Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Projekt DVD Torwar 2008
Ale w ogóle o co chodzi w tej wypowiedzi bo przeciez wszyscy wcześniej wypowiadamy się o projekcie DVD Torwar a ta wypowiedź nagle jakby z kosmosu i jakaś taka niedorzeczna.
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
Robson napisał(a):Ale w ogóle o co chodzi w tej wypowiedzi bo przeciez wszyscy wcześniej wypowiadamy się o projekcie DVD Torwar a ta wypowiedź nagle jakby z kosmosu i jakaś taka niedorzeczna.

Zgadzam się - jest niedorzeczna. Jednak używanie argumentu wieku jest dla mnie całkowicie pozbawione sensu. Pamiętajmy bowiem, że internetowe społeczności nie dzielą ludzi na starszych i młodszych. Chociażby dlatego, że wiek może być fikcją wymyśloną przez posiadacza danego nicka.

Zresztą, Panie Macieju, jeśli już bawimy się w takie szczegóły językowe. Czy określenie "te kolego" jest własciwe? Nie wydaje mi się.
"Come up and feel the sun
A new morning has begun..."
Odpowiedz
No można tą wypowiedź uznać za lekko sarkastyczną, lecz myślę że jeżeli mamy cos do napisania idzie to ując w bardziej spokojny sposób Uśmiech Lecz może jestem już stary a teraz panuje inny język Uśmiech

Skupmy się jednak na temacie czyli na wspaniałej pamiątce z Torwaru Uśmiech
Odpowiedz
'nie mogę darować Markowi, że nie wydał DVD z ostatniej trasy koncerowej' - to było do tego, więc nie z kosmosu Język Czekam, aż dostanę pozew do sądu za podżeganie do zabójstwa. Howard, prawniku, jeśli to czytasz, to oceń moje szanse Oczko

Btw, Macsa, jak mamy być tacy szczegółowi - nigdy chyba nie widziałem ani ciebie, ani dziadka, więc skąd mam wiedzieć ze wy nie macie po 15 lat? Język Myślałem, że traktujemy się na forum jak równy z równym, bo chyba nie spotkałem się z określeniami 'pan/pani' na forum.

Filip - miło, że ktoś wreszcie zauważył tutaj sarkazm! (no może oprócz Ani, ona od razu chyba załapała o co chodzi Język) otóż to, ja jestem sarkastyczny! xcD
Love, Peace & Dire Straits
Odpowiedz
Pax, pax między chrześcijany!
Odpowiedz
Popieram Olafa!
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss
And you're the best thing I ever knew
Stay with me, baby, and we'll make it to
We'll make it to

Tu można kupić moją książkę Uśmiech
Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
Odpowiedz
Składam broń Język
Odpowiedz
A na zachodzie bez zmian Język

Tak btw, Macsa, jaki jest stopień postępu prac? tzn kiedy radosna nowina pt 'gotowe' zostanie podana do wiadomości publicznej? Duży uśmiech
Odpowiedz
Jak to teraz powinno się pisać na tym forum ? Aaaaa już wiem.

Strzelam Ci focha filip - prosto w głowę - DVD będziesz mógł zassać 2 maja 2009

siemka ziomal

[Obrazek: macsa.gif]
Odpowiedz
Ok Duży uśmiech

Ja nie z ziomali Język
Odpowiedz
filipk91 napisał(a):'nie mogę darować Markowi, że nie wydał DVD z ostatniej trasy koncerowej' - to było do tego, więc nie z kosmosu Język Czekam, aż dostanę pozew do sądu za podżeganie do zabójstwa. Howard, prawniku, jeśli to czytasz, to oceń moje szanse Oczko

Według mnie masz duże szanse nie stanąć przed sądemDuży uśmiech
knopfler.pl na Facebooku - https://www.facebook.com/knopflerpl

Perkusja jest jedna a pałki są dwie :]

"Drummers have the biggest instruments... Uśmiech"
Odpowiedz
Dzięki, kamień spadł z serca Uśmiech
Odpowiedz
Ja w kwestii okładki. Podoba misię sie wersja Filipa choć rzeczywiście napisy mogłyby być inną czcionką - nie country style.

Wersja Ani nr 3 też jest b.fajna - ewentualnie z dodaniem zdjęcia TORWAR z wersji 2.

No i przydały by się wszyskie znaczniki w stylu kod kreskowy itd jak na większości bootlegów.
Odpowiedz
Ale kod kreskowy chyba powinien coś znaczyć, nie? Bo byłoby dziwnie, jakby zanieść takie DVD do jakiegoś sklepu, podłożyć pod czytnik do sprawdzania cen, a tam 'ogórki konserwowe - 3,99'. Język
Odpowiedz
cichyy napisał(a):Ja w kwestii okładki. Podoba misię sie wersja Filipa choć rzeczywiście napisy mogłyby być inną czcionką - nie country style.

Wersja Ani nr 3 też jest b.fajna - ewentualnie z dodaniem zdjęcia TORWAR z wersji 2.

No i przydały by się wszyskie znaczniki w stylu kod kreskowy itd jak na większości bootlegów.

okładka jest sprawą otwartą Uśmiech A dodawanie wszystkich znaków moim skromnym zdaniem nie ma sensu gdyż muszą one coś znaczyć a nie tylko robić dobre wrażenie wizualne Uśmiech
Odpowiedz
cichyy napisał(a):Wersja Ani nr 3 też jest b.fajna - ewentualnie z dodaniem zdjęcia TORWAR z wersji 2
Bardzo dziękuję, wezmę to pod uwagęUśmiech
We'll make it to

Odpowiedz
Nowy projekt autorstwa Filipa - zaczyna się rozkręcać Uśmiech

Oceniajcie proszę:

[Obrazek: b21eb657c0630058.jpg]

[Obrazek: macsa.gif]
Odpowiedz
Bardzo podoba mi się tył okładki, naprawdę świetny Uśmiech. A przód..trochę zbyt skromnie to wygląda jak dla mnie, może jednak coś na kolor? Tak jakby czegoś brakowało tam...ale i tak pomysł jest rewelacyjny Uśmiech
Odpowiedz
Rzeczywiście może przód trochę ubogi, ale Filip - bardzo ładne Uśmiech Ja jeszcze wciąż myślę, chcę żeby Wam się spodobało.Uśmiech
We'll make it to

Odpowiedz
Mnie też się podoba bardziej tył bo ta gitara taka prawdziwa a skuter niekoniecznieUśmiech
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz