Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Muzyczne Fascynacje
Sorry Olaf ostatnio jestem tak zawalony robotą że nie miałem czasu aby spokojnie usiąść i tego wysluchać. Zrobię to w tym tygodniu i na pewno napiszę maila.
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
Oki doki. Uśmiech
Odpowiedz
Roberto - przy okazji dzięki za ostatnią audycję MF - muszę przyznać że powoli zaczynają trafiać do mnie "dźwięki wszechświata"

[Obrazek: macsa.gif]
Odpowiedz
To ja się Maćku niezmiernie cieszęUśmiech Co Depesze to DepeszeUśmiech
Odpowiedz
Robson napisał(a):To ja się Maćku niezmiernie cieszęUśmiech Co Depesze to DepeszeUśmiech

Co prawda to prawda Uśmiech

[Obrazek: macsa.gif]
Odpowiedz
Robson napisał(a):Sorry Olaf ostatnio jestem tak zawalony robotą że nie miałem czasu aby spokojnie usiąść i tego wysluchać. Zrobię to w tym tygodniu i na pewno napiszę maila.

I jak tam, Robsonie? Oczko
Odpowiedz
Najpoźniej Olaf pojutrze piszę do Ciebie maila ale już sluchalem i znów mi się bardzo podoba. Szczególy w liścieUśmiech
Odpowiedz
Też macie problem z połączeniem z rdo.pl
Odpowiedz
Waldku strona Radia Plus to teraz http://www.plus.opole.pl Uśmiech
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss
And you're the best thing I ever knew
Stay with me, baby, and we'll make it to
We'll make it to

Tu można kupić moją książkę Uśmiech
Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
Odpowiedz
Robson napisał(a):Najpoźniej Olaf pojutrze piszę do Ciebie maila ale już sluchalem i znów mi się bardzo podoba. Szczególy w liścieUśmiech

A listu jak nie było, tak nie ma... Oczko
Odpowiedz
Olaf puściłem sygnałUśmiech
Odpowiedz
Ania_M napisał(a):Waldku strona Radia Plus to teraz http://www.plus.opole.pl Uśmiech
Pogubiłem się czy 'popiłem' Dzięki, - problem w tym ,że nie zawsze jestem o tej porze w domu. hehe
Odpowiedz
Robson napisał(a):Olaf puściłem sygnałUśmiech

Robsonie, dotarła do Ciebie całość? Skrystalizował Ci się już jakiś plan?
Odpowiedz
Na razie skrzynka pustaSmutny
Odpowiedz
Naprawdę? Przesyłka poszła na tyle dawno, że powinna już dotrzeć do Ciebie... Smutny
Odpowiedz
Olaf wczoraj wieczorem odebrałem białą kopertęUśmiech A więc mam dzięki wiekieUśmiech
Odpowiedz
Kilka szczegółowych informacji wysłałem Ci w emailu. Daj znać, jak będziesz już wiedział co i jak.
Odpowiedz
Ostatnia audycja bardzo mi sie podobala (jak z reszta wszystkie). Urodzinowe El Dorado bylo kapitalne! Piekny pomysl aby uczcic urdziny MK audycja z coverami, Rob.
Olaf - swietna robota! Czapki z glow za profesjonalizm i bardzo fajne wybory. Twoj glos przypomina mi Piotra Barona z Trojki. Bardzo przyjemny, radiowy. Jednym slowem, chlopaki - dziekuje! Z przyjemnoscia poslucham drugiej czesci Uśmiech

PS. Ten cover Money For Nothing by Big Daddy pozamiatal mnie dokumentnie, kapitalna wersja.
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
Odpowiedz
Dziekuję Kuba za ciepłe słowa i obecność. Ja dziękuję Olafowi że dał mi pół godziny luzu na antenieUśmiech i przepraszam raz jeszcze że dałem Ci znać tak poźźno do końca nie wiedziałem czy to będzie ta sobota a jeszcze Willie deVille...
Odpowiedz
To i ja się dopiszęUśmiech Mnie równiez poodba się każda audycja, ale niektóre są wyjątkowe i bardzo wpisują się w pamięć. Jak ta z przedwczoraj. Była piękna i z niecierpliwością czekam na kolejną. I także jestem pod wrażeniem wystąpienia Olafa, to była bardzo miła niespodzianka. Z wybranych przez Gościa piosenek najbardziej podobał mi się cover "Shangri-La"Uśmiech
Dzięki takim radościom każdy sobotni wieczór staje się magicznyUśmiech DziękujęUśmiech
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss
And you're the best thing I ever knew
Stay with me, baby, and we'll make it to
We'll make it to

Tu można kupić moją książkę Uśmiech
Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: