Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Berlin Zdobyty!
Ptyś! Ty powinnaś zmienić zawód!! Tak się wzruszyłam przy tej opowieści że aż pokrokodyliłam trochę na słono....a zdjęcia cz.II są super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wub:
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by tomek999@Jun 9 2005, 08:10 PM
Jedno pytanie... dlaczego tak porcujesz te zdjęcia ?!?! Oczko
OK, myślałam, że napięcie ma rosnąć Duży uśmiech W takim razie postaram się jutro puścić wszystkie plus kilka dodatkowych - taka moja wizja artystyczna Szczęśliwy Chciałam też jeszcze przeprosić, bo ja (chyba ze zmęczenia, odrętwienia, braku snu itd.) puściłam zdjęcia nie w kolejności jakiej były robione (obie partie). Zatem chcę zaznaczyć, że jutro puszczę je wszystkie, ale też w prawidłowej kolejności... Miłego oglądania... jutro!!! Język

Dziękuje wszystkim za miłe słowa! A pomyśleć, że z polskiego najlepsza moja ocena to była trója! Chyba natchnienie na mnie spłynęło, gdy pisałam tę relację... Wywracanie oczami przecież po takim koncercie nie mogło być inaczej!!! :wub:
Odpowiedz
Dziś znowu wejście wow, zaskakujące, niezłe.
Jak oblałaś kurs, przecież to nie możliwe.
Cytat:Originally posted by Ptyś
propos jutro, pojutrze, popojutrze … będę puszczać kolejne zdjęcia
Dobrze wiedzieć że będzie dalszy materiał.
Chłodno musiało być bo widzę Ich w marynałkach, albo ochładzać bo Bennett ją założył.
Odpowiedz
I w ogóle nie wspominacie o zimnie i chłodzie. Rozumiem to byliście rozgrzani na potęge Oczko
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
Na powietrzu rzeczywiście było zimno ale w środku to wrzątek. Jest nawet fragment pierwszego utworu, który po wielkich bólach udało mi się odsłuchać z MP3 , że Mark przestał grać na kilkanaście sekund i przypominam sobie jak podszedł wtedy do Glena i chyba narzekał na pogodę, a w tym czasie rozgrzewał sobie ręce jak dzieciaki w zimie.
A potem była jazda.
Ptyś - pięknie opisujesz swoje wrażenia , jak czytałem to byłem tam po raz kolejny Język
Odpowiedz
Ja z początku byłem niezwykle podekscytowany tymi 20 tys. ale na dobrą sprawę gdyby połączyć dwa występy w Polsce mielibyśmy taką samą sumę Oczko A w ogóle ciekawe gdzie Mark zgromadził największą publikę? Może właśnie w Berlinie jeśli chodzi o tę część trasy Shangri-La.
Odpowiedz
Jejku.. naprawde bardzo zaluje ze mnie nie bylo.
Odpowiedz
Mam mp3 Boom, like that z tego koncertu Uśmiech . Chcecie?? Proszę bardzo: http://www.philippjaehnel.de/markknopfler_..._berlin2005.zip
Oczko
All the way down the telegraph road
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Robson@Jun 10 2005, 01:36 PM
Ja z początku byłem niezwykle podekscytowany tymi 20 tys. ale na dobrą sprawę gdyby połączyć dwa występy w Polsce mielibyśmy taką samą sumę Oczko A w ogóle ciekawe gdzie Mark zgromadził największą publikę? Może właśnie w Berlinie jeśli chodzi o tę część trasy Shangri-La.
Robsonie na Torwarze było 4200 osób (czytałem w Rzeczpospolitej)
Czyżby spodek mieścił 16tys. Oj chyba ciężko
We are the sultans of swing...
Odpowiedz
Spodek ok. 11 tys. ale nie wiem czy tyle było. Nawet jeśli do 20 rzeczywiście nie dobiliśmy./ Mniejsza o to duch był obecny a to jest najw. prawda? Oczko
Odpowiedz
Ale Berlin to tylko jedno chyba z 9 miast w Niemczech w których wystąpił Mark. Więc porównywanie do naszych dwóch koncertów raczej nie ma sensu.
Chyba że duch był u nas większy na każdym koncercie z osobna w porównaniu do wszystkich koncertów w Niemczech razem wziętych. To byłoby coś.
Odpowiedz
Jedno z dziewieciu!?

Ci to maja fajnie Uśmiech Ja tam bym na miejscu MK dodal "Les boys" Uśmiech
"Come up and feel the sun
A new morning has begun..."
Odpowiedz
To może z tą frekwencją u nas nie było najlepiej Smutny skoro tyle koncertów za zachodnią granicą i wszystkie obiekty wypełnione po brzegi. Ale z drugiej tam chyba jest więcej mieszkańców Uśmiech
Odpowiedz
No to i są zdjęcia... WSZYSTKIE! Miłego oglądania... proponuje zacząć od pierwszej strony, bo kolejność się trochę zmieniła!

http://republika.pl/mk_berlin_070605/

PS. Jeszcze jedno, ich jest 76... Duży uśmiech

PS2. Jak będzie wolno wchodzić, to przepraszam...
Odpowiedz
Super Ptys!
Gratuluje wizji artystycznej, bardzo klimatyczne. (ta aureolka jest niezla Duży uśmiech )
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
Odpowiedz
Tylko jedno słowo przychodzi mi teraz do głowy: CUDO!
Odpowiedz
Chwilowo strona była out. Teraz jest ok... Jeszcze raz miłego oglądania! Uśmiech

Cieszę się, że Wam się podoba... to jest jak miód na moje serce... :wub:
Odpowiedz
Ptysiu byłobi mi barzo miło gdybym się załapał na płytkę z Twoimi fotkami z koncertu. Nie mieć takich super zdjęć to grzech.
Odpowiedz
no może nie do końca... musiałam wszystkie zdjęcia dać na jedną stronę... moja wizja artystyczna chwilowo zawieszona do rozwiązania problemu (czytaj kichy) Smutny

wszystkich z wolnym łączem przepraszam! Cierpliwości...
Odpowiedz
woooooooooooooooooowwwwwwwwwwwwwwwww!!!!!!!!!!!!
takiego zdjęcia jak "twoja wizja artystyczna" sam Mark by się na okładkę nie powstydził! jestem pewna. Zdjęcie juz zagościło na mym pulpicie i założę się że nie tylko na moimJęzyk a format plakatowy bedzie dostepny?Uśmiech
serdeczne gratulacje, to naprawdę robi wrażenie, swietnie koresponduje z muzyką mistrza i z jego osobą, jakos tak czarnobiałe fotki mi bardziej leżą
seeEMILYplay
Odpowiedz