Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Muzyczne Fascynacje
Uszom nie wierzę!! Moja ukochana Coma w MF, moje ukochane "Zaprzepaszczone siły wielkiej armii świętych znaków".... Ah jakże ja się cieszę, Robert mam nadzieję że jeszcze kiedyś do Piotra powrócicie, jest przecież jeszcze fantastyczny "Leszek Żukowski", "Spadam" i mnóstwo innych piosenek, zresztą wierzę że Ty to wiesz najlepiej Uśmiech Ty Robsonie jesteś niesamowity, dzięki wielkie Uśmiech
Nosiłam się z zamiarem założenia tematu o Comie na Forum, ale obawiałam się że taki rodzaj muzyki nie ma tu zwolenników, a tu proszę Uśmiech
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss
And you're the best thing I ever knew
Stay with me, baby, and we'll make it to
We'll make it to

Tu można kupić moją książkę Uśmiech
Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
Odpowiedz
O jak ja Comy nie trawię, oj jak nie trawię! xcD Miałem iść na koncert, ale nie poszedłem, bo nie zdobyłem biletu (czego człowiek nie zrobi jak się zakocha ;D)
Love, Peace & Dire Straits
Odpowiedz
Nie rozumiem, najpierw piszesz, że nie trawisz Comy, a potem że się zakochałeś, zdecyduj się w końcu chłopcze Duży uśmiech
A ja owszem Pana Piotra lubię bardzo, generalnie odpowiada mi inny rodzaj muzyki, ale urzekły mnie między innymi teksty Uśmiech
We'll make it to

Odpowiedz
Jezus Maria, nie w Comie, w fance Język Ale mniejsza o to. Nie lubie i basta xcD
Odpowiedz
trza było słuchać Roxy FM- był weekend z Comą właśnie Oczko
Oh girl it looks so pretty to me just like it always did
Like the Spanish city to me when we were kids
Odpowiedz
Na forum KMF był swego czasu temat "niepopularne poglądy" - kojarzy mi się to z przyznaniem się do słuchania Comy :] Ja się przyznaję Uśmiech Lubię, nawet bardzo.

P.S. O, znalazłem swojego posta na tamtym forum :] Ale to forum filmowe, nie muzyczne Oczko
http://forum-kmf.fc.pl/viewtopic.php?p=34167#34167
Odpowiedz
Ja dlugo do Comy podchodziłem jak do jeżaUśmiech bo coś mi nie odpowiadało w głosie Piotra Roguckiego ale po koncercie jest ok. Naprawde kawał solidnego rocka chłopaki grają no i niebanalne teksty P.Roguckiego to też moc Comy.
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
Bart napisał(a):Na forum KMF był swego czasu temat "niepopularne poglądy" - kojarzy mi się to z przyznaniem się do słuchania Comy :]
http://forum-kmf.fc.pl/viewtopic.php?p=34167#34167

Ja bym raczej powiedział, że słuchanie Comy jest teraz modne, szczególnie wśród licealistów i studentów. W gimnazjum jak byłem, to o Pink Floyd nikt nie słyszał, chyba, że z jakichś techno-remixów (różne są herezje). Bardziej niepopularne jest słuchanie Dire Straits i Pink Floyd, a już nie wspomnę o Dylanie. I to mnie przeraża
Odpowiedz
Robson napisał(a):Ja dlugo do Comy podchodziłem jak do jeżaUśmiech bo coś mi nie odpowiadało w głosie Piotra Roguckiego ale po koncercie jest ok. Naprawde kawał solidnego rocka chłopaki grają no i niebanalne teksty P.Roguckiego to też moc Comy.
O! Z ust mi to wyjął Pan Robert Uśmiech

Filip, a ja szczerze mówiąc nie zauważyłam żeby Coma była szczególnie popularna. Może za mało się przyglądam Uśmiech A za modą nie podążam, także tą muzyczną, to raz, a dwa, słucham ich ponad 2 lata Uśmiech
We'll make it to

Odpowiedz
Ciekawe co to za Ania tak dzisiaj narozrabiała....
Duży uśmiech

Robert dziękuję, dziękuję, dziękuję!! i za "The Ragpicker's Dream" (pisałam Ci o tej piosence przed Mikołajowym wydaniem MF, pamiętasz? Uśmiech ) i za "Sometimes there are no words". Cieszę się niezmiernie, miło, że mogłam ponownie jakos pomóc Uśmiech
We'll make it to

Odpowiedz
filipk91 napisał(a):Ja bym raczej powiedział, że słuchanie Comy jest teraz modne

Chyba wszystko zależy od tego, w jakich kręgach Uśmiech Ja z licealistami za dużo wspólnego nie mam, za to wśród ludzi o wyrobionym smaku muzycznym raczej przeważa pogląd o obciachowości Comy. Na szczęście się tym nie przejmuję i słucham tego, co mi się podoba Oczko
Odpowiedz
Bart napisał(a):Chyba wszystko zależy od tego, w jakich kręgach Uśmiech Ja z licealistami za dużo wspólnego nie mam, za to wśród ludzi o wyrobionym smaku muzycznym raczej przeważa pogląd o obciachowości Comy. Na szczęście się tym nie przejmuję i słucham tego, co mi się podoba Oczko

Mi również Coma "nie leży" - zbyt patetyczna...

Ostatnia godzina ostatnich Fascynacji magiczna...polecam...

[Obrazek: macsa.gif]
Odpowiedz
Różne są gusta, jeden lubi rybki, drugi akwarium Uśmiech Gdyby wszyscy ludzie na świecie słuchali tej samej muzyki, to chyba nie byłoby tak... zaskakująco. Różnorodność jest potrzebna Uśmiech
macsa napisał(a):Ostatnia godzina ostatnich Fascynacji magiczna...polecam...
I ja, i ja Oczko Cala audycja była magiczna, tak uroczo zimowa i świąteczna... Uśmiech
We'll make it to

Odpowiedz
Robson, nie możesz odbierać PW. Odetkaj skrzynkę! Oczko
Wysłałem Ci email z pytaniem - czy podtrzymujesz swą gotowość w wiadomej kwestii?
Jakby co, to (pierwsze) nagranie już jest. ;-)
Odpowiedz
Super! A właśnie Ci odpisujeUśmiech
Odpowiedz
Robson, idzie do Ciebie część druga. Uśmiech
Odpowiedz
Świetnie cieszę sięUśmiech Dzięki Olaf.
Odpowiedz
Olaf mam wielkie wielkie dziękiUśmiech Tym razem doszła szybciej. Jesteś w Polsce?
Odpowiedz
Jestem. W Warszawie.
Odpowiedz
Robson napisał(a):Olaf mam wielkie wielkie dzięki

Jakieś uwagi, komentarze? Chcesz trzecią część?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości