12.08.2005, 20:56
Na zlot nie dotarłem, przynajmniej założę nowy temat
|
Po Zlocie W Sopocie
|
|
12.08.2005, 20:56
Na zlot nie dotarłem, przynajmniej założę nowy temat
12.08.2005, 21:23
Ja też nie dotarłem, więc się przyłączam. Powstanie wirtualny Zlot, tych co nie dotarli do Sopotu
Sometimes you`re the windshield...
Sometimes you`re the bug...
12.08.2005, 22:24
JESTEM - WRÓCIŁEM... Niestety musiałem się wyrwać wcześniej - jutro sporo spraw do załatwienia czeka...
ZLOT BYŁ EXTRA, świetna atmosfera, miłe miejsce wreszcie poznałem Ludzi, z którymi piszę na forum - po prostu było SUPER - żałujcie, że Was nie było. Mamy sporo planów na przyszły rok ale to już jak wróci reszta a między innymi Andrzej. Ale narazie powiem, że następny zlot to będzie coś... Szczegóły później... Pozdrawiam
<span style=\'font-family:Verdana\'><span style=\'font-size:12pt;line-height:100%\'><span style=\'color:midnightblue\'>Pozdrawiam
Kuba </span></span></span>
12.08.2005, 22:50
Aha, oczywiście są zdjęcia, część na cyfraku a część u mnie w Nikonie, postaram się jak najszybciej wywołać film i zdjęcia będą udostępnione - wyszły extra - nie mogło być inaczej...
<span style=\'font-family:Verdana\'><span style=\'font-size:12pt;line-height:100%\'><span style=\'color:midnightblue\'>Pozdrawiam
13.08.2005, 12:13
Cytat:Originally posted by dudageo@Aug 12 2005, 09:23 PMTeż się dopisuję do tych nieszczęśników, których tam nie było
There's so many different worlds
So many differents suns
13.08.2005, 13:03
na tym wirtualnym wcale nie bylo tak zle!
ja sie wybawilam wybornie! slowem everybody cza cza
Oh girl it looks so pretty to me just like it always did
Like the Spanish city to me when we were kids
13.08.2005, 15:38
Byłem ale duchem
Something's going to happen
To make your whole life better Your whole life better one day
13.08.2005, 15:43
mnie nie bylo , za to podziwialam grajacy Dzem i zdobylam autograf ich klawiszowca, siedze pije piwko, odwracam sie, a z tylu za mna siedza kolesie z Dzemu :-) suprice!
13.08.2005, 17:57
A ja byłem i szampana za zdrowie MISTRZA piłem, z tradycyjnym STO LAT.
Jeszcze chwil kilka i będą fotki.
13.08.2005, 22:52
Coś mało tych fotek :)
http://knopfler.pl/sopot/Imgp0495.jpg http://knopfler.pl/sopot/Imgp0496.jpg http://knopfler.pl/sopot/Imgp0501.jpg http://knopfler.pl/sopot/Imgp0502.jpg http://knopfler.pl/sopot/Imgp0503.jpg Może coś więcej? Kto był? Do ktorej imprezka była? Piszcie!
14.08.2005, 11:41
Też tam bylem.Widzę że Kuba rzucil już wstepne pięć fotek.Nie sądzilem,że bede na tych zdjęciach tak blisko,przynajmniej bym makijaż poprawił. 500 km w jedną stronę(z PKP) - cala noc szaleńst - i 500 km z powrotem(też z PKP). Jestem wyjechany, ale szcześliwy.Odsypiam.Jambore dzięki.
We are the sultans of swing...
14.08.2005, 14:00
aż się łezka zakręca, na Wasz widok hehehehe
. Tym razem mi się nie udało, ale nie poddaję się hehehe
My girlfriend said AC/DC is bad...Now she is single...
Hhahaha Just kidding... She is dead...
14.08.2005, 15:12
Jak widzę znajome twarze na zdjęciach, to żal mi, że nie byłem tam z Wami. Może następnym razem.
