Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zlot Urodzinowy - Sopot 2oo6
Cytat:Originally posted by aaadam@Jul 5 2006, 04:18 PM
koszulkę chętnie bym nabył - czy jest przewidziana koszulka na zlot?
JEST PRZEWIDYWANA KOSZULKA NA ZLOT.

gramatura 200gsm, rozmiarówka od XS do XXL (większe czyli XXXL tylko 160gsm), kolory TUTAJ.
Jest tam także przykładowy wzór.

Wzór w najbliższych dniach. Cena 35 PLN/sztuka. Płatnoœć na konto, odbiór w dniu zlotu lub wczeœniej pocztš.
(trzeba doliczyć wtedy 7 PLN na koszty przesyłki). Pytania tutaj lub na maila diplodoc (at) o2 (dot) pl
A jak ktoœ nie może być na Zlocie, to czy koszulkę może zakupić? Bo jak tak, to ja już jestem chętny! Oczko
Sometimes you`re the windshield...
Sometimes you`re the bug...
Cytat:Originally posted by dudageo@Jul 20 2006, 09:37 AM
A jak ktoœ nie może być na Zlocie, to czy koszulkę może zakupić? Bo jak tak, to ja już jestem chętny! Oczko
można zakupić.
A ja mam nietypowe pytanie...

Czy jest możliwoœć wykonania koszulki w rozmiarze pasyjšcym na 1,5 rocznego brzdšca ?

Wybieramy się na zlocik całš rodzinka i fajnie by było wszystkich ubrać w odpowiednie stroje...

Czy ten wzór z gitarkš to już jest zatwierdzony ?

Bo mi się podoba - prosty, ładny, czytelny... Dopisać tylko informację o klubowe i koszulka bedzie git !!

Jak coœ to poproszę 2 kosylki dla dorosłych i jednš dla brzdšca - zamówionko wyœlę na mailika...

[Obrazek: macsa.gif]
Na poniedziałek (24 lipca) przygotuję trzy projekty koszulek zlotu w Sopocie i umieszczę tutaj linka.
Nie ma problemu, by każdy zamówił ten który mu się będzie podobał (nie ma przymusu zamawiania jednego wzoru)

Oczywiœcie na każdej koszulkce ksywka, data oraz miejsce spotkania

PS

nie ma problemu czy będzie to jedna czy pięć koszulek (nie ma minimalnego nakładu). Jeœli ędzie tylko jedna chętna osoba, to zrobię jednš koszulkę Uśmiech
Ale czy możesz zrobić koszulkę dla dziecka ?? ( 1,5 Roku )

Bo to było moje główne pytanie !!

Wysłałem Ci pw z info na ten temat. Uśmiech
Najmniejsza dostępna w tej chwili koszulka to około 100 cm wzrostu, czasem trafiajšsię mniejsze ale nie mam wtedy gwarancji jakoœci (chyba, że kupisz i dostarczysz, wtedy nie ma problemu)
A to przepraszam - nie widziałem PW...

Szczegóły podam na PW...

Dzięki

Duży uśmiech

Witam!! Apropos koszulki to czy gitarka jest czerwona niezależnie od koloru koszulki? A poza tym czy jest możliwoœć zamówić koszulke Shangri La - tourowš z zeszłego roku? Moja już się troche sprała a wiem, że po niej 2giej takiej raczej nie znajde... czy ktoœ z Was, kto te koszulki robił ma jeszcze matryce/wzór/patent? na ten nadruk i koszulki - niebieskie? Bardzo by mi zależało jeœli to możliwe... Pozdrawiam !!
<span style=\'font-family:Verdana\'><span style=\'font-size:12pt;line-height:100%\'><span style=\'color:midnightblue\'>Pozdrawiam

Kuba Oczko</span></span></span>
Dla zainteresowanych Oczko
Sopot jeszcze żyje Oczko , tzn. tętni zyciem, dzisiaj sprawdzałem.
Padło pytanie -gdzie i o której?
Napewno SOPOT- okolice Mola- Monciaka,
O której?- oficjalnie 12.08.06 od bladego œwitu.
Tel 506 117 640- całodobowy(ale dajcie pospac)
Oczywiœcie zapraszamy wczesniej- nawet jutro.

Do Martineza:
znajšc twój "disajn" -, będziesz wczeœniej jak rozumiem, napewno coœ wymyœlimy- nawet w piwnicy w Grandzie Duży uśmiech

Dla wszystkich, którzy dojadš(pielgrzymki mile widziane), delikatna niespodzianka.
szkoda tylko ,że Marka nie będzie!!!

