Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hamburg
Ptysia i reszta podróżników donoszš:
jesteœmy już na hali Duży uśmiech
Odpowiedz
a mnie tu ciekawosc pozera Język Uśmiech
Oh girl it looks so pretty to me just like it always did
Like the Spanish city to me when we were kids
Odpowiedz
No i się nie doczekałem dziœ relacji. Ale czekam cierpliwie do jutra :] Dobranoc!
Odpowiedz
CO JEST Z LUDZMI Z HAMBURGA?
SPIĽ?
PISAC JAK BYŁO.........................
PROSZE
Odpowiedz
Ja nie wiem co napisać. Jestem upoważniony do zacytowania słów Jamborego:
"Jak Sienkiewicz żył by w naszych czasach,to po tym koncercie napisał by szesciotomowš Trylogię"
Sam Pablosan natrzaskał 220 zdjęć. Jest pełnometrożowy film w reżyserii Jamborego. Sš autografy EH i tu uwaga na Banerze mamy autograf manadzera MK. Gadaliœmy z nim. Powiedział,że Pablosan i my jesteœmy "Craizy". Marek(Dziadek) zrobił nam w Niemczech cudowne powitanie. Koncert powalił mnie z nóg tym bardziej ,że siedziałem i stałem obok Robsona, ktorego przeżycia przerzucały się na mnie. Mark widział nasz Baner http://www.Knopfler.pl. Stałem z nim dwa metry przed nim, spojrzał na Baner póżniej zrobił zdziwione oczy i spojrzał na mnie i gestem głowy i oczu dał mi do zrozumienia ,że jest mile zaskoczony(widział to również Robson i Ptysia). Warto było czekać 28 lat na to spojrzenie. Nie wiem jak to wyrazić. Koszulki i nasze zachowanie robiło na Niemcach wrażenie. Zaczepiali nas poznajšc naszš grupę z koncertu z Berlina. Wszyscy coœ zapewne napiszš. Naprawdę jest co. Pozwólcie im się wyspać.Oni jeszcze jadš w autach.
We are the sultans of swing...
Odpowiedz
Andrzeju a ten film zawiera caly koncert, tak jak z Berlina, czy jest to rejestracja "podrozy za jeden usmiech"? Uśmiech Powiedz ze to koncert i ze zrobicie nam niespodzianke na zlocie - jak przed rokiem :wub:
You do what you want to
You go your own sweet way...
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Andrzej@May 29 2006, 09:42 AM
Ja nie wiem co napisać. Jestem upoważniony do zacytowania słów Jamborego:
"Jak Sienkiewicz żył by w naszych czasach,to po tym koncercie napisał by szesciotomowš Trylogię"
Sam Pablosan natrzaskał 220 zdjęć. Jest pełnometrożowy film w reżyserii Jamborego. Sš autografy EH i tu uwaga na Banerze mamy autograf manadzera MK. Gadaliœmy z nim. Powiedział,że Pablosan i my jesteœmy "Craizy". Marek(Dziadek) zrobił nam w Niemczech cudowne powitanie. Koncert powalił mnie z nóg tym bardziej ,że siedziałem i stałem obok Robsona, ktorego przeżycia przerzucały się na mnie. Mark widział nasz Baner http://www.Knopfler.pl. Stałem z nim dwa metry przed nim, spojrzał na Baner póżniej zrobił zdziwione oczy i spojrzał na mnie i gestem głowy i oczu dał mi do zrozumienia ,że jest mile zaskoczony(widział to również Robson i Ptysia). Warto było czekać 28 lat na to spojrzenie. Nie wiem jak to wyrazić. Koszulki i nasze zachowanie robiło na Niemcach wrażenie. Zaczepiali nas poznajšc naszš grupę z koncertu z Berlina. Wszyscy coœ zapewne napiszš. Naprawdę jest co. Pozwólcie im się wyspać.Oni jeszcze jadš w autach.
ja już jestem Duży uśmiech ... Jambore i Pablosan właœnie dojeżdżajš, więc wkrótce dadzš znać...

