewa tę opowieść przepełnia mnie jakimś smuteczkiem ale słuchając Jego glosu już tyle lat to pewnie wszystkie utwory musiałbym traktować podobnie a przecież tzw. pogodnych nie brakuje. Może i racja Ania ale on gdzieś z dalekiej Irlandii przywędrował i nie wiem czy jego sen w wielkim mieście się spełnił. Czuję w Radio City więcej nostalgii niż spełnienia.
To make your whole life better Your whole life better one day |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|