Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits
Pablosan&Agnieszka - Wersja do druku

+- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl)
+-- Dział: Pozostałe (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: This is us (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=17)
+--- Wątek: Pablosan&Agnieszka (/showthread.php?tid=986)

Pablosan&Agnieszka - Ania_M - 28.06.2008

Z Bożej woli połšczeni węzłem, co dwoje serc tych splata żyjcie szczęœliwie tu na ziemi, niech Wam w miłoœci płynš lata. Niech miłoœć, dobroć oraz ufnoœć, która dziœ w sercach Waszych goœci, wraz z Bożš łaskš i pomocš da Wam moc szczęœcia i radoœci.
Pawle, Agnieszko - samych pięknych chwil na nowej, wspólnej drodze życia. Aby każdy wspólnie przeżyty dzień był tak samo piękny, jak ten dzisiejszy, kiedy stajecie przed Bogiem.
Wszystkiego najlepszego! :wub:

Pablosan&Agnieszka - jambore - 29.06.2008

Cytat:Originally posted by Ania_M@Jun 28 2008, 02:49 PM
Z Bożej woli połšczeni węzłem, co dwoje serc tych splata żyjcie szczęœliwie tu na ziemi, niech Wam w miłoœci płynš lata. Niech miłoœć, dobroć oraz ufnoœć, która dziœ w sercach Waszych goœci, wraz z Bożš łaskš i pomocš da Wam moc szczęœcia i radoœci.
[b]Pawle, Agnieszko
- samych pięknych chwil na nowej, wspólnej drodze życia. Aby każdy wspólnie przeżyty dzień był tak samo piękny, jak ten dzisiejszy, kiedy stajecie przed Bogiem.
Wszystkiego najlepszego! :wub:

---
Proœba do Admina o zmianę małej literki przy imieniu Agnieszki, na dużš Uśmiech [/b]
Przyłšczamy się do życzeń Ani Uśmiech

Pablosan&Agnieszka - BET - 29.06.2008

Niech Wam lata plyna powoli i gladko!! Wszystkiego najlepszego!! Uśmiech

Pablosan&Agnieszka - Andrzej - 30.06.2008

Aż tak donioslych i pieknych zyczeń nie potrafię zlozyć jak moi poprzednicy, ale Aga i Pawle - gdizes tu na Forum jest goœciu , ktory nie potrafi ujšć w słowa tego czego Wam zyczy. No....może poza jednym - "DUŻO MIŁOŒCI"

Pablosan&Agnieszka - macsa - 01.07.2008

!! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA !!

... NIECH MIŁOŒĆ BĘDZIE W WAS TRWAĆ AŻ DO KOŃCA...

Pablosan&Agnieszka - ania - 02.07.2008

ode mnie też wszystkiego dobrego Uśmiech

Pablosan&Agnieszka - MARTINEZ - 02.07.2008

i tu z krakowa tez tez Uśmiech

Pablosan&Agnieszka - dziadek - 04.07.2008

I my dołšczamy do napisanych tu życzeń: samych dobrych dni dla Was, radosnych i pięknych. Love over Gold!!!

Pablosan&Agnieszka - Robson - 04.07.2008

I ja też wszystkiego dobrzego życzę Uśmiech Pablo jeœli nie wykorzystaleœ: "And it's your face I'm looking for on every street" a wiem że miałes taki zamiar Oczko ja to biore i wykorzystam kiedyœ tam. Ok? B)

Pablosan&Agnieszka - pablosan - 05.07.2008

Moi Drodzy Uśmiech

Z całego serca dziękujemy za życzenia!!!

Ps. Robson-wykorzystałem to na zaproszeniu, leciutko modyfikujšc czas teraŸniejszy na przeszły. Jak dorwę zaproszenie od znajomych, to zrobię skana Oczko

Pablosan&Agnieszka - Ania_M - 05.07.2008

Robson ale te słowa sš wielokrotnego użycia B) Ja też je sobie rezerwuję B)
PS Ukradłeœ mi moje ukochane zdanie, w końcu wiem czemu zniknęło z opisu na GG Oczko

Pablo, raz jeszcze wszystkiego naj Uśmiech