Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hamburg
Tak na spokojnie przypominajš się jeszcze drobne skecze sytuacyjne.
Ochrona jak zwykle na koncertach w Niemczech, skrupulatnie sprawdzała wchodzšcych, z obmacywaniem włšcznie - nie mówišc o torbach i plecakach.Szczęœliwie udało się wnieœc wszystko co było potrzebne (niektóre elementy w butach albo przytaœmowane do łydki.
Zabrali nam tylko i tu uwaga:
nakrętki od plastikowych butelek!!!!
Dlaczego?
Domyœlaliœmy się tylko.
Woda mineralna Żywiec w niemczech droga to chociaż korek powšchajš,
Napój hoop niedostępny?
ale najpewniejsze to to,że mieli konkurs - za 10 nakrętek jedenasta Gratis Szczęśliwy
Nie wiem co tam piszš w Niemczech o Nas ale jak rozstawiliœmy sprzęt, okazało się ,że dosyc wysoki facet siedzi na lini wizjera, a obok goœciu metr pięcdziesišt w kapeluszu.
I jak myœlicie- musieli sie poprzesiadac Szczęśliwy ,kwitujšc to "Polnisch piraten" Duży uśmiech
Piraten, piraten ale mamy filmik a oni znowu z telefonami.

Jeszcze koszulki,które zrobiły furorę- (Raingod wielkie dzięki),
dzięki nim byliœmy wszędzie rozpoznawalni, wielu nas traktowało ,że niby jesteœmy z ekipy Marka.(mieli bardzo podobne)
Na stoisku "firmowym" trasy najtańsza 32 euro, my nasze wyceniliœmy na 1000 euro za sztukę , ale nie było chętnych do SPRZEDAŻY.
Na szybkiego zrobiliœmy jeszcze jeden banerek ze "statywem" w zestawie, ale jakiœ kklient kopnšł w stolik i cała kawa za całe 2,50 Szczęśliwy go zalała- to był szok i rozpacz.
Co do rozczarowania Pablosana- może nie mamy autografu Mistrza ale Pablosan pogadał z Markiem w trakcie koncertu.
Zacytuję-" na taœmie mam...'')
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by pablosan@May 30 2006, 07:56 PM
On rzekł i tu cytuje: "We'll not come to Poland in 2008", czyli, że nie bedzie ich w Polsce w roku 2008, ale dobra wiadomoœć to taka, że chyba będzie trasa!!! Uśmiech Zrobiło mi sie głupio pamiętajšc o smierdzšcej garderobie, rozwalonych krzesłach i Torwarze, nie sprzedanym do ostatniego miejsca...

Super, że udało Wam się porozmawiać z Crockiem i że mogliœcie podziękować Emmy - to naprawdę Wielki Sukces! Ja też bym do końca Paulowi nie wierzył z tym unikaniem Polski w 2008r. Jeœli Mark będzie nalegał, żeby przyjechać to na pewno przyjedzie! Ja tez przed oczami mam cały czas ten "obciach" organizacyjny, który towarzyszył ostatniej wizycie Maestro w Kraju Nad Wisłš, Guy wtedy jednak twierdził, że żadna œmierdzšca garderoba nie zniechęci ich do ponownego przyjazdu do Nas - trzymamy za słowo. Swojš drogš, czy naprawdę nie stać Nas na porzšdny obiekt na europejskm poziomie, gdzie nie wstyd będzie przyjmować artystów...?

PS. Pytanie jest oczywiœcie retoryczne...

PS. Shiver - Twoje zdjęcia uzyskały status Międzynarodowy i ...oficjalny! Uśmiech (na tej samej stronie video z I Dug Up A Diamond)
MK-News
Gratulacje! Uśmiech
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by koobaa@May 31 2006, 04:20 AM

PS. Shiver - Twoje zdjęcia uzyskały status Międzynarodowy i ...oficjalny! Uśmiech (na tej samej stronie video z I Dug Up A Diamond)
MK-News
Gratulacje! Uśmiech
Pieknie, naprawdę super.
Shiver - wielkie dzięki i gratuluję.
Czapki z głów panowie.
Odpowiedz
SHIVER--WIDZIAŁEM

GRATULACJE
Odpowiedz
Dzisiaj około południa telefon- po drugiej stronie Jambore oznajamia mi arcy radosnš wieœć: JESTEŒMY NA OFICLALNEJ STRONIE MK!!! Nie wierzę Duży uśmiech i pojawiam sie w pracy wczeœniej niż zwykle (nie mam kompa w domu). Czytam i dalej nie wierzę. Czy wiecie że uczestniczymy w czymœ wyjštkowym i niecodziennym??? Bo ja naprawdę nie mogę wyjœć z zachwytu. Uśmiech No którzy fani dostajš się na pierwszš stronę? Po prostu ciary po plecach biegajš od południa. Dzięki za wszystko. Uśmiech

ps. Shiver przetarł szlaki
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Andrzej@May 30 2006, 02:18 PM
Jeszcze nie mogę jeœć, nie mogę spać, nie mogę skupić myœli, żeby coœ dla Was napisać o koncercie. Sam się tylko zastanawiam:

Czy Mark to wysłannik Boga, czy człowiek , który jako pierwszy powinien przed Bogiem zagrać.
W dalszym cišgu to potrzymuję. B)
We are the sultans of swing...
Odpowiedz
Jedno zdanie.
Będzie co opowiadać na zlocie.
Hamburgowcy - załatwiajcie pastylki Halls coby gardło nie wyschło za szybko! Duży uśmiech
knopfler.pl na Facebooku - https://www.facebook.com/knopflerpl

Perkusja jest jedna a pałki są dwie :]

"Drummers have the biggest instruments... Uśmiech"
Odpowiedz
Shiver napisz coœ jak było z tymi fotkami na MK-NEWS.
Proszę Wywracanie oczami
Odpowiedz
Było zupełnie prosto - jak tylko przeczytałem na MK News proœbę o przesyłanie zdjęć z koncetów wysłałem maila i linkiem wiadomym... i już... Oczko

Może z tej okazji cos więcej na tej stronie napisać? Czekam na Wasze propozycje.
Odpowiedz
Dzieki za Historię Autografów na Bannerze Uśmiech
Czytajšc post Robsona "...Paul Crockford właœnie wtedy wypowiedział niezbyt optymistyczne wieœci na temat przyszłoœci " włos mi się zjerzył na głowie, pomyœlałem przez chwilę że chodzi o to, że nie będzie już więcej żadnej trasy....
Tymczasem chodziło o coœ innego, ale też bolesnego. Pozostaje mieć nadzieję że plany na 2008r się zmieniš. A jeżeli nie, to za Markiem choćby do Portugalii....
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Shiver@May 31 2006, 11:51 PM
Było zupełnie prosto - jak tylko przeczytałem na MK News proœbę o przesyłanie zdjęć z koncetów wysłałem maila i linkiem wiadomym... i już... Oczko

Może z tej okazji cos więcej na tej stronie napisać? Czekam na Wasze propozycje.
Pisz ile wejdzie Szczęśliwy
Odpowiedz
Po wizycie w Hamburgu choćby na koniec Europy. Uśmiech
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
1
[Obrazek: p10005797lz.th.jpg] [Obrazek: p10005704sv.th.jpg] [Obrazek: kopievonp10005636qz.th.jpg]

[Obrazek: p10005881ay.th.jpg] [Obrazek: p10005891sy.th.jpg] [Obrazek: p10005971qy.th.jpg] [Obrazek: p10006040cd.th.jpg] [Obrazek: p10006013qx.th.jpg] [Obrazek: p10006264pn.th.jpg]
Odpowiedz
[Obrazek: p10006487ce.th.jpg] [Obrazek: p10006620fy.th.jpg] [Obrazek: p10006648pt.th.jpg] [Obrazek: p10006685fj.th.jpg] [Obrazek: p10006252fa.th.jpg]

[Obrazek: p10006765ia.th.jpg] [Obrazek: p10006797ue.th.jpg] [Obrazek: p10006833fb.th.jpg] [Obrazek: p10006877dm.th.jpg] [Obrazek: p10006908hd.th.jpg]
Odpowiedz
Dziadek, zdjęcia piękne!!!

Duży uśmiech

To przeżyliœcie....
knopfler.pl na Facebooku - https://www.facebook.com/knopflerpl

Perkusja jest jedna a pałki są dwie :]

"Drummers have the biggest instruments... Uśmiech"
Odpowiedz
Dziadek - super.

PS.Jutro wieczorem zadzwonię
Odpowiedz
Wrzuciłem na ftp-a kilka minut z Hamburga.
Folder R&J+Pablosan

I jeszcze folder SAT, będzie za 2 godziny.
Długo się ładuje Huh

Reszta na i po Zlocie Uśmiech
Odpowiedz
Super zdjęcia - ach ja żałuję że mnie tam nie było....

Smutny

[Obrazek: macsa.gif]
Odpowiedz
Dziadek

REWELACYJNE zdjecia!!! Uśmiech
A long time ago came a man on a track...
Odpowiedz
Dzięki. Czy rozpoznales Pablosan gdzieœ "trochę" Twojej twarzy - ale cały Twój aparat?
Akurat wtedy stałeœ niedaleko mnie!
Odpowiedz