Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Muzyczne Fascynacje
Ja napiszę tak. Co raz częœciej popędzam się w sobotnie popołudnie w pracy , ażeby zdšżyć na audycję. Zaraziłeœ mnie Robsonie kolejnš chorobš muzycznš. Nie zamierzam sie leczyć, a powodem nie jest tylko strajk w Słuzbie Zdrowia, powód jest całkiem inny. Podoba mi się w Twoich audycjach repertuar ,który wybierasz, totalne i bardzo pieczołowite przygotowanie, komentarze i ten relaksujšcy spokój, wyważone i przemyœlane każde słowo.
A poza tym "Jesteœ Nasz" i fajnie ,że w naszej rodzinie knopflerkowej mamy kogoœ tak zacnego.
Wiem ,że nie lubisz komplementów, bo jesteœ bardzo skromny, ale fajnie że jesteœ OJ FAJNIE!!!!!!!!!!!
We are the sultans of swing...
Odpowiedz
Ja chciałem tylko powiedzieć, że dzięki TEJ Audycji czuję się wszędzie jak w Domu. 400 programów to wielkie Osišgnięcie Autora, to 400 wieczorów podarowanych nam - słuchaczom. Wieczorów z najwyższej półki.
Tak trzymaj Roberto - wiernych słuchaczy nigdy Ci nie zabraknie Uśmiech.

PS. To także jednya Audycja w Polsce, która od roku 2001 bez przerwy ma stały kšcik poœwięcony NAW. To tam właœnie można usłyszeć absolutne unikaty i premiery jakich w polskim eterze darmo szukać Oczko. Dziękujemy za spełnienie ostatniej proœby... Oczko. I za całš RESZTĘ Uśmiech.
E&Q.
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
Odpowiedz
Bardzo bardzo Wam Dziekuję i nie potrafię znaleŸć słów wyrażajšcych mš wdzięcznoœć...Dziękuję za ciepłe słowa. Z Wami to prawdziwa satysfakcja Uśmiech Tak Andrzeju bardzo spodobało mi się jak napisałeœ 'nasz' nigdy inaczej do tego nie podchodziłem i tak właœnie czuje Uśmiech Ukłony dla Was Oczko
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
gratulacje Robson !!!!!
Odpowiedz
Przez to radio coraz mniej tajemnic.Kuba w Polsce.
Odpowiedz
Dzisiejsze spotkanie w Muzycznych Fascynacjach wyjštkowe - cała druga godzina audycji poœwięcona muzyce Mistrza. Mocny start po wakacyjnej przerwie.

[Obrazek: macsa.gif]
Odpowiedz
No ładnie Robercik Wywracanie oczami
Odpowiedz
witam!
gdzie teraz mogłbym zassać tš audycje 4 godzinnš??? bo klikam na te linki co podaliœcie i wyœwietla się "File not found" widocznie już to usuneli Smutny
pozdrawiam
Odpowiedz
Pewnie, że pomoże - czemu ma nie pomóc ?? Oczko

Pod wpływem proœby Galexa postanowiłem odœwierzyć sobie tš legendarnš audycję z 29 lipca 2006. Ach jak to gra !! I jaka pasja emanuje z tej audycji !!

Nie mogę uwierzyć, że to już ponad rok jak w radiowym studio spotkali się nasi najwięksi forumowicze. I tak mi się bardzo zachciało powtórki tego wydarzenia - Robercie czy sš szansę na coœ takiego w tym roku ?? ZdradŸ proszę ršbek tajemnicy rozmów prowadzonych z Koobš . Miałem nadzieję, że po urlopowej przerwie coœ wykombinujecie - niestety nie udało się ... SUŁTANI - WASI FANI CZEKAJĽ !! NIE DAJCIE SIĘ DŁUGO PROSIĆ !!

Odpowiedz
Maćku dziękuję za zainteresowanie i jak zawsze od Ciebie dobre słowo Oczko Szanse cały czas sš i wstępnie planowaliœmy wspólne spotkanie 1IX ale niestety życie dyktuje czasami scenariusz na który nie mamy żadnego wplywu. Jest nadzieja na wspólne Markowe muzykowanie 8 IX ale na razie jest to tylko plan. Tak czas pędzi jak szalony, właœnie mi to uœwiadomiłeœ że to juz ponad rok minšł.
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
A wczoraj Robert znowu zaserwował nam wyjštkowš audycję - aż półtorej godzinki z najnowszš muzykš Marka. Ależ to się słucha....

Polecam....

A kto przegapił ten ciapa...

Oczko

P.S.
http://chomikuj.pl/macsa

Odpowiedz
Nie wiem czy ciapa ze mnie, bo właœnie œcišgam ...

Dziękuję! Uśmiech

MAC S.A. - poważna z Was firma Oczko
knopfler.pl na Facebooku - https://www.facebook.com/knopflerpl

Perkusja jest jedna a pałki są dwie :]

"Drummers have the biggest instruments... Uśmiech"
Odpowiedz
Też nie jestem ciapa.Œcišgam.
MAC S.A. - jak załapać się do Zarzšdu Spółki ?
We are the sultans of swing...
Odpowiedz
Andrzeju - mianuję Cię Honorowym Członkiem Zarzšdu - przy twoich biznesowych umiejętnoœciach nasze akcje poszybujš pięknie w górę ...

Duży uśmiech

Odpowiedz
Dzisiaj znów wyjštkowe "Fascynacje" - na linii z za Atlantyku Kuba Olesiński.

Sułtani znów razem w eterze !!

Ależ oni pięknie opowiadajš o KTGC...

Odpowiedz
Tak... piękna audycja...
... bo piękna jest muzyka naszego mistrza :wub:
„ten sławny koncert DS z Bazylei” … „zdarlem te tasme do czarno-bialosci....”
Odpowiedz
Macieju - gdzie można składać podania z proœbš o zamieszczenie tej audycji w sieci? Uśmiech
Tradycyjnie już nie mogłem się połšczyć z Radiem Plus...
Odpowiedz
Podanie rozpatrzone pozytywnie:

Odpowiedz
Serdecznie dziękuję. Ależ to była audycja...
Odpowiedz
Ja też dziękuję Roberto, że znowu mogłem dzięki Tobie byc goœciem w wielu domach. To zawsze zaszczyt i przyjemnoœć.

PS. Znowu pozwoliłeœ mi za dużo gadać Oczko.
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: