11.01.2010, 19:55
wlasnie, a sio, zalozcie sobie nowy a nie bajzel robicie
You do what you want to
You go your own sweet way...
|
Kto zagra i na czym?
|
|
11.01.2010, 19:55
wlasnie, a sio, zalozcie sobie nowy a nie bajzel robicie
You do what you want to
12.01.2010, 15:53
filipk91 napisał(a):Robson, zapytałeś o tę samą kwestię, a moje stanowisko jest niezmienne Dobrze już dobrze BET nie nerwuj się
Something's going to happen
To make your whole life better Your whole life better one day
12.01.2010, 18:58
alez ja sie wcale nie denerwuje! <wkurzony>
You do what you want to
15.01.2010, 13:22
Czy ktoś ma jakieś nuty na klawisze do DS/MK i mógłby udostępnić?
19.01.2010, 04:19
Wlasnie ciezko o nutki ds na klawisze. Ale to i dobrze bo jest motywacja zeby usiasc i rozpracowac samemu cos ze sluchu albo nawet stworzyc wlasna wersje na klawisz. A to przeciez najbardziej rozwija muzycznie, czy nie? A nie uczenie sie na pamiec z nutek
http://sites.google.com/site/pianofeelin...scriptions Tutaj jest pare utworow rozpisanych na pianino, ale w wersji solo. A tak poza tym to jak wyglada granie na zlocie? Ogolem jestem z Warszawy i moglbym cos pograc na klawiszach, o ile bedzie mnie stac na podroz do Krakowa A bardzo chetnie bym sie wybral
24.01.2010, 18:22
BET napisał(a):Bet-unplugged zglasza sie z nastepujacym repertuarem: mala zmiana w repertuarze - na miejscu 5 pojawi sie before gas and tv
You do what you want to
24.01.2010, 19:56
Wow!
05.02.2010, 14:07
My prawdopodobnie dorzucimy do repertuaru jeszcze Piper to the end
02.03.2010, 21:59
bart ja moglbym ci wrzucic tylko musze odebrac od kolezanki - akordy i nutki na piano
tylko mi wrzuc jakas mala liste kawalkow zebym calego nie robil.... chyba ze bedziesz w kraku to kserniemy
I've got a right to go to work but there's no work here to be found
------------------------ szefu
02.03.2010, 22:04
NASZA LISTA ( wstepna rezerwacja ) NA ZLOT - ps Bart to my w takim razie z Southbound rezygnujemy - ps prawdopodobnie beda dwie wokalistki, basistka i klawiszowiec
![]() Down to the waterline Border Reiver When it comes to you Planet of the New Orlean ( ewentualnie ) Cleaning my gun ( ewentualnie ) On every street ( ewentualnie ) You and your friend You can't beat a house lub Small Potatoes lub Je suis desole Imelda Twisting by the pool ( chcialbym bardzo ) Blues stay away from me Solid Rock Setting me up Money for nothing + 1 wlasny .
02.03.2010, 22:09
Raingod jakbys mogl co tydzien wskakiwac do krakowa to zapraszam na druga gitarke
18.05.2010, 16:09
Aloha. Jestem tu nowy i szukam składu zespołu któremu podegrać na zlocie na perkusji. Jestem z Krakowa. Jacyś chętni? Pozdrawiam
22.05.2010, 16:21
emperor i asanoki moze stworzycie cos razem
? ))
04.06.2010, 12:50
Ja jednak pasuje z graniem - czas nie pozwala na odpowiednie przygotowanie sie, niestety.
You do what you want to
04.06.2010, 23:27
Bet moze jedna piosenka chociaz ? baloney again albo cos w tym stylu acustic ?
05.06.2010, 10:58
Caly set mialem akustyczny ale z braku czasu nie dam rady go przygotowac jak nalezy, a fuszery odstawiac nie chce. innym razem. moge sie pisac na ew. jam.
You do what you want to
05.06.2010, 16:12
Tobie chyba w krew weszły takie tłumaczenia, perfekcjonisto chędożony ;] Myśmy się też mylili podczas grania, ale tu przecież nie chodzi o idealne wykonanie, tylko o fun! Zluzuj zwieracz i daj nam posłuchać jak grasz
05.06.2010, 18:25
off-record moge pograc, ale nie zdecyduje sie na wystep w duecie (gitara i wokal) ktory nie bedzie dopracowany.
You do what you want to
08.06.2010, 01:23
to jak,jest szansa na jakiś jam session w czasie imprezy?
może wezmę gitarkę...przy okazji może się czegoś nauczę
"It's the end of a perfect day for all the surfer boys and girls..."
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Zapotrzebowanie na piosenki ;) | wAcEk | 12 | 21,718 |
07.06.2009, 11:59 Ostatni post: Bart |
|