Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Berlin Koncert
Dominika.Witaj. Obiecuję fajną relację z Berlina podpartą zdjęciami.Kaczkowski i Wojewódzki to ja nie jestem ale w przypływie uczuć coś tam napewno napiszę.

W podłączeniu do forum pomagał mi również Majkel i dzięki Wam jestem.Ale frajda!!!!
We are the sultans of swing...
Odpowiedz
My również cieszymy się, że jesteś z nami Forumowiczami Uśmiech
Pewno, zdawaj, zdawaj jak najdłuższą relację z Berlina, co do atmosfery, co do koncertu i w ogóle Twoich odczuć "po"...
Pozdrawiam Uśmiech
knopfler.pl na Facebooku - https://www.facebook.com/knopflerpl

Perkusja jest jedna a pałki są dwie :]

"Drummers have the biggest instruments... Uśmiech"
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Andrzej@May 12 2005, 04:08 PM
... Kaczkowski i Wojewódzki to ja nie jestem ale ...
Porównanie Kaczkowskiego z Wojewódzkim może byc ryzykowne Szczęśliwy
Odpowiedz
Hej tam! Duży uśmiech
Byłam na Torwarze i teraz Berlin przede mną czeka... Dziś w przypływie emocji zdecydowałam się pojechać na koncert Oczko Nie mam jeszcze biletu, koszulki też (jestem nowa... wybaczcie mi Uśmiech, ale jestem w trakcie jej zakupu), nie mówiąc już o transporcie, ale JADĘ! Czy ktoś jeszcze jest chętny poza Andrzejem (którego pozdrawiam ciepło!Oczko?
Odpowiedz
hmm... Berlin i Mark Knopfler... chetnie chetnie... gdyby nie te examiny... i gdyby nie fakt, ze ostatnio chtba za duzo rozbijam sie po koncertach B) a kasa topnieje... tak btw. wybiera sie ktos na Jethro Tull do Niemiec ? Lipsko ?
Odpowiedz
Pojechałbym, ale żona na 10 czerwca ma termin porodu Oczko
A long time ago, came man on the track... cudne
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by MaciejLec@May 12 2005, 10:30 PM
Termin porodu zawsze można zmienić, a taki koncert już się nie powtórzy Oczko

PS. I kto by pomyślał, że to napisała kobitka Duży uśmiech
There's so many different worlds
So many differents suns
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by tomek999+May 12 2005, 05:02 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (tomek999 @ May 12 2005, 05:02 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Andrzej@May 12 2005, 04:08 PM
... Kaczkowski i Wojewódzki to ja nie jestem ale ...
Porównanie Kaczkowskiego z Wojewódzkim może byc ryzykowne Szczęśliwy [/b][/quote]
dlatego podałem dwie skrajności. Kazdy z forumowiczów wybiera sobie tego kogo lubi.
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by MaciejLec@May 12 2005, 09:30 PM
Macieju już wiem kogo weżmiemy na chrzestnego. To bedzie Mark Knopler
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by ptyś@May 12 2005, 05:34 PM
Hej tam! Duży uśmiech
Byłam na Torwarze i teraz Berlin przede mną czeka... Dziś w przypływie emocji zdecydowałam się pojechać na koncert Oczko Nie mam jeszcze biletu, koszulki też (jestem nowa... wybaczcie mi Uśmiech, ale jestem w trakcie jej zakupu), nie mówiąc już o transporcie, ale JADĘ! Czy ktoś jeszcze jest chętny poza Andrzejem (którego pozdrawiam ciepło!Oczko?
Cześć Ptysiu.
No wreszcie ktoś się zglosił i jest chętny.Wyslalem Tobie maila z tel i stroną.Tu też podam
http://www.eventim.de
tel. 0049 180 55 70 000

fajnie ze jestes nowa, ostatnio wiele swieżej krwi przypłyneło do nas. WITAJ
Odpowiedz
Dzięki WIELKIE za info i za powitanie!
zacznę od tego, że bilet mam już... połowicznie Uśmiech !
... weszłam na ww. stronkę. Trochę miałam kłopotów z przesyłką, a konkretnie ceną za przesłanie biletu... ale po rozmowie telefonicznej okazało się, że cena może być niższa, ale nie wiadomo czy bilet przyjdzie wtedy na czas Smutny .... po małym kryzysie przyszedł happy end! ... bo właśnie wróciłam z Trafficu w Wawie!... Tak! W Polsce, tu na miejscu, właśnie zamówiłam osobiście "face to face" bilet (może jestem niedoinformowana, ale nie wiedziałam, że jesteśmy już tak do przodu Oczko )Miła niespodzianka Uśmiech więc tak... to Shortcut sprzedaje bilety (u nas w Wawie w Trafficu) na koncert w Berlinie. Wystarczy zgłośić sie do punktu, niestety Smutny najpierw trzeba zapłacic... a potem oni go drukują.... w poniedziałek będę go miała już w ręku Uśmiech!
Berlinie nadchodzę!
Odpowiedz
czas zaczac zbierac butelki aby miec kase na Berlin Duży uśmiech
Odpowiedz
jeszcze ich nie zebrałeś?! Uśmiech a ja myślałam, że je będziesz teraz sprzedawać, a nie zbierać... Duży uśmiech w takim tempie to ten Berlin kiepsko widzę Duży uśmiech
Odpowiedz
Do Ptysia!!!!!!!!!!!
Stolica to Stolica jakby nie patrzeć europejska. Zawsze większe możliwości.Mi się udało przez Internet a prowizja wynosiła 3,50 EUR.Zeby nie koplikować adresu bilet kazałem wysłać do kolegi we Frankfurcie n\O. Słubice i Frankfurt to miasta granicznie sąsiadujące.
Trzeba przyznać że twój opór w celu pozyskamia biletu jest zdumiewający.No i rezultat !!!!!
Rzeczywiście jest świetne połączenie z Warszawy do Berlina.Intercity gna jak szalony. Na koncert do Warszawy jechałem 4h 20 min(500km).I Tobie polecam ten pociąg.(oczywiście ja jechalem z Frankfurtu \O do Warszawy).Odnośnie wyjazdu do Berlina nie mam jeszcze koncepcji. Na pewno coś zaradzimy.
Odpowiedz
Ale Wam dobrze Uśmiech
...
Oczywiście czekamy na relacje i zdjęcia. To będzie godna reprezentacja TCLMKM.
(czyli Tych Co Lubią Muzykę Knopflera Marka Oczko)
knopfler.pl na Facebooku - https://www.facebook.com/knopflerpl

Perkusja jest jedna a pałki są dwie :]

"Drummers have the biggest instruments... Uśmiech"
Odpowiedz
zgadza się... pociągiem to będzie niecałe 6 godzinek... jechałam tak już do Berlina ... więc jest nadzieja, że teraz też się nie pogubię... Uśmiech
czekam na pomysły co dalej, co brać i jak się zorganizować Oczko
.... no bo w końcu musimy godnie reprezentować FORUM!

PS. Nie wiem czy były już takie koszulki, ale może to być dobry pomysł na nową Uśmiech napis TCLMKM ... tylko wtajemniczeni będa wiedzieć o co chodzi!
Pozdrowienia dla HOWARDA!
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by ptyś@May 13 2005, 09:38 PM
jeszcze ich nie zebrałeś?! Uśmiech a ja myślałam, że je będziesz teraz sprzedawać, a nie zbierać... Duży uśmiech w takim tempie to ten Berlin kiepsko widzę Duży uśmiech
spoko coraz cieplej sie robi wiedz wiecej czasu mozna poswiecic na zbieranie
Odpowiedz
Obserwuje Twoje wpisy Howardzie od dawna. Twoja pomysłowość nie zna granic. Po przeczytaniu skrótu TCLMKM śmiałem się w głos - a nie ukrywam że nie jest mnie tak łatwo rozśmieszyć z rana o 10,30 w sobotę kiedy się dopiero rozkręcam.
PTYŚ rzucił pomysł uwiecznienia Twojego profesionalnego tekstu i.........

"MAMY NOWĄ KOSZULKĘ"

Wszelkie prawa zastrzeżone dla Ptysia i Howarda.
Odpowiedz
Trochę mnie nie było na forum. Wracam a tu totalne trzęsienie ziemi, no ale można było sie tego spodziewać. Po katowickim i warszawskim koncercie chyba zupełnie oszalałem Oczko Bardzo poważnie zastanawiem się i rozważam wypad do Berlina.
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
Dawaj ,dawaj Robsonie.Liczę na Ciebie.Nie wyobrażam sobie koncertu bez Ciebie.Weteran Forum itd.......... musisz być
Odpowiedz