Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ranking utworów: Get Lucky
Ok, więc - dlaczego nie protestowałeś jak dwa razy już przedłużałem czas głosowania?
"Come up and feel the sun
A new morning has begun..."
Odpowiedz
W którym momencie? A poza tym dlaczego mam protestować? Kazda fajna zabawa musi mieć zasady i myślalem ze tego pilnujesz. To jak dopiero kiedy na to się zwraca uwagę i widzisz że no jednak nie jest to konsekwentne pytasz mnie o jakkieś protestowanie?Uśmiech Numitor wybacz trochę śmieszne. A poza tym mój Boże czy ja nie mam innych problemow?Uśmiech
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
Nie pamięta, dwa razy chyba trwało dwa tygodnie.
Odpowiedz
numitor napisał(a):Wiesz, że głos nie będzie liczony? .

to Twoje stanowisko kiedy Pablosan wybrał tylko kilka najlepszych utworów, podczas głosowania na TRD, etedy też nie zostal policzony glos Bart'a

http://www.forum.knopfler.pl/showthread....564&page=2

raz zasady sa sztywne, a po kilku tygodniach z gumy i można je dowolnie naciągać ??
Odpowiedz
Kuba, wrzucasz do jednego wora przedluzanie czasu glosowania i zupelne "niewpasowanie sie" w system. Niby mozna jedno i drugie nazwac zasada, ale kurcze... hmmm. Zdarzalo sie juz zmieniac termin zamkniecia glosowania i nie bylo zadnego utyskiwania, wiec czemu nagle taka burza. Proponuje zostawic kierowanie zabawa jej autorowi, nie walczymy przeciez o zlote majtki. Chillll Panowie! Uśmiech
You do what you want to
You go your own sweet way...
Odpowiedz
BET napisał(a):Kuba, wrzucasz do jednego wora przedluzanie czasu glosowania i zupelne "niewpasowanie sie" w system. Niby mozna jedno i drugie nazwac zasada, ale kurcze... hmmm. Zdarzalo sie juz zmieniac termin zamkniecia glosowania i nie bylo zadnego utyskiwania, wiec czemu nagle taka burza. Proponuje zostawic kierowanie zabawa jej autorowi, nie walczymy przeciez o zlote majtki. Chillll Panowie! Uśmiech

Szczególnie, że na razie nie ma żadnych głosów Oczko.
Odpowiedz
BET napisał(a):nie walczymy przeciez o zlote majtki

:eek:

To po co ja tyle siedziałem nad tym głosowaniem? Smutny

:p

Według mnie niezłym patentem byłoby przedłużanie głosowania do momentu, kiedy przez dwie kolejne doby nikt nie odda głosu.
Odpowiedz
A możemy po prostu zamknąć głosowanie, a Numitor będzie liczył głosy do ostatniego przed tą całą dyskusją? Nie widzę problemu większego w przedłużaniu. Jestem ciekaw wyników, ale nie spędza mi to snu z powiek i nie ciśnie mnie na myśl, że na miejscu 1 będzie piosenka A, a nie B przez to, że XYZ zagłosował dzień po terminie.
Love, Peace & Dire Straits
Odpowiedz
Bart napisał(a):Według mnie niezłym patentem byłoby przedłużanie głosowania do momentu, kiedy przez dwie kolejne doby nikt nie odda głosu.

Albo w ogóle nie zamykać terminów i podliczyć wszystkie głosy dopiero na końcu zabawy. Sam nie zagłosowałem z różnych powodów na kilka płyt i chętnie teraz bym to zrobił.
„ten sławny koncert DS z Bazylei” … „zdarlem te tasme do czarno-bialosci....”
Odpowiedz
Można też zamknąć wszystkie głosowania w 2016 roku - ile wtedy osób by zagłosowało! Naprawdę, myślę, że takie gdybanie nie ma sensu - szczególnie, że jedni narzekają, że głosowanie jest takie krótkie, a drudzy, że długie.
Odpowiedz
Szacun dla Numitora, że się w ogóle podjął tego mozolnego zadania, ja zgadzam się z BET-em, zostawmy zasady autorowi. Dla mnie ten ranking bomba Uśmiech
A long time ago came a man on a track...
Odpowiedz
Zdecydowanie tak! I niech nikt tego nie podważa. Ja w rozmowie z Numitorem trochę nieudolnie (wiadomo jak się gada w sieci) chciałem tylko zasugerować że dłuższe głosowanie po prostu zmienia wyniki. Tak moglo być np. przy płycie KTGC tam było zaledwie 5 punktów różnicy między "We Can Get Wild" a "In The Sky"Uśmiech
Odpowiedz
numitor napisał(a):Hej, przedłużam, z braku czasu, do przyszłej soboty Uśmiech. Mam prośbę - moglibyście spisać wszskie dodatkowe utwory MK-solo?

Jest sobota. Znowu to samo. Chciałbym już przygotować głosowanie na utwory dodatkowe. I co? I nic. Tak samo było ZAWSZE... Naprawdę nie wiem, nie rozumiem, co to za problem, przecież spisanie tych piosenek to może pięć, no dobrze, może dziesięć minut. Zrobiłbym to samo, ale boję się, że coś przeoczę.
Odpowiedz
Ja to się badziej spodziewałem ogłoszenia wyników GL.
Odpowiedz
Ok, ale ogłoszenie wyników zawsze wiąże się z rozpoczęciem następnego głosowania Oczko.
Odpowiedz
Kurcze pieczone na maśle smażone z przyjemnością zrobiłbym tę listę ale na to trzeba trochę czasu żeby niczego nie pominąć. Godzina siedzenia. Ok to sam sobie po cichu policzę "Get Lucky"
Odpowiedz
Przecież już jest podliczone Oczko.
Odpowiedz
No i masz faktycznieUśmiech Ale się zamotałemUśmiech Panie i Panowie wygrywa mój ulubiony SO FAR FROM THE CLYDE!!!Uśmiech
Odpowiedz
Robson, po prostu bardzo frustrujące jest to, że ja od początku (w zdecydowanej większości punktualnie) spędzam czas na podliczanie tego, układania list, etc. To tez nie jest chwila, tylko zajmuje dużo czasu. Kilka razy prosiłem Was o pomoc - zawsze muszę prosić, wręcz błagać, żeby ktoś mi pomógł (a robię to tylko dlatego, że sam po prostu nie potrafię). Zupełnie nie potrafię pojąć dlaczego tak się dzieje.
Odpowiedz
No może po prostu ludziom się nie chce. Wolą czytać i brać ewentualnie w czymś udział jak już to jest podane na tacy- to nie wymaga aż tyle czasu bo tylko dopisują niewielkie zdania do tego co już jest. To nie jest tak zajmujące. Ok umówmy się że jeśli nikt do pon. takiej listy nie zrobi ja spróbuję. Czyli wszystkie utwory MK poza podstawowymi płytami bisajdy itd.?
Odpowiedz