14.08.2005, 19:42
Fajne fotki. Jak widać było kameralnie, rzekłbym nawet rodzinnie. No w końcu jesteśmy rodziną fanów Knopflera.
14.08.2005, 21:12
Cytat:Originally posted by Andrzej@Aug 14 2005, 11:41 AMMuszę sprostować - moje zdjęcia niestety jeszcze w aparacie. Tu właśnie widać wyższość aparatu cyfrowego nad analogowym... postaram się wypstrykać ten film jak najszybciej i zdjęcia poskanuje i również zamieszcze.Ale faktycznie fotki super - atmosfera byla faktycznie jak w rodzinie. Już niedługo będzie jeszcze kilka fotek. Pozdrawiam
14.08.2005, 23:09
Sopot 12.08.2005 godz.16,30 - 3,00 rano
Miejsce - knajpa Capacabana na styl Hawajski, bezpośrednio przy molo i plaży.W środku basen i palmy.Hawajki zastąpiono Polkami(no i dobrze,bo było przynajmniej na co popatrzeć) Moja przygoda rozpoczęła sie już w pociągu na trasie Frankfurt - Poznań.Okazało sie ,że na tym krótkim odcinku pociąg zlapał 15 min opóżnienia. W Poznaniu mialem 10min na przesiadkę do Gdyni. Tylko dzieki kierowniczce pociągu udało się zatrzymać pociąg w Poznaniu jadący do Gdyni o te właśnie 15 min.Po prostu czekał na mnie. Powód był powazny(urodziny MK) a kierowniczka pociągu znała naszego Marka. No i się udało. Sopot zrobił na mnie kolosalne wrażenie.Nie wiem, która mafia tam siedzi , ale nie pożałowali chłopaki złotówki.To swoisty Kurort. Impreza kameralna ok. 15-20 osób(z przypływami i odpływami osób ) Toast i chóralne sto lat o godz.23,45.O tańcach i dyskotece nie wspominam, ale warto podkreślić że capacabana to najlepsza dyskoteka w Sopocie. Szkoda ,że Robsona nie było, ponieważ była dla niego ufundowana nagroda za 2250 napisanych postów na forum - zaznaczam mądrych i wybitnie informacyjnych postów, dzięki ktorym ciągle jesteśmy na bieżąco w temacie. Organizacja wyśmienita.Zorganizowano nawet dziewięcioosobowego busa do rozwożenia gości po kwaterach.Pokłon dla Jamborego. Ja osobiście otrzymałem dwie płyty analogowe "Comunique" i 'Love over gold" oraz CD z MK recorded live at the royal albert hall(London).Za co? - tego nie wiem, choć nasłuchalem sie kilku miłych podtekstów. To fakt,że tworzy się z nas swoista 'Markowa" rodzina - co przejawia się niesamowitą serdecznością i wzajemnym poszanowaniem. Zaproponowano wiele świetnych pomysłów co zrobimy na kolejnym oficjalnym zlocie, ale o tym dopiero w czerwcu w Krakowie.Mysle że z takimi ludzmi jak Jambore,Pablosan,Cuba, Stefan, mozna zrealizować rzeczy , o ktorych nam sie nawet nie śniło.O 4,00 położyłem się spać , ale i tak nie zasnołem Czemu?????? ......za duzo wrażeń. Brakowało tylko Marka.Nie było by się czego powstydzić.Został by na stale w Polsce, a my z nim.
We are the sultans of swing...
14.08.2005, 23:28
Cytat:Originally posted by jambore@Aug 14 2005, 06:03 PM fajne fotki ... szkoda, że mnie tam nie było, ale musiałam pracować ...
15.08.2005, 09:36
15.08.2005, 14:24
Cytat:Z pomocą przyszłego forumowicza chyba udało się wrzucić parę fotek.ten forumowicz to ja
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Zlot W Sopocie - sierpien 2007 | jambore | 78 | 95,012 |
22.10.2007, 07:47 Ostatni post: macsa |
|