Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Torwar - Ale Czad Był :d
Cytat:Originally posted by rockfour+May 15 2005, 02:45 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (rockfour @ May 15 2005, 02:45 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-kszaq@May 15 2005, 03:36 PM
wiesz na torwar na MK tez byly tansze bilety ^_^
Owszem byly, ale czy to zmienia fakt ze bilet na plyte byl drogi? Na wspomnianych wczesniej koncertach G3 i Doorsow miejsca siedzace byly w podobnych cenach co bilety na MK, ale plyta duzo tansza. Kaliber artystow mysle ze ten sam. Czyli mozna bylo taniej, ktos po prostu chcial wiecej zarobic. I ok dopoki znajduja sie osoby, ktore chca tyle zaplacic. Co nie zmiania faktu (wiem, wiem - powtarzam sie Uśmiech ze bilet byl drogi.

Pozdrawiam
rockfour [/b][/quote]
Ja myślę, ze klasa artysty nie ma tu za dużo do gadania, są pewne koszty i tyle. Tylko, mi wstyd, że jakieś buraki przycieły niezłą kasę a na zapleczu krzesła z GSu i smród jak w centrali rybnej :angry:
Odpowiedz
Gdyby tak w czerwcu albo lipcu Markowi wypadłby jakiś koncert (za mało chetnych, czy jakaś alkaida) i wpadł do Polski na dodatkowy koncercik........
Odpowiedz
dobry pomysł; ale niestety bardzo nierealny
ale jakby byl dodatkowy to bym na niego oczywiscie pojechal
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by aaadam@May 17 2005, 01:05 AM
Gdyby tak w czerwcu albo lipcu Markowi wypadłby jakiś koncert (za mało chetnych, czy jakaś alkaida) i wpadł do Polski na dodatkowy koncercik........
Może kiedyś wypali Trójka taki kameralny dla garstki osób. Ale czy to w ogóle możliwe przy takiej klasie jaką jest Mark...
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
sa rzeczy niemozliwe
Odpowiedz
Jestem tu nowy. Kurczę, żebym musiał iść na koncert, aby dowiedziec się, że istnieje takie fajne forum. Ehh...
Jeżeli chodzi o koncert, to musze sie podzielic wrażeniami, że był to najpieknijeszy wieczór w moim życiu. Serio! Udało mi sie dostac po d sama scenę i - z tego co zdążyłem przeczytać na forum - musiałem i Was widziec. Transparent Knopfler.pl był jakies 10 metrów ode mnie na prawo. Mi się udało stać visa vi Maestro!
W ogóle chcę piodziękować za skierowanie na Waszą stronke. Tu znalazłem MP3 Romeo & Juliet. Ale sie ucieszyłem, jak usłyszałem swój głos: "Mark, You are the best!". Nawet słychać...Uśmiech
Co do wątpliwości o "So Far Away From Me", ja też słyszałem Here I'm In Warsaw Town", ale może rzeczywiście to kwestia tego, że tak samo śpiewał w Sali Kongresowej i jakos tak sobie podświadomie dorobiłem...
Fajowe Forum - naprawdę!
Odpowiedz
Witamy i Ciebie. Tak, tak zaśpiewał - "And here I am again in Warsaw Town..." Fajne to było Duży uśmiech
<span style=\'font-family:Verdana\'><span style=\'font-size:12pt;line-height:100%\'><span style=\'color:midnightblue\'>Pozdrawiam

Kuba Oczko</span></span></span>
Odpowiedz
Z tego co ja pamietam, to MK zaspiewał: Here I'm again in this Warsaw town" Język
A long time ago came a man on a track...
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by pablosan@May 22 2005, 11:11 PM
Z tego co ja pamietam, to MK zaspiewał: Here I'm again in this Warsaw town" Język
i tak też jest na bootlegu Uśmiech
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by grzes+May 22 2005, 11:12 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (grzes @ May 22 2005, 11:12 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-pablosan@May 22 2005, 11:11 PM
i tak też jest na bootlegu Uśmiech [/b][/quote]
hmmm a moze taki tytuł bootlega z Torwaru???
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Piotrd+May 23 2005, 10:40 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Piotrd @ May 23 2005, 10:40 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>
Cytat:Originally posted by grzes@May 22 2005, 11:12 PM
<!--QuoteBegin-pablosan@May 22 2005, 11:11 PM
[b] Z tego co ja pamietam, to MK zaspiewał: Here I'm again in this Warsaw town" Język
i tak też jest na bootlegu Uśmiech [/b]
hmmm a moze taki tytuł bootlega z Torwaru??? [/b][/quote]
taki właśnie dałem Uśmiech
Odpowiedz
Jak czytam te posty opisujące koncert to łezki podchodzą. Cudownie było. Jest już grubo po konercie a ja jeszcze nim zyje. Logo w komórce to zdjęcie folderu knopfler.pl stałem z 2 metry za. Miłem sytuację w spodku troche śmieszną, bo o godzinie około 19:00 zapoznałem trójkę ludzi i zaczęliśmy rozmawiać na temat wiadomy. Po pięciu minutach jeden z tych kolegów zaczyna ostro panikować, ze nie ma ludzi i są puste miejsca a na płycie jest jeszcze miejsca,ze mozna się połozyć. 10 minut później facet ze łzami w oczach i trzęsacymi sie rękami zwraca sie do mnie drżącym głosem mówi "Jessssu, ale wstyd, jak mało ludzi". Widzę,ze koleś jest przejety przynajmniej tak jakby zobaczył u siebie w drzwiach komornika. Mówię " stary wyluzuj, to jest za duze wydarzenie,zeby była lipa.Uspokuj się to nie Natalka Kukulska z Piaskiem". To był mój piąty koncert w Spodku i zawsze 10 minut przed planowym rozpoczęciem koncetru ludzie sie jeszcze zbierali, dlatego byłem w miare spokojny. Gość nie dał zawygraną i nadal się telepał i pytał wszystkich ludzi wokół dalczego są jeszcze puste miejsca. "Zaufaj mi stary- nie będzie padaczki" - chociaz nie byłem do końca pewien patrząc na pana, którego zaraz prawdopodobnie będę reanimował Duży uśmiech .A nawet jak będzie to masz mieć to gdzieś, bo przyjechałeś na Marka a nie liczyć ludzi. W momencie kiedy zaczął się koncert spojrzałem na gościa i pokazałem mu palcem miejsca siedzące. Obrócił głowę z miną lekko drętwą, ale spowrotem miał wielkiego banana na twarzy jak zobaczył tłumy. Przecisną sie przez pare osób i krzyczy do mnie "zobacz ile ludzi chłopie!!!!". Uśmiałem sie bardzo. Niektórzy ludzi są zajebiści. I fajnie,ze są. Pozdrawiam wszystkie postacie. KLIMAT.
Odpowiedz
Kiedy czytam to co napisałeś, to tak sobie myślę może to byłem ja? Język Aż tak bardzo nie panikowałem ale w głowie cały czas powracała myśl kurcze będzie wstyd. Na torwarze ludzie zbierali sie jeszcze wolniej Oczko
Odpowiedz
Ja pamiętam swoje zaskoczenie jak przepchałam się wreszcie przez ochronę ok. 20 (jako że nie było podanej godziny od której wpuszczają, myślałam, że od 19.30 a koncert zacznie się z godzinę później, poza tym zaparkowaliśmy hektar od Torwaru przez ten mecz, potem ta koszmarna kolejka...), wpadłam na salę, gdzie trwało już "Why Aye Man" i zatrzymałam się z rozpędu gdzieś w drugiej połowie, bo pierwsza była pusta. Ale potem było już lepiej, bo jeszcze niezły ogon ludzi czekał za mną na wejście. Organizator rządzi! Oczko
Odpowiedz
viva Art ?
heh ja sie od miłych panów dowiedziałem o 14 ze o 18 beda wpuszczac wiec sie o 17 ustaiwlem przed wejsciem na Torwar
Kolejorz!
Odpowiedz
I znów przeżywam TO na nowo... Oczko PO PROSTU MAGIA!!! Torwar dostarcza mi niesamowitych wzruszeń. I tylko pytam sam siebie: czy ja tam naprawdę byłem? Uśmiech Jakość rewelacyjna (chociaż sobie troszkę podgłośniłem)Oczko Piękne jest to "I Love Youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Mark" przed "Song For Sonny Liston" Grześ, Shiver moje podzękowania nie mają granic Oczko
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by kszaq@May 26 2005, 02:16 PM
heh ja sie od miłych panów dowiedziałem o 14 ze o 18 beda wpuszczac wiec sie o 17 ustaiwlem przed wejsciem na Torwar
Kolejorz!
mi tam żaden miły pan nie powiedział, od której będą wpuszczać Oczko
poza tym ja się wszędzie spóźniam to i z Markiem nie mogło być inaczej...
chociaż na Dylana do Kongresowej jechałam z Wrocławia pół dnia i zdążyłam Uśmiech
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Beithe+May 27 2005, 09:00 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Beithe @ May 27 2005, 09:00 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-kszaq@May 26 2005, 02:16 PM
Kolejorz!
mi tam żaden miły pan nie powiedział, od której będą wpuszczać Oczko
poza tym ja się wszędzie spóźniam to i z Markiem nie mogło być inaczej...
chociaż na Dylana do Kongresowej jechałam z Wrocławia pół dnia i zdążyłam Uśmiech [/b][/quote]
byłem w restauracji która byla za tylach Torwaru i tam mi powiedzieli
i mieli racje
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by kszaq@May 27 2005, 08:01 PM
byłem w restauracji która byla za tylach Torwaru i tam mi powiedzieli
i mieli racje
nie ma to jak wejść od kuchni Oczko
Odpowiedz
W ponad rok po koncercie na Torwarze wrzuciłem do odtwarzacza nasz bootleg z Torwaru i przeczytałem wszystkie te słowa, które tu napisaliœcie. Wrażenie niesamowite!!!
Odpowiedz