Przyznajcie się oficjalnie kto dojedzie(albo dojdzie)?- wpisujcie się , czas nagli, a jeszcze musze byc w Słubicach
No to ja będę (może z żonš) Język
„ten sławny koncert DS z Bazylei” … „zdarlem te tasme do czarno-bialosci....”
Jako, że otrzymałem kilka zapytań o koszulki zlotowe drogš mailowš, pozwalam sobie odpowiedzieć tutaj, żeby wszyscy mogli przeczytać.

Pełna informacja o wzorach, kolorach i rozmiarach (a także cenach) jest tutaj:
zlotowe koszulki

Do koszulki każdy zlotowicz dostanie okolicznoœciowy identyfikator/ticket potwierdzajšcy udział.
Oczywiœcie dane należy podać odpowiednio wczeœniej drogš mailowš.

Tekst na koszulce można ewentualnie nieco zmodyfikować.

odpowiedzi
1. Nie ma ograniczeń w iloœci zamawianych koszulek.
2. Nie ma też żadnej minimalnej iloœci od której zaczynamy. Jeœli będzie tylko jedna osoba chętna, to dla jednej osoby będzie koszulka w wybranym wzorze, kolorze i rozmiarze.
3. Niestety, nie ma możliwoœci zamówienia za pobraniem. Tylko przedpłata na konto.
4. Pełna rozmiarówka od XS do XXL (200gsm) lub XXXL (160gsm))
5. Koszulki o gramaturze 200gsm, ze 100% bawełny. Bardzo wysoka jakoœć.
6. Tak, jest możliwoœć zrobienia koszulki dla dziecka. Warunek, trzeba podać dokładne rozmiary Uśmiech liczyć się z lekkim luzem.
7. Tak, wykonujemy inne wzory na zamówienie.

last but not least (na razie)
8. Wzory sš wymyœlone w okreœlonej kolorystyce i teoretycznie można je nanieœć a koszulkę dowolnego koloru. Jednakowoż w takiej, jaka zaprezentowana jest na stronie wyglšda najlepiej i dobrze jest wzišć tę sugestię do serca Uśmiech.

Kontakt do mnie diplodoc maupa o2 kropka pl
Drogi anromie - a dlaczego tylko z żonš ( i to jeszcze w nawiasie ) ?? A dlaczego nie z dzieciaczkami ?? Mój młody miał by sie z kim bawić !! A tak to tylko doroœli mu pozostanš ... Przemyœl proszę ...

Drogi diplodoc - na twojej stronie otwiera się tylko pierwszy wzór. SprawdŸ co sie dzieje z resztš...

Cytat:Originally posted by macsa@Jul 31 2006, 01:28 PM
Drogi diplodoc - na twojej stronie otwiera się tylko pierwszy wzór. SprawdŸ co sie dzieje z resztš...
Już wszystko gra.
Jaki wzór preferujemy?
Kurczaki - nie wiem który wybrać....

1 i 3 najbardziej mi się podoba ( ze wskazaniem na 3 )

Cytat:Originally posted by macsa@Jul 31 2006, 01:28 PM
Drogi anromie - a dlaczego tylko z żonš ( i to jeszcze w nawiasie ) ?? A dlaczego nie z dzieciaczkami ?? Mój młody miał by sie z kim bawić !! A tak to tylko doroœli mu pozostanš ... Przemyœl proszę ...

Mam zamiar dla odmiany wybrać sie pocišgiem, a nie samochodem, więc z dziećmi może być kłopot, bo zaraz po zlocie zapewne będziemy wracać. No a maludy muszš się jakoœ wyspać.
A żona? Jeœli dzieci nie będzie z kim zostawić, to niestety przyjadę sam.

Pozdrawiam Oczko
„ten sławny koncert DS z Bazylei” … „zdarlem te tasme do czarno-bialosci....”
Szkoda...

"7. Tak, wykonujemy inne wzory na zamówienie." - myœlę o tym podpunkcie. Co oznacza "inne wzory"? Chodzi o jeden z tych trzech, czy mogę upiec dwie pieczenie na jednym ogniu i, planownš już dawno, koszulkę ze zdjęciem Knopflera też u Ciebie zamówić?
&quot;Come up and feel the sun
A new morning has begun...&quot;
Niestety, nie robię koszulek ze zdjęciami. Wynika to po częœci z niechęci do takiej formy a po czeœci z wysokich kosztów jednostkowych, zupełnie nieopłacalnych w tej częœci œwiata (mam na myœli nabywców)
Można się jednak pokusić o charakterystycznš sylwetkę Uśmiech