03.07.2010, 22:20
Tak jest !! Właśnie leży na moim biurku
|
Muzyczne Fascynacje
|
|
03.07.2010, 22:21
Po ile chodziły??
03.07.2010, 22:31
koobaa napisał(a):Wielkie dzięki za tę audycję - łezka mi się w oku kręci...Popieram, Kuba, popieram...
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down I still believe that there's somewhere for us But now it's something that we don't discuss And you're the best thing I ever knew Stay with me, baby, and we'll make it to We'll make it to Tu można kupić moją książkę ![]() Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
03.07.2010, 22:44
Czy ktoś nagrywa tę audycję?? Szczerze pierwszy raz słucham audycji Robsona i jestem mile zaskoczony
, stylem prowadzenia przypomina mi trochę minimax Leszka Adamczyka
03.07.2010, 23:22
Relacje telefoniczne są nieziemskie - dziękuję
Now it's looking like a dream shot down I still believe that there's somewhere for us But now it's something that we don't discuss And you're the best thing I ever knew Stay with me, baby, and we'll make it to We'll make it to Tu można kupić moją książkę ![]() Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
03.07.2010, 23:26
macsa napisał(a):" Bóg słucha Knopflera..." To jeszcze mi przypomnijcie kto i gdzie tak powiedzial, bo pamietam te slowa, ale nie potrafilem ich skojarzyc z miejscem i czasem. Sluchamy z Karolina audycji bardzo spokojnie, subtelnie trawiac kazda kolejna nute, slowo i obraz wciaz zywy w pamieci - z Wroclawia i Londynu.a Ten rok to zdecydowanie Rok M.K. 2010. I nie tylko koncert i muzyka tutaj sie licza - takze to "fellowship of Mark" ktore tworzymy. Wiecej takich chwil w zyciu, oj wiecej...
You do what you want to
You go your own sweet way...
03.07.2010, 23:49
Też obecny.
Rozumiem,że audycja pojawi się na myszy.
04.07.2010, 00:09
Szkoda. Ale do usłyszenia
04.07.2010, 01:20
A ja nie wiem w ogóle co mam napisać. Koncert marzeń, potem after party a potem przeżyjmy to jeszcze raz słuchając przez radio. Słuchajcie jesteście niesamowici. Nie byłoby tego programu bez Was dziękuję za obecność i wszystkie telefony. Poruszajace opowiesci i znow jestem wzruszony. Szacunek.
Something's going to happen
To make your whole life better Your whole life better one day
04.07.2010, 10:42
Zapraszam gorąco tych, którzy nie mogli być przy odbiornikach wczoraj i uczestniczyć w tych magicznych chwilach - audycja już na gryzoniu...
05.07.2010, 18:04
Już drugi raz wałkuję sobotnią audycję.Super opowieści -(prócz jednej).Robert wielkie dzięki za mozliwość przeżywania tych wzruszeń kolejny raz,i jeszcze,i jeszcze.
P.s. W pracy dzisiaj NN.Nie dało sie inaczej.
05.07.2010, 18:10
Audycja kapitalna od poczatku do konca. Gratulacje dla Prowdzacego i wszystkich ktorzy odwazyli sie zabrac glos na antenie i piszacych maile...
Emocje odzyly z taka sila ze nie sposob bylo oprzec sie wzruszeniu...
I dla mnie również na nowo za każdym razem gdzieś tam cisną sie łzy do oczu. Ciesze sie że to nie był tylko mój program. Dzięki Wam zyskal jakiś niepowtarzalny charakter. A ja od piątku, soboty jakiś rozczulony jestem
Ale to fantastyczne uczucie. Chwilo trwaj? Zdecydowanie tak! Dziękuję.ps. nie ukrywam że to tej audycji jestem bardzo przywiązany a w tym roku po raz pierwszy z różnych wzgledów wakacyjna przerwa z czym na poczatku trudno bylo mi sie pogodzić ale z drugiej strony ciesze sie że taki mocny Markowy akcent na zakonczenie
Something's going to happen
To make your whole life better Your whole life better one day
05.07.2010, 22:41
Dopiero dzisiaj przesłuchałem audycje. Hm.......no to jeszcze raz
We are the sultans of swing...
12.07.2010, 21:37
Robson, wielkie dzięki za audycję!! No i oczywiście za możliwość skromnego debiutu w radiu
Swoją drogą, to dziwne uczucie, usłyszeć siebie w rozmowie, której z wrażenia nie mogłem 'odtworzyć' sobie w pamięci
"It's the end of a perfect day for all the surfer boys and girls..."
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|