Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3 Ogólnopolski Zlot Fanów Mk
Cytat:Originally posted by Michal@Mar 7 2006, 05:25 PM
Nie no tym razem jest nasza kolej Uśmiech
Kolej należy do państwa Uśmiech
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by jambore+Mar 7 2006, 06:30 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (jambore @ Mar 7 2006, 06:30 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Michal@Mar 7 2006, 05:25 PM
Nie no tym razem jest nasza kolej Uśmiech
Kolej należy do państwa Uśmiech [/b][/quote]
Ale prywatyzujš Jambore B) (PKP mam na myœli)
We are the sultans of swing...
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by ptysia@Feb 22 2006, 09:00 PM
pomyœlmy... być w gronie pajaców Oczko czy na zlocie?... co za pytanie!! ja stokroć wolę być na zlocie :wub: niż się produkować z angielskiego na temat dokumentów biznesowych! ... tylko, że ja nie mam wyboru... jak nie zdam tego egzaminu w tym terminie, to mnie nie dopuszczš do obrony pracy we wrzeœniu :/

... ale jeżeli okaże się, że będzie to tylko w sobotę, to nawet na ostatnie parę godzin się zjawię... w końcu impreza będzie do białego rana! Duży uśmiech
Nie masz możliwoœci odmowy, kto ze mnš będzie pocišgiem jechał i całš drogę stał i rozmawiał??? Hmmm! Liczę na Ciebie Uśmiech
Odpowiedz
Może i mi się uda być, będę się starać bardzo..
Uśmiech
knopfler.pl na Facebooku - https://www.facebook.com/knopflerpl

Perkusja jest jedna a pałki są dwie :]

"Drummers have the biggest instruments... Uśmiech"
Odpowiedz
Termin mi w ogóle nie leży,ale postaram się być i w końcu poznać tyle fajnych postaci.
Odpowiedz
Najmłodszy fan Dire Straits na stronie Young Fan Hubert
Odpowiedz
młody jest najlepszy Uśmiech hehehehehe
My girlfriend said AC/DC is bad...Now she is single...
Hhahaha Just kidding...
She is dead...
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Trissi+Mar 10 2006, 11:32 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Trissi @ Mar 10 2006, 11:32 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteBegin-ptysia@Feb 22 2006, 09:00 PM
pomyœlmy... być w gronie pajaców Oczko czy na zlocie?... co za pytanie!! ja stokroć wolę być na zlocie :wub: niż się produkować z angielskiego na temat dokumentów biznesowych! ... tylko, że ja nie mam wyboru... jak nie zdam tego egzaminu w tym terminie, to mnie nie dopuszczš do obrony pracy we wrzeœniu :/

... ale jeżeli okaże się, że będzie to tylko w sobotę, to nawet na ostatnie parę godzin się zjawię... w końcu impreza będzie do białego rana! Duży uśmiech
Nie masz możliwoœci odmowy, kto ze mnš będzie pocišgiem jechał i całš drogę stał i rozmawiał??? Hmmm! Liczę na Ciebie Uśmiech[/b][/quote]
no to sobie razem postoimy w pocišgu... jadšc na zlot Duży uśmiech... przełożyli mi egzamin o tydzień wczeœniej... życie potrafi pozytywnie zaskakiwać Uśmiech
Odpowiedz
heheheh B)
Hhahaha Just kidding...
She is dead...
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by ptysia+Apr 9 2006, 10:55 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (ptysia @ Apr 9 2006, 10:55 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>
Cytat:Originally posted by Trissi@Mar 10 2006, 11:32 AM
<!--QuoteBegin-ptysia@Feb 22 2006, 09:00 PM
[b] pomyœlmy... być w gronie pajaców Oczko czy na zlocie?... co za pytanie!! ja stokroć wolę być na zlocie :wub: niż się produkować z angielskiego na temat dokumentów biznesowych! ... tylko, że ja nie mam wyboru... jak nie zdam tego egzaminu w tym terminie, to mnie nie dopuszczš do obrony pracy we wrzeœniu :/

Nie masz możliwoœci odmowy, kto ze mnš będzie pocišgiem jechał i całš drogę stał i rozmawiał??? Hmmm! Liczę na Ciebie Uśmiech[/b]
no to sobie razem postoimy w pocišgu... jadšc na zlot Duży uśmiech... przełożyli mi egzamin o tydzień wczeœniej... życie potrafi pozytywnie zaskakiwać Uśmiech [/b][/quote]
good :>
Odpowiedz
hohoho - ciagle jestem 'nowy' na forum, ale z kazdym przeczytanym postem nabieram coraz wiekszej ochoty, aby odwiedzic Krakow 10 czerwca, a przde wszystkim poznac Was wszystkich !!!
Odpowiedz
Ech jakbym chcial do was dolaczyc...

chociazby po to zeby w normalnej polskiej knajpie spotkac sie z wspanialym towarzystwem przy fajnej muzyce ale niestety obecne warunki nie pozwalaja mi an wyrwanie sie do kraju

Bede z Wami duchem Język
Odpowiedz
Per-Aa, opowiedz nam trochę jak Ci tam jest, co?Uśmiech
Co porabiasz, jak spędzasz wolny czas, a jak spędzasz ten zajęty..

