Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hamburg
Proszę Państwa 10 dni Uśmiech
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
Koszulki sa gotowe i wysłane do osób, które chciały przesyłkę pocztš. Nie wysłałem do Shivera i do Anroma, wezme je ze soba do Andrzeja, obawiałem się czy zdaza poczta przyjsc na czas. Natomiast nadruk wyszedl klasa. Bedziecie zadowoleni. Z przykrych kwestii to to, ze zostaly mi 4 koszulki, bo zamowilem a nie dostalem od 2 osob wplaty Smutny Moze ktos reflektuje jeszcze? Mam 1 czarna XXL, 1 niebieskš XXL, czarna S i czarna XL....
and it's your face I'm looking for on every street...
Odpowiedz
Hej Raingood

Ja tez zamowilem koszulke, ktora masz przywiezc do Andrzeja-pamietasz? Zaplacilem! Uśmiech
A long time ago came a man on a track...
Odpowiedz
Spokojnie, ja o wszystkim pamietam Uśmiech Mam torbe z koszulkami przygotowana i gotowa dla wszystkich Uśmiech
Odpowiedz
mam nadzieje, że ode mnie dotarła wpłata... i ze koszulke tez dostanę u Andrzeja, jak chciałem
Sometimes you`re the windshield...
Sometimes you`re the bug...
Odpowiedz
Tak, dostaniesz Oczko
Odpowiedz
8 dni do Beyond my wildest dream in Hamburg Uśmiech
20 Stuck in the moment B)
Oh girl it looks so pretty to me just like it always did
Like the Spanish city to me when we were kids
Odpowiedz
Tydzień
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Robson@May 21 2006, 02:14 PM
[b]Tydzień [/b]
razy dwa plus '... I'll go soft shoe when it rains/I'll go shuffle the aches and pains...' B)
Like the Spanish city to me when we were kids
Odpowiedz
Słuchajcie jak bedziecie u mnie w Słubicach w sobotę, to jak tylko byœcie mieli ochotę to o 22h gra na scenie przy Colegium Polonicum(zaraz przy moœcie granicznym) grupa PERFECT. Jakby nie patrzeć kultowa ekipa polskiego rocka. Nie wiem czy się zdecydujecie , bo pewnie wiele bedziemy miec sobie do powiedzenia na tym spotkaniu u mnie i zasadniczo nie wiadomo co bedzie górš, ale jak coœ to możemy wpaœc na mały trening koncertowo-perfekcyjny przed występem w Hamburgu, tym bardziej ,że tu za darmochę.
Ale to tak nawiasem mówišc.
We are the sultans of swing...
Odpowiedz
Co by nie mówić Perfect koncertowy jest perfekcyjny!!!
Ja się piszę!!! Uśmiech
A long time ago came a man on a track...
Odpowiedz
Mamy bardzo duuuużo czasu Uśmiech
A czy ktoœ pamięta pierwszš studyjnš płytę PERFECTU.Była do bani- a koncerty super.
Odpowiedz
a czy ktoœ mógłby (raczej chyba Andrzej Oczko ) napisać, jak dojechać i o której być... Poza tym będę miał wielkš proœbę o możliwoœć zostawienia auta gdzieœ na czas Hamburga, bo po powrocie z marszu jadę w Sudety Język ... słuzbowo rzecz jasna...
Sometimes you`re the windshield...
Sometimes you`re the bug...
Odpowiedz
Jambore z ekipš będzie o 17w sobotę oczywiœcie. Rainngod z Robsonem około 19(trochę póżno - zapraszam wczeœniej). Zatem Dudageo wpadaj do mnie oczywiœcie jak chcesz wczeœniej. To powitamy delegacje poludnia i północy i Warszawy. Ptysia przyjedzie z Jambore a Jam nocnym pocišgiem z pištku na sobotę. Idzie spać do hotelu i popołudniu Go przywiozę. Anrom dojeżdza w niedzielę, a z Dziadkiem i Shiverem spotkamy się w Hamburgu.Samochód zostawisz u mnie w garazu, będzie bezpieczny. Pozdrawiam i zapraszam.
Odpowiedz
Na którš godzinę planujecie przyjazd w niedzielę do Hamburga?
(Koncert rozpoczyna się o godz. 20.00.)
Myœlę, że najlepiej byłoby się spotkać przed samš Color Line Arenš. A może gdzieœ w pobliżu jest jakiejœ lepsze miejsce? - (sam nie byłem do tej pory w tych oklicach, nie mogę więc nic powiedzieć). W każdym razie będę w klubowej koszulce z trasy 2005
(no, chyba że pogoda będzie jak dziœ, to "narzucę" na niš zimowy płaszcz...)
Fajnie byłoby spotkać się odpowiednio wczeœniej ...
Odpowiedz
Czesc Dziadek. Dobrze ,że jestes bo bylismy zaniepokojeni Twojš nieobecnoœciš na Forum. Dzisiaj pisalem z Jammem jak zTobš złapać kontakt. Dostalem maila i wlaœnie mialem pisać. My wyjeżdzamy ze Słubic około 10 rano. Bedziemy zatem gdzieœ koło 14. Na mailu podam Ci tel komorkowe do nas to się sms- ujemy.
No, robi sie organizacyjnie goršco. Fajnie.
Odpowiedz
Dokładnie robi się goršco. Duży uśmiech I temperatura długo nie opadnie. Oczko
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by dudageo@May 22 2006, 08:47 PM
po powrocie z marszu jadę w Sudety Język ... słuzbowo rzecz jasna...
Dokšd, jeœli mogę spytać? Uśmiech
Odpowiedz
Dni:
5 (słownie: pięć)!
knopfler.pl na Facebooku - https://www.facebook.com/knopflerpl

Perkusja jest jedna a pałki są dwie :]

"Drummers have the biggest instruments... Uśmiech"
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by HOWARD@May 23 2006, 04:07 PM

5 (słownie: 5)!
jak piatka na plycie Oczko Wywracanie oczami