ja napiszę krótko... TO BYŁ NAJLEPSZY KONCERT MARKA, NA KTÓRYM BYŁAM!... Mark i ekipa we wspaniałej formie... EH œpiewała cudownie, a MK zaskoczył mnie piosenkami, które myœlałam, że znam bardzo dobrze np Romeo & Juliet... jak już Andrzej napisał, mamy autografy EH i menedżera, a MK przed koncertem, jak zajeżdżał pod halę, to do nas pomachał Duży uśmiech ... no i na koniec zacytuję swojš własnš wypowiedŸ (pewnie trochę kontrowersyjnš), która padła tuż po koncercie... "nie żałuję, że nie było BiA"... koncert ten był czystš poezjš, łezka wiele razy się zakręciła, a fotki ( których zrobiłam ponad 140 ) niestety nie wszystkie wyszły, gdyż z kilka razy ręka mi się zatrzęsła z wrażenia... Speedway to chyba już w takim wykonaniu nigdy nie usłyszymy... to był inny poziom... a Why Worry w wykonaniu MK i EH na koniec po prostu powaliło mnie z nóg
...
teraz niech inni się wypowiadajš Uśmiech... ja niestety mam problem z wyrażeniem tego, co czuję po tym koncercie... tylko tyle... TO BYŁ WSPANIAŁY KONCERT :wub:

PS. I tak wszystko zobaczycie na filmiku Duży uśmiech
Odpowiedz
Jedno zdanie, no może dwa.
Koncert prawdopodobnie będzie cały - bez niespodzianek.Nagrywaliœmy na dwie kamery.Wielkie ukłony i podziękowania dla Anroma bo to on zrobił największš robotę , pełnš poœwięcenia.sami zobaczycie.Ja tym razem poszedłem na łatwiznę i ustawiłem kamerkę na statywie Duży uśmiech .
Co do koncertu - dwa słowa.

MARK KNOPFLER

Nie spałem 30 godzin i powaliłem 1750 km.
dajcie życ. Duży uśmiech

Potem dalej.
Albo jeszcze.
Nasi piłkarze jak zdobędš mistrzostwo œwiata w piłce - to będzie to 0 słownie zero do tego co było w hamburgu na koncercie Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech
Zostawiliœmy IM tylko dwa nagie miecze.-kurcze chyba już plotę bzdury.

Jeszcze co do nagranego to spróbujemy przed zlotem zmontowac płytkę dvd, i audio, jeżeli nie to będš dwie wersje na surowo a po zlocie zmontujemy[B]
Odpowiedz
Jestem u Jamborego i sie zastanawiałem nad pierwszema kilkoma slowami. Nie chciałbym używac zbyt wielkich slow, ale...

Chcialbym podziekowac Jamboreemu i Andrzejowi i ich rodzinom za wszystko co dla mnie/nas zrobili na tym naszym "telegraficznym szlaku". Wspaniali ludzie w tych niezbyt wspanialych czasach...

PS. Wielkie dzieki dla mojego przyjaciela Patique-Ty wiesz za co... Uśmiech

Reszta jak sie wyspie i obejrze koncert na wideo u Jambiego-heheheheheh
A long time ago came a man on a track...
Odpowiedz
Ekipo Hamburska! Gratulacje! Uśmiech

Takie wypady zawsze sš Ÿródłem Najwiekszych Emocji, a jeœli jeszcze dołoży się fakt, że byliœcie na koncercie Marka Knopflera... to muszš to być Przezycia z najwyższej półki... Pytań kłębi mi się w głowie od groma... Pierwsze i oczywiste po waszych pierwszych relacjach:
- jak to się stało, że wspominacie o autografach EH i spotkaniu/rozmowie z Paulem Crockfordem a, ani słowa o MK? Coœ mi tu pachnie podstępem... Oczko Proszę nam tu ne œciemniać i ładnie wszystko opowiedzieć. Nie zachowujcie wszystkiego na zlot, bo nie wszyscy będš mogli być (jak ja np.)... A więc czy udało Wam się spotkać z Markiem lub dostać autograf? (Coœ mi mówi, że się udało... Oczko
- czy wiedzieliœcie przed koncertem jaka była setlista? Czy wszystko było niespodziankš?
...to może, na razie starczy... czekamy na dalsze relacje! Uśmiech
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
Odpowiedz
Rok temu dopiero na zlocie przyznali się, że koncert jest nagrany na video. Teraz o video już wiemy, więc pewnie Kooba masz rację, że coœ nasi drodzy wycieczkowicze ukrywajš w zanadrzu.
Odpowiedz
Fajowo. Klawo. Ekstra!!!

Czekamy na więcej informacji, halo, halo, halo Hamburgowicze!!! Uśmiech
knopfler.pl na Facebooku - https://www.facebook.com/knopflerpl

Perkusja jest jedna a pałki są dwie :]

"Drummers have the biggest instruments... Uśmiech"
Odpowiedz
Jak zwykle nic Wam nie powiem... Oczko Hamburg...
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Andrzej@May 29 2006, 10:42 AM
Sam Pablosan natrzaskał 220 zdjęć.
Musiałem zrobić tyle zdjęć, ponieważ z doœwiadczenia wiem, że wyjdzie kiladziesišt "żylet" Uśmiech i po tym co widziałem u Jambiego na kompie tak w istocie wyszło!!! Uśmiech
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by koobaa@May 29 2006, 03:19 PM
Ekipo Hamburska! Gratulacje! Uśmiech

Takie wypady zawsze sš Ÿródłem Najwiekszych Emocji, a jeœli jeszcze dołoży się fakt, że byliœcie na koncercie Marka Knopflera... to muszš to być Przezycia z najwyższej półki... Pytań kłębi mi się w głowie od groma... Pierwsze i oczywiste po waszych pierwszych relacjach:
- jak to się stało, że wspominacie o autografach EH i spotkaniu/rozmowie z Paulem Crockfordem a, ani słowa o MK? Coœ mi tu pachnie podstępem... Oczko Proszę nam tu ne œciemniać i ładnie wszystko opowiedzieć. Nie zachowujcie wszystkiego na zlot, bo nie wszyscy będš mogli być (jak ja np.)... A więc czy udało Wam się spotkać z Markiem lub dostać autograf? (Coœ mi mówi, że się udało... Oczko
- czy wiedzieliœcie przed koncertem jaka była setlista? Czy wszystko było niespodziankš?
...to może, na razie starczy... czekamy na dalsze relacje! Uśmiech
Kuba, gdyby udało nam się dostać do Mistrza-zamienić kilka słów i ostać autograf donieœlibyœmy o tym już za sekundę po... Niestety w tym granatowym mercedesie siedział ktoœ inny Smutny Ale reszta to najszczersza prawda, a o tym troszkę pózniej.
Odpowiedz
Kuba, ty doœwiadczyłeœ już uœcisku dłoni Mistrza.Nam nie było dane, bo pan Marek zaraz ze sceny wsiadł do srebrnego S 600 i pojechał na lotnisko,żeby zdšżyc na kolację do domu.Dzisiaj przecież majš wolne(ekipa) to po co ma nocowac w hotelu.
Poza tym,że film będzie "chyba" dobry,zadnych niespodzianek nie ma.

Mimo zmęczenia obejrzeliœmy z Pablosanem to co zostało wczoraj nagrane.
Ci co znajš Dvd z Berlina nie powinni narzekac.
A teraz idę w kojo.Czas najwyższy bo dzieciaki pytajš co ja dzisiaj piłem.
Z rękš na sercu - nic procentowego.
Odpowiedz
Shiver... zaniemówiłam z wrażenia... Bajeczne Fotki... Patrzę, patrzę i... chłonę Tamten Klimat... Eh... Oczko
<span style=\'color:gray\'>And what have you got at the end of the day?
What have you got to take away?
</span>
Odpowiedz
NieŸle. Może da radę wystawić z kilka minut nagrań.
Odpowiedz
Cytat:Kuba, gdyby udało nam się dostać do Mistrza-zamienić kilka słów i ostać autograf donieœlibyœmy o tym już za sekundę po...
Rozumiem, jasna sprawa... Tak tylko wydało mi się podejrzane, po pierwszych lakonicznych relacjach, że macie autograf EH, rozmawialiœcie z Crockfordem, a nie wspominacie nic o MK. Rozumiem jednak, że nie jest wcale łatwo Naszego Mistrza chwycić. Ale mam nauczkę, że trzeba wysłuchać relacji do końca zanim się zacznie wysnuwać wnioski i snuć domniemania Oczko.

Shiver, zdjęcia sš rewelacyjne, widać, że musieliœcie pod koniec koncertu być przy samej scenie. A może nawet wczeœniej? Kapitalny klimat...
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
Odpowiedz
Kooba, po genialnym Speedway At Nazareth ludzie ruszyli pod scene!!! A my wiadomo, umiemy radzić sobie w tłoku. Przez 20 minut byliœmy jakieœ 1-5 do 2 m od Marka, zero barierek, dlatego fotki sš tak wspaniałe, a bedzie ich znacznie więcej, bo było nas tam parę osób pod scenš Uśmiech

Shiver-zdjęcia kapitalne, na szczęœcie akumulator tym razem się spisał Uśmiech
Odpowiedz