Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2 Ogólnopolski Zlot Fanów ! ! !
Cytat:Originally posted by pablosan+Jun 5 2005, 07:17 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (pablosan @ Jun 5 2005, 07:17 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>
Cytat:Originally posted by tawnuk@Jun 5 2005, 11:19 AM
<!--QuoteBegin-pablosan@Jun 5 2005, 08:37 AM
[b] Zemsta Sithów jest full wypas!!! :
<hrrr> <hrrr>
Duży uśmiech [/b]
"byles wybrancem...!!!" "kochałem Cie jak brata"-wszystko schrzaniłeś Anakinie, dałeś oplatać się podstepnemu Darthowi Sidiousowi, nieładnie, nieładnie. Miałeś taka kobietę!!! Język [/b][/quote]
Natalie... :wub:
Ta dziewczyna gra rewelacyjnie, nie tylko w Star Łorsach
It's what it is...
Odpowiedz
A skoro już o tym... mój mężczyzna zajrzał mi przed chwilą przez ramię, popatrzył na Twój, Tawnuk, awatarek i stwierdził "O, Darth Straits" Uśmiech
Odpowiedz
Duży uśmiech
Fajnie jakby to dosłownie przetłumaczyć "lord kłoptoy finansowe" B)
It's what it is...
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Igor23@Jun 2 2005, 12:23 PM
KURCZE MAM DWA KOLOKWIA 18 :angry:
Na tym forum przesuwano już porody ze względu na koncert MK, a Ty się kolokwiami martwisz.
We are the sultans of swing...
Odpowiedz
Bardzo trafna uwaga.Mi już się firma rozkłada a i tak na zlocie będę.
Odpowiedz
I w poniedziałek u mnie
We are the sultans of swing...
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Andrzej+Jun 10 2005, 10:48 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Andrzej @ Jun 10 2005, 10:48 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Igor23@Jun 2 2005, 12:23 PM
KURCZE MAM DWA KOLOKWIA 18 :angry:
Na tym forum przesuwano już porody ze względu na koncert MK, a Ty się kolokwiami martwisz. [/b][/quote]
A to dobre Duży uśmiech
It's what it is...
Odpowiedz
mi żaden poród nie pomoże, ale na część imprezową przybędę Język, może ktosb z ekipy nandu sie zlituje i wpadnę na godzinkę na koncercik Język, liczę na Darka Język hehehehe
My girlfriend said AC/DC is bad...Now she is single...
Hhahaha Just kidding...
She is dead...
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Michal@Jun 14 2005, 10:48 PM
może ktosb z ekipy nandu sie zlituje i wpadnę na godzinkę na koncercik Język, liczę na Darka Język hehehehe
Niezła taktyka tak przy wszystkich ... Oczko Uśmiech
There's so many different worlds
So many differents suns
Odpowiedz
Tak siedzę teraz sam przed kompem, bo już chyba wszyscy poszliście spać przed zlotem, nie ma w tej chwili nikogo.
Ja niestety nie będę na zlocie, ale będę starał się łączyć z wami duchowo i butelkowo i wogóle. Życzę ładnej pogody na polu (tak przecież się mówi w Krakowie, nie?)
A propos waszego miasta to byłem tu 1-3 maja tego roku, a wcześniej byłem ....w 1977 roku ! Bardzo, bardzo serdeczni i życzliwi ludzie z tych krakusów.
Miłe wspomnienia. Więc markujcie sie tam, róbcie dużo zdjęć i zamieszczajcie. Dobrze byłoby jakąs fotkę popisać who is who jak tą z Kopernikiem.

POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by baccarat@Jun 17 2005, 11:50 PM
Tak siedzę teraz sam przed kompem, bo już chyba wszyscy poszliście spać przed zlotem, nie ma w tej chwili nikogo.
Ja niestety nie będę na zlocie, ale będę starał się łączyć z wami duchowo i butelkowo i wogóle. Życzę ładnej pogody na polu (tak przecież się mówi w Krakowie, nie?)
A propos waszego miasta to byłem tu 1-3 maja tego roku, a wcześniej byłem ....w 1977 roku ! Bardzo, bardzo serdeczni i życzliwi ludzie z tych krakusów.
Miłe wspomnienia. Więc markujcie sie tam, róbcie dużo zdjęć i zamieszczajcie. Dobrze byłoby jakąs fotkę popisać who is who jak tą z Kopernikiem.

POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH
No dobrze było żeby nam wysłali jakiegoś posta z informacją, kiedy będą wznosić toast za nową płytę Marka.
Odpowiedz
Bardzo zaluje, ze mnie tez tam nie bedzie.....
Ale to super, ze jest nas tylu i wspaniala muzyka jednoczy wspanialych ludzi!
Czekam na relacje!!!
bawcie sie dobrze!
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
Odpowiedz
Pozdrowienia Kooba!!! A tak przy okazji, to za chwile Pablosan wyrusza na Telegraficzny Szlak do Krakowa na Zlot!!! Uśmiech
A long time ago came a man on a track...
Odpowiedz
Wrocławianie, czy ktoś w końcu nas reprezentuje ?
Odpowiedz
Żałuję że nie mogę być z Wami...Najbardziej tego, że nie posłucham muzyki Marka na żywo w Waszym wykonaniu. Życzę miłych wrażeń. Trzymajcie się
there used to be a little school here
where i learned to write my name...
Odpowiedz
JESTEM Z WAMI>>>>>>>>>>C O M M U N I Q U E
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
Hehe dolaczam sie do COMMUNIQUE Robsona Uśmiech

PS.: Jesli oczywiscie wyzej wymieniony Robson nie ma nic przeciw Uśmiech
Odpowiedz
We dwoje raźniej Dave Uśmiech
Odpowiedz
Ale zaznaczam: jak nie bedziemy zadowoleni z relacji ze zlotu, to glowy beda fruwac Oczko
Odpowiedz
Oj będą Szczęśliwy
Odpowiedz