Pozdrawiamy!
knopfler.pl na Facebooku - https://www.facebook.com/knopflerpl

Perkusja jest jedna a pałki są dwie :]

"Drummers have the biggest instruments... Uśmiech"
Odpowiedz
A w jakim miejscu i o której godzinie jest, że się tak wyrażę, zbiórka? Oczko Nie znalazłem takiej informacji, ale może słabo szukałem :]
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Barciu@May 16 2006, 07:54 AM
A w jakim miejscu i o której godzinie jest, że się tak wyrażę, zbiórka? Oczko Nie znalazłem takiej informacji, ale może słabo szukałem :]
Helooooł! Pomocyyyyy! Fani fanom!... No powiedzcie.... Duży uśmiech
Odpowiedz
Ostatnio pojawił się na forum (na doœć krótko) smutny post Martineza, z którego wynikało, że ekipa krakowska ma jakieœ problemy (wewnštrz)organizacyjne i ogólnie nie wiało optymizmem. Może więc w końcu jakieœ konkrety? A może przeniesiemy Zlot do... Warszawy? Oczko
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Shiver@May 16 2006, 03:43 PM
ekipa krakowska ma jakieœ problemy (wewnštrz)organizacyjne
AHA! A więc bywalcy też nie wiedzš! A myœlałem, że to ja jestem taki osiołek Oczko
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Shiver@May 16 2006, 04:43 PM
Ostatnio pojawił się na forum (na doœć krótko) smutny post Martineza, z którego wynikało, że ekipa krakowska ma jakieœ problemy (wewnštrz)organizacyjne i ogólnie nie wiało optymizmem. Może więc w końcu jakieœ konkrety? A może przeniesiemy Zlot do... Warszawy? Oczko
Ponieważ, chcemy, żeby było jak najlepiej to marudzimy z miejscem, ale nie przejmujcie się co za róznica o której i w jakim lokalu, data jest podana
10 CZERWCA KRAKÓW
a szczegóły dajcie nam zapiac na ostatni guzik, przed wstawieniem na forum Oczko heheheheheehehehhe

z góry przepraszam ekipę krakowskš, że pozwoliłem sobie za niš odpowiedzieć i to w formie, jakbym należał do tych wybrańców Język hehehehehe

PS: Shiver: gdybym chciał słuchać Martiego i jego marudzenia, to wiesz gdzie teraz bym był, no wiesz, wiesz, wiesz???? hehehehehe
Hhahaha Just kidding...
She is dead...
Odpowiedz
No to czekam cierpliwie :] Wezmę sobie tylko na wszelki wypadek numer kogoœ z Ojców Przełożonych Oczko Bo a nuż się coœ zmieni (na lepsze, ma się rozumieć!Oczko w ostatniej chwili Oczko

edit: a zaraz tam wezmę. Na forum sš tylko numery GG Oczko
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Barciu@May 16 2006, 07:08 PM
No to czekam cierpliwie  :]  Wezmę sobie tylko na wszelki wypadek numer kogoœ z Ojców Przełożonych  Oczko  Bo a nuż się coœ zmieni (na lepsze, ma się rozumieć!Oczko w ostatniej chwili  Oczko

edit:  a zaraz tam wezmę.  Na forum sš tylko numery GG  Oczko
Barciu w czwartek mam zamiar iœć sprawdzic ostatnia knajpę, mamy jedna na oku i bedzie to ona na 90%, no chyba, że ja znajdę lepszš ofertę, rzecz rozgrywa się o to, że szukamy knajpy, gdzie przychodzš ludzie, którzy słuchajš podobnego gatunku muzycznego, a po to zeby ta impreza miała charakter pół-otwarty, to znaczy po koncercie po zlocie wszyscy sie bawimy w gronie fanów rocka i poezji œpiewanej Uśmiech. Bez sensu jest podawanie jakis propozycji, bo to tylko może zmylić czytelników forum zwłaszcza tych mniej aktywnych. Wazne jest też zeby było dobre nagłoœnienie, sala taneczna, scena, tanie piwo, mili ludzie, luŸny klimat i cos do zjedzenia chociaz zapiekanka, czy mozliwoœc zamówienia pizzy, ja mam taka knajpe na oku, ale nie wiem jak majš z ruchem i cyklicznymi imprezami w soboty, a przecież wiadomo, że jednym z warunków jest to, że po czeœci koncertowej robimy imprezę i sami sobie puszczamy muzykę jakš chcemy i bawimy się do rana, razem z klientami tego lokalu Uśmiech. A martim to nie ma się co przejmować, bo jak złapie doła to gada jakieœ głupoty, wszystko jest super, koszulki sš piękne, lokal będzie tez załatwiony i ostanie ale najwazniejsze będš na zloccie wspaniali ludzie i najwieksi fani na œwiecie Uśmiech, w tym jeden najmniejszy fan ACDC hehehehehe

PS. W założeniu mamy, że do pištku bedzie juz jakiiœ lokal zaklepany i nie przejmuj się, napewno nie bedzie zmiany na sam koniec, a telefon kontaktowy, dla zagubionych owieczek napewno będzie podany przy oficjalnym ostatecznym i pełnym ogłoszeniu o zlocie. Pozdrawiam Uśmiech
Hhahaha Just kidding...
She is dead...
Odpowiedz