![]() |
|
I Po Zlocie.. - Podziekowania, Uwagi, Itp. - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Zloty Knopfler PL (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=11) +---- Dział: 2008 - Zlot V (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=33) +---- Wątek: I Po Zlocie.. - Podziekowania, Uwagi, Itp. (/showthread.php?tid=959) |
I Po Zlocie.. - Podziekowania, Uwagi, Itp. - HOWARD - 08.06.2008 Witam po przebudzeniu! ![]() Na wstępie chciałem serdecznie podziękować wszystkim, którzy przybyli na zlot (nawet znad morza! i nawet jak się jest dowódcš sekcji pożarniczej będšcej w cišgłym pogotowiu! . I tym z forum, i tym spoza. Dzięki, że bylicie, że znalelicie czas by w tym uczestniczyć! Ania, a dzięki Tobie impreza po koncertach jeszcze bardziej się rozbujała i poszlimy w tany ![]() Dziękuję również chłopakom z zespołu, że włożyli cały swój wolny czas i duży potencjał w to, by koncert się udał. A mylę, że się udał (a przynajmniej mam takš nadzieję ). "Nasze" zadanie było o tyle trudniejsze, że jako Poznaniak, Warszawiak i Krakusy, mielimy problem z próbami w całym składzie Ale jak widać, wszystko jest możliwe, jak się czego naprawdę chce! ![]() Może brakowało w nim udziału płci pięknej, ale do następnego zlotu jest jeszcze trochę czasu ![]() Dziękuję wszystkim tym, którzy się przyczynili by zlot i występy się udały od strony technicznej. Perua, Marti, dzięki! Więcej jak zbiorę myli, bo fajnie Was było