Liczba postów: 20
Liczba wątków: 0
CAŁA PŁYTA
jeli kto jest zainteresowany mogę przesłać na mejla dane do e-dysku na którym jest cała płyta, zgrana ze streamu do mp3, wiec jakoć taka jakiej można oczekiwać po mp3.
Everybody's looking for somebody's arms to fall into...that's what it is
Liczba postów: 1,651
Liczba wątków: 16
Za kilka dni (może nawet jutro) ten album będzie dostępny w sklepach... Jeli mamy szacunek do Artysty, a wierzę, że wszyscy, na tym forum majš, to nie bawmy się w takie rzeczy - tym bardziej z oficjalnym materiałem. Co innego bootlegi, które sš trudno dostępne... Ale to tylko moje zdanie. Ja ten album zakupię jak tylko się ukaże, to jeden ze sposobów w jaki mogę podziękować Maestro za tę Muzykę.
Pozdrawiam
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
Liczba postów: 2,816
Liczba wątków: 59
Liczba postów: 757
Liczba wątków: 20
Liczba postów: 57
Liczba wątków: 1
nie dajmy sie sprowokowac uszanujmy MARKA I JEGO SZTUKE
No cóż chciałem tylko być pomocny, ja też mam szacunek dla Marka, mimo że mam zgrane wszystkie płyty do mp3 to mam też oryginalnie kupione nagrania, i tak samo zamierzam zrobić z nowš płytš. Ale skoro na oficjalnej stronie Marka płyta jest dostępna od 3 kwietnia, to nie widzę powodu nazywać sprawy prowokacjš.
Liczba postów: 9,591
Liczba wątków: 318
Seinfeld jeli mylisz o stronie tej hiszpanskiej to ona chyba nie do końca taka oficjalna jest  Jutro z samego rana pędzę do sklepów i ta noc nieprzespanš będzie. Mimo, że płytę znam niemal na pamięć nie wyobrażam sobie aby nie poczuć jej zapachu i w ogóle...Zresztš o czym tu dyskutować/
ps. w prestiżowym magazynie Q All The Roadrunning otrzymuje w pieciogwiazdkowej skali: 3- całkiem niele bo u nich rzadko ktokolwiek dostaje 5
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Mysle o http://www.mark-knopfler.co.uk. Co do reszty - jutro płyta bedzie w empiku,przynajmniej krakowskim, i niech to wystarcza za komentarz
Liczba postów: 275
Liczba wątków: 14
Hey hey hey!!!
Pamiętam, że jak zaczynalimy liczyć (chyba pierwsza liczba, jakš wtedy wyliczyłem to było 78 czy co) to to się wszystko takie odległe wydawało... a teraz?
Teraz pierwszy raz kupię płytę Marka od razu po premierze
I tylko, jeżeli w Empiku w Krakowie rzeczywicie będzie jutro, powiem:
1
Historia zatacza koło B)
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>Słucham tylko MARKOWEJ muzyki!</span></span>
Liczba postów: 9,591
Liczba wątków: 318
Jeli 21 kwietnia to pozostało 3,5h  Tak, sš takie sklepy na wiecie gdzie min. po połnocy można kupić ukochanš płytę.
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Liczba postów: 57
Liczba wątków: 1
juz mam od kumpla z "nie dla idiotów"
słucham czuje oddycham
Liczba postów: 804
Liczba wątków: 10
1,45 godz. ...
„ten sławny koncert DS z Bazylei” … „zdarlem te tasme do czarno-bialosci....”
Liczba postów: 195
Liczba wątków: 7
1 godz 21 minut... czekamy czekamy - tymczasem mam pytanie: jaki jest skład muzyków na nowej płycie? Kto na perkusji i czy jeszcze jakie zmiany składu Mistrz poczynił? Mam nadzieje, że nie - że grajš wszyscy starzy muzycy z Shangri La np... no i z trasy 2005...
<span style=\'font-family:Verdana\'><span style=\'font-size:12pt;line-height:100%\'><span style=\'color:midnightblue\'>Pozdrawiam
Kuba  </span></span></span>
Liczba postów: 1,651
Liczba wątków: 16
Cytat:Originally posted by Robson@Apr 19 2006, 04:20 PM
Kolejne szczegóły kto na czym itd.
co-produced by mark knopfler and chuck ainlay
recorded and mixed by chuck ainlay
assisted by john saylor & mark ralston
additional recording by guy fletcher
horns recorded by mark kapps
mixed at british grove studios, london
assisted by rupert coulson
tech support by graham meek
vocals mark knopfler & emmylou harris
guitars mark knopfler
additional guitars richard bennett
keyboards jim cox & guy fletcher
drums chad cromwell & danny cummings
bass glenn worf
fiddle & mandolin glen duncan
emmylou harris acoustic guitar on rollin on and belle starr
dan dugmore acoustic guitar on if this is goodbye,
and love and happiness, pedal steel on rollin on
and beyond my wildest dreams, six-string bass on belle starr
paul franklin steel on this is us
jim horn & the memphis horns horns on if this is goodbye
steve conn accordion on red staggerwing
stuart duncan fiddle on red staggerwing
billy ware triangle on red staggerwing
To cytat z poprzedniej strony Kuba - w odpowiedzi na twoje pytanie....
Cytat:No cóż chciałem tylko być pomocny, ja też mam szacunek dla Marka, mimo że mam zgrane wszystkie płyty do mp3 to mam też oryginalnie kupione nagrania, i tak samo zamierzam zrobić z nowš płytš. Ale skoro na oficjalnej stronie Marka płyta jest dostępna od 3 kwietnia, to nie widzę powodu nazywać sprawy prowokacjš.
Jasna sprawa Seinfeld, po prostu Twojš pierwszš wypowied odebrałem trochę na wyrost nie znajšc Twojego podejcia do tematu. To dobrze, że mylisz tak jak my  W ogóle to witaj wród Największych na wiecie fanów!
PS. Płyta na oficjalnej stronie udostępniana była stopniowo i ostatnie dwa numery ukazały się tam dopiero kilka dni temu więc nie można zakładać, że była tam dostępna w całoci od 3 kwietnia.
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
Liczba postów: 195
Liczba wątków: 7
Dzieki Kuba - przepraszam, ze nie doczytalem tych info ale jestem w trakcie przygotowan do matury wiec wchodze Tu ostatnio sporadycznie... Dzieki !!
<span style=\'font-family:Verdana\'><span style=\'font-size:12pt;line-height:100%\'><span style=\'color:midnightblue\'>Pozdrawiam
Kuba  </span></span></span>
Liczba postów: 875
Liczba wątków: 3
Dystybucja w Krakowie zawiodła i trzeba czekać. A mylałem, że przez weekend sobie posłucham. Mšdre sklepy i te niemšdre nie postarały się.
Mam. Dzisiaj o 12 (znaczy w sobotę) w krakowskim Empiku już było. I słucham, słucham...
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>Słucham tylko MARKOWEJ muzyki!</span></span>
Liczba postów: 578
Liczba wątków: 6
No więc ja też juz mam
Sometimes you`re the windshield...
Sometimes you`re the bug...
Liczba postów: 2,419
Liczba wątków: 182
I ja!
"Come up and feel the sun
A new morning has begun..."
Rollin' On, Donkey Town... cudowne. Bo ja nie słuchałem wczeniej i teraz mam frajdę
|