Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Najbardziej poszukiwane...
Mój najwcześniejszy artykuł to z Magazynu Muzycznego o The Notting Hillbillies "Wędrowka po obwodzie koła" dosyć wnikliwie i szczegółowo opisany jak doszło do tego że Mark połączył siły z dawnymi kompanami. Po latach trochę w strzępach ale wciąż czytelny. Ten numer z 1990 roku to chyba z The Notting Hillbillies w roli głownej bo poświecono mu sam środek gazety przynajmniej ja tak to wtedy rozumiałem. W środku zdjęcie 4 facetów wyglądajacych jak kowboje na dzikim zachodzie i ja nie za bardzo wiedzący o co w tym wszystkim chodzi mający jeszcze w głowie opowieści brata o sukcesie płyty "Brothers In Arms" A i jeszcze obok słowo od Tomka Beksińskiego o DS na video. I m.in. o australijskich koncertach DS które zrobiły na Tomku wielkie wrażenie a które widział drogą satelitarną. Ja to wszystko czytałem i dla mnie wtedy jeszcze było to jedynie w sferze marzeń.
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
Ja pamiętam z wczesnego dzieciństwa jak przez mgłę jakąś reklamę z Markiem, ale jaką... tego niestety już nie pamiętam.
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss
And you're the best thing I ever knew
Stay with me, baby, and we'll make it to
We'll make it to

Tu można kupić moją książkę Uśmiech
Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
Odpowiedz
http://www.youtube.com/watch?v=U7SRz4NxORA

mówisz - maszUśmiech
Lord, I'm just a rolling stone
Rock my soul I wanna go home
Odpowiedz
Świetny. Zupelnie o nim zapomniałem no i jest kilka scen których nie ma w "calling elvis"Uśmiech
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
....ciary.Ach ....
We are the sultans of swing...
Odpowiedz
Robson napisał(a):Czy Ktoś może się pochwalić jakimś białym krukiem?Uśmiech
Nie wiem czy są tam jakieś kruki w każdym bądzie razie od ponad dwóch lat nic mi nie przybyło: http://www.m4n.pl/ds/singles.php
Odpowiedz
Wszystkiego najlepszego, chłopie. Żeby ci się wiodło w życiu osobistym, zawodowym, duchowym ( Oczko ). I wielkiej pociechy z córy Duży uśmiech
Love, Peace & Dire Straits
Odpowiedz