01.02.2008, 01:10
Cytat:Originally posted by Ania_M@Jan 31 2008, 07:12 PMDziękować, dziękować
Gasper, wedle życzenia
Knockin' on heavens door
Miłego słuchania![]()
|
Muzyczne Fascynacje
|
|
01.02.2008, 01:10
Cytat:Originally posted by Ania_M@Jan 31 2008, 07:12 PMDziękować, dziękować
01.02.2008, 14:05
Polecam się na przyszłoć.
![]() Ciekawe, czy Robson szykuje co ciekawego na jutro? (bo z tego co się orientuję, audycja jest co sobotę??)
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down I still believe that there's somewhere for us But now it's something that we don't discuss And you're the best thing I ever knew Stay with me, baby, and we'll make it to We'll make it to Tu można kupić moją książkę ![]() Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
03.02.2008, 15:04
Macsa, nagrałe wczoajszš audycję...??
Now it's looking like a dream shot down I still believe that there's somewhere for us But now it's something that we don't discuss And you're the best thing I ever knew Stay with me, baby, and we'll make it to We'll make it to Tu można kupić moją książkę ![]() Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
05.02.2008, 01:25
Cytat:Originally posted by Ania_M@Jan 31 2008, 07:12 PMHmm. Dopiero teraz otworzyłem tę mp3 od Ciebie i jako nie podchodzi mi to pod Knopflera. Zobacz jakš wersję ja znalazłem: http://youtube.com/watch?v=Ynf3u3hkZzE - słychać i Marka, i dzieci z chóru...
05.02.2008, 02:51
Gasper ma rację, Aniu. Twoja wersja to klasyczny Clapton
.
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
05.02.2008, 14:55
Heh, ups, ale gafa.
:unsure:
08.02.2008, 23:01
Cytat:Macsa, nagrałe wczoajszš audycję...?? smile.gif Włanie pojawiła się na chomiku - POLECAM !! DWIE NOWE PIOSENKI Z SOLOWEGO ALBUMU GUY'A FLETCHERA !! DZIĘKI ROBERTO !! Jednoczenie mam probę - czy kto może nagrać najbliższš audycję i udostępnić ? Ja nie dam rady - narty wzywajš !
08.02.2008, 23:30
Dzięki Maciek! I uważaj na nartach (ponoć to nie sport Marka!
25.02.2008, 21:34
Dzięki Marku za radę, ale nic z tego - narty to moja druga, po muzyce największa pasja i czekam na ten zimowy czas cały rok...
Jestem cały i zdrowy ( odpukać ) Swojš drogš piękne skarby nam Robert zaserwował w ostatnich Fascynacjach - trzy instrumentalne utwory z legendarnej sesji demo do płyty "Golden Heart". Utwory, które nigdy nie ujrzały wiatła dziennego - ciekawe ile jeszcze w głowie Marka takich perełek się kryje...
01.03.2008, 14:10
Przesłuchałam i muszę przyznać że super. Zakończenie godziny z "The Cure" niesamowite, aż ciary mnie przeszły po plecach.
Jeżeli chodzi o Markowš częć, a raczej o piosenki demo to "I'm the fool" kompletnie mnie zaskoczyło - zupełnie do siebie niepodobne. : "Done with Bonaparte" znane, a te utwory instrumentalne - bajeczka! ![]() A moim ulubionym fragmentem audycji jest: "No i tym sposobem Robert ukradł dwie minuty Markowi". Robert!! Jak mogłe?!
08.04.2008, 17:58
A ja dzi w ramach ćwiczeń przed egzaminem do liceum, rozwišzywałam na matematyce przykładowe testy. Tytuł jednego z nich brzmiał "Muzyczne Fascynacje", a zadania dotyczyły m.in. kolekcji płyt jakie w swoim domu ma chłopak imieniem Robert. Fajny zbieg okolicznoci.
Dodam tylko że niestety, Marka w zbiorze nie miał.
19.04.2008, 22:02
Słucham, słucham
Ciekawe co za perełki dzi Robson przygotował "An American Hero" - to się po prostu nie może lepiej zaczynać!!
19.04.2008, 22:19
No to poległam
Tak dzielnie wytrzymywałam i nie oglšdałam filmików z koncertów z trasy K2GC, żeby nie robić sobie smaczku przed Torwarem, a tu Robson koncertówki w eter rzuca "Devil Baby" moje liczne :wub: Dobra robota Robert. Zupełnie inaczej słucha się "na żywo" niż z chomika
27.04.2008, 19:46
wietna wczorajsza audycja Robson - szczególnie "In the sky" :wub:
27.04.2008, 21:14
a czy kto słucha teraz poczciwej 'trójki'?
Oh girl it looks so pretty to me just like it always did
Like the Spanish city to me when we were kids
28.04.2008, 09:55
Słuchał. Niestety dopiero ostatniš godzinę... Bardzo żałuję, że nie od poczštku.
Ale na Telegraph Road zdšżyłem - mam wielkš nadzieję usłyszeć to na koncercie - jeden z ulubionych kawałków...
Kamil Nawrocki
28.04.2008, 10:03
A ja słuchał samego poczštku - MiniMax rozpoczšł się utworem kończšcym Markowy występ, a tak dla przekory jak stwierdził Pan Piotr...
28.04.2008, 10:04
Jak dla mnie zdecydowanie najlepsza audycja w Trójce... Po koncercie trzeba będzie słuchać
.
Kamil Nawrocki
28.04.2008, 12:53
Ja tam lubie RMF w domu słuchać.
Tak ogólnie to kocham radio "Złote Przeboje" ale niestety mogę go słuchać tylko wtedy jak jestem w szpitalu ;(
Now it's looking like a dream shot down I still believe that there's somewhere for us But now it's something that we don't discuss And you're the best thing I ever knew Stay with me, baby, and we'll make it to We'll make it to Tu można kupić moją książkę ![]() Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|