07.11.2011, 14:59
Robson
dzięki za wsparcie
dzięki za wsparcie
|
I po koncercie w Berlinie :)
|
|
07.11.2011, 14:59
Robson
dzięki za wsparcie
07.11.2011, 15:01
Robson napisał(a):"Przypuszczam, ze tak jak Ty masz w nosie "muzeum Dylana", tak niektorzy, w tym ja, maja w nosie Twoja opinie o nim Sluchaj sobie kogo chcesz i wylewaj pomyje na kogo chcesz. Na szczescie mnie to nie rusza" Jest akcja, jest reakcja. Szkoda, ze ustosunkowales sie tylko do jednego punktu z mojej wypowiedzi...
You do what you want to
You go your own sweet way...
07.11.2011, 15:01
Uważaj. Za chwilkę może sie pojawić sugestia kółka wzajemnej adoracji
Something's going to happen
To make your whole life better Your whole life better one day
07.11.2011, 15:02
Popieram Retro i Robsona w całej rozciągłości - co to się teraz dzieje na forum ? Nie można jakość z kulturą, spokojnie dyskutować bez prztyków i wycieczek osobistych ?
A kiedyś tu było tak miło...
07.11.2011, 15:02
BET napisał(a):Jest akcja, jest reakcja. Po prostu nie spodobał mi sie Twój język. Gdyby nie spodobał mi sie retro też bym jej wytknął
07.11.2011, 15:03
retro13 napisał(a):jestem też bliska temu co napisał wczoraj aadam: kwestia jego geniuszu jest tylko wynikiem bardzo złożonych okoliczności gdyby babcia miala wasy... plus autorytatywny ton "jest tylko wynikiem zlozonych okolicznosci". Oczywiscie wiesz to na pewno, bo jakze by inaczej. Tako rzecze retro, padajcie narody. Dziekuje, dobranoc.
You do what you want to
07.11.2011, 15:03
Robson napisał(a):Uważaj. Za chwilkę może sie pojawić sugestia kółka wzajemnej adoracji ty też uważaj ironia nie jest tu mile widziana
07.11.2011, 15:04
Robson napisał(a):Po prostu nie spodobał mi sie Twój język. Gdyby nie spodobał mi sie retro też bym jej wytknął Uwierz mi, ze nie kibicuje takiemu tonowi i wcale nie sprawia mi przyjemnosci pisanie w taki sposob.
You do what you want to
07.11.2011, 15:05
To jesli cenisz sobie poziom dyskusji i kulturę wypowiedzi sam ją stosuj.
07.11.2011, 15:07
BET napisał(a):Oczywiscie wiesz to na pewno, bo jakze by inaczej. Tako rzecze retro, padajcie narody. Dziekuje, dobranoc. nie wiem tego na pewno człowieku, co ci jest???? ![]() ![]() dałeś mi prawo do własnego zdania to sobie je wyrażam swobodnie, bo to wolny kraj ![]() i na dodatek mam czelność nie uznawać prawd objawionych innym, które mnie osobiście się nie objawiły ![]() po prostu o tym mówię dlaczego czujesz się atakowany? ![]() to niedorzeczne.. Dylan to twój wuja, czy jak?
07.11.2011, 15:08
To przejrzyj sobie ostatnie strony tego watku plus te posty, ktore zniknely. Jesli na x moich wypowiedzi, w ktorych staram sie rzeczowo i kulturalnie pisac dostaje jajkiem...
You do what you want to
07.11.2011, 15:11
retro13 napisał(a):nie wiem tego na pewno To jak sie nie wie na pewno to sie pisze "moim zdaniem", "wydaje mi sie", "wg mnie" etc. Miej do siebie pretensje, jesli nie wyrazasz sie jasno.
You do what you want to
07.11.2011, 15:14
BET napisał(a):To jak sie nie wie na pewno to sie pisze "moim zdaniem", "wydaje mi sie", "wg mnie" etc. Miej do siebie pretensje, jesli nie wyrazasz sie jasno. nie żartuj cały czas mówię wyraźnie że to moja własna opinia, -to odpowiadasz mi że masz ją gdzieś, i mogę ja sobie co najwyżej mieć
07.11.2011, 15:15
pocieszna jestes
niestety, nie zartuje.
You do what you want to
07.11.2011, 15:15
BET napisał(a):pocieszna jestes hm... w sumie bardzo vice versa.
07.11.2011, 15:16
no i w sumie tak, mozesz ja sobie miec. co w tym zlego? swoja opinie kazdy moze miec i nikt nie musi sie z nia zgadzac - tutaj nie ma konfliktu zadnego. gorzej, jesli swoja opinie ktos imputuje innym jako jedyna sluszna BEZ zadnych dowodow, argumentow na poparcie jej slusznosci.
You do what you want to
07.11.2011, 15:16
retro13 napisał(a):hm... a dziekuje ![]()
You do what you want to
07.11.2011, 15:17
jesteś wyraźnie przewrażliwiony, bet
07.11.2011, 15:18
BET napisał(a):no i w sumie tak, mozesz ja sobie miec. co w tym zlego? swoja opinie kazdy moze miec i nikt nie musi sie z nia zgadzac - tutaj nie ma konfliktu zadnego. gorzej, jesli swoja opinie ktos imputuje innym jako jedyna sluszna BEZ zadnych dowodow, argumentow na poparcie jej slusznosci. Jak to bez dowodów? Przecież przesłuchała kilku kawałków Dylana!
"Come up and feel the sun
A new morning has begun..."
07.11.2011, 15:18
BET chyba się zapędziłeś. Nie chcę się bawić w adwokata retro ale to chyba logiczne że wyrażamy tylko i wyłącznie własne opinie. Nie ma też takiej potrzeby aby za każdym razem podkreślać "moim zdaniem", "wydaje mi sie", "wg mnie" etc bo to chyba logiczne że nikt za nas tego nie mówi
Każdy ma tutaj swoj podpis avatar itd. TAKIE JEST MOJE ZDANIE
To make your whole life better Your whole life better one day |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Rockpalast - jestem pod wrażeniem po 15 latach | fakungio | 34 | 55,490 |
25.03.2009, 11:50 Ostatni post: seska |
|
| Dzi Mark W Berlinie | Robson | 163 | 192,692 |