Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Muzyczne Fascynacje
Może ktoś już to wrzucał, ale znalazłem w YT http://www.youtube.com/watch?v=lsIhk84Pl...e=youtu.be
Odpowiedz
Jest w wątku you tube.
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
Jesteście?
Wojtek- wielkie,wielkie, dzięki
Podziękuj Asi- bez niej by cię tam nie było;-)..KtGC..................................-
do,miłego zobaczenia może gdzieś w europie
Odpowiedz
Bardzo dziękuję wszystkim za obecność. Godzina z Wojtkiem śmignęła w mgnieniu oka. Dzięki Wojtek za bardzo osobistą relacje z 25IX z Londynu. To prawie jakbym tam był słuchając Twoich wrażeń. Było pięknie.
Odpowiedz
O kurczę! "Where do you think you're going" ze Zlotu - aż mi buty i okulary spadły z wrażenia i właśnie idę zbierać szczękę! Fantastyczne wykonanie! Uśmiech Chylę czoła przed naszymi forumowymi Sułtanami swingu! Szkoda, że MK tego nie słyszał...
I muszę dodać, że pięknie Asia pisze o swoich odczuciachUśmiech
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss
And you're the best thing I ever knew
Stay with me, baby, and we'll make it to
We'll make it to

Tu można kupić moją książkę Uśmiech
Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
Odpowiedz
To byl kwartet Posnet Hillbillies w skladzie: Klimat-Tomek Zaborowski-Raingod-Piotrek Uśmiech Utwor fajny i wdzieczny do grania Uśmiech Dzieki Pawel, niezly byl klimat Uśmiech
and it's your face I'm looking for on every street...
Odpowiedz
Jak znajdę swojego Romea, który mnie poprosi o rękę, poproszę Was, żebyście trochę pograli na weselu. Cwaniak
We'll make it to

Odpowiedz
To ja jeszcze raz pogratuluję Robercie z okazji 14 latek w eterze z legendarną audycją "Muzyczne Fascynacje" - jako wierny,wieloletni, słuchacz dziękuję z całego serca i proszę o jeszcze co najmniej cztery razy tyle !!

TAK TRZYMAJ

[Obrazek: macsa.gif]
Odpowiedz
Bardzo Ci dziękuję Maćku za dobre słowo i pamięć. To dla mnie zaszczyt grać dla Takich Słuchaczy.
Odpowiedz
Rzadko to robię ale tym razem nie moge sie powstrzymaćUśmiech Wczoraj zagrałem 4 bonusyUśmiech Kurcze ale to brzmi!
Odpowiedz
Słyszeliśmy, słyszeliśmy...
Bonusy jak świeczki na torcie.
Włączając przedkoncertowe Dead Can Dance masz jubileusz zaliczony, jak KRRiT przykazała Uśmiech
Odpowiedz
Uśmiech
Odpowiedz
O tak, to prawda! Uśmiech Pięknie zabrzmiały bonusy, Marillion, DCD i S&G również UśmiechUśmiech
We'll make it to

Odpowiedz
Cieszę się i dziękuję za obecność:-)
Odpowiedz
nie wiem czy zdajesz sobie sprawę że można teraz tak samo patrzeć na ciebie jak ty patrzysz na LA
w sensie - jeśłi ktoś kocha/ pokochał MK i załapał się na Twój kącik..Uśmiech
ja np od pewnego czasu nie moge słuchac MF w piątki i autentycznie cierpięUśmiech ( zwlaszcza jak w trakcie ME odbieram telefon od Kolegi Ciketta który mówi że "Robson znów ładnie gra", a ja w tle słyszę Your perfect song, jak ostatnio... )

róznica jest taka że jest stuprocentowo pewne że u ciebie nie usłyszy się komentarza "buuuu"
ale oczywiście rozumiem co napisałes

myślę jednak że uczeń przerósł mistrza, Robson
serio.

ale to chyba nie ten wątek
You might get lucky now and then
You win some

Odpowiedz
Kolega CiketT potwierdza... Robson "ładnie gra" i niech ta szczera ocena będzie przyczynkiem do refleksji Koleżanki retro13 w temacie:
- Cotygodniowe cierpienia Kolegi CiketTa, spowodowane cotygodniowym cierpieniem Koleżanki retro13, bo zupa była za słona - wrrrróóóććć! - bo wtyczka w przeglądarce się wzięła i - nomen omen - zbiesiła i za diabła nie odtwarza niebiańskiego Radia Plus.
Zaprawdę powiadam Wam, Kolego Robson, że niech mnie piekło pochłonie, jeśli już w ten piątek Koleżanka retro13 nie będzie mogła usłyszeć anielskiego głosu Kolegi Robsona wraz z boskim akompaniamentem dźwięków MK, które Kolega Robson z głębi duszy raczy udostępniać nam, wiernym, przyziemnym słuchaczom.
Tak nam dopomóż Winamp wszechmogący, w imię 107,9FM i http wraz z shot.inten.pl:10000/........enter.
Uśmiech
Odpowiedz
retro13 napisał(a):nie wiem czy zdajesz sobie sprawę że można teraz tak samo patrzeć na ciebie jak ty patrzysz na LA
w sensie - jeśłi ktoś kocha/ pokochał MK i załapał się na Twój kącik..
ja np od pewnego czasu nie moge słuchac MF w piątki i autentycznie cierpię (...)
myślę jednak że uczeń przerósł mistrza, Robson
serio.
ale to chyba nie ten wątek
Aniu, znowu się z Tobą zgodzę Uśmiech Odnośnie zdania, które wyboldowałaś, to wiesz, że nie jesteś pierwszą osobą, która mówi w ten sposób? Aha, no i mi też jest smutno jak z jakichś powodów nie mogę słuchać MF.

CiketT napisał(a):Kolega CiketT potwierdza... Robson "ładnie gra" i niech ta szczera ocena będzie przyczynkiem do refleksji Koleżanki retro13 w temacie:
- Cotygodniowe cierpienia Kolegi CiketTa, spowodowane cotygodniowym cierpieniem Koleżanki retro13, bo zupa była za słona - wrrrróóóććć! - bo wtyczka w przeglądarce się wzięła i - nomen omen - zbiesiła i za diabła nie odtwarza niebiańskiego Radia Plus.
Zaprawdę powiadam Wam, Kolego Robson, że niech mnie piekło pochłonie, jeśli już w ten piątek Koleżanka retro13 nie będzie mogła usłyszeć anielskiego głosu Kolegi Robsona wraz z boskim akompaniamentem dźwięków MK, które Kolega Robson z głębi duszy raczy udostępniać nam, wiernym, przyziemnym słuchaczom.
Tak nam dopomóż Winamp wszechmogący, w imię 107,9FM i http wraz z shot.inten.pl:10000/........enter.
Uśmiech
Duży uśmiechDuży uśmiechDuży uśmiechDuży uśmiech
Krótko mówiąc, przyłączam się do FanClubu Robsona, choć jak znam samego Roberta, pewnie mu z wrodzonej skromności na nas trochę ręce opadły Cwaniak
We'll make it to

Odpowiedz
I nie tylko ręce ale i szczęka np.
Odpowiedz
I tak Cię lubimy Oczko
No popatrz, Ania, znowu narozrabiałyśmy, jak pijany zając w kapuście Duży uśmiech
We'll make it to

Odpowiedz
Ania_M napisał(a):No popatrz, Ania, znowu narozrabiałyśmy, jak pijany zając w kapuście Duży uśmiech

chyba jak dwa
ale widze że cię to strasznie cieszyUśmiech
You might get lucky now and then
You win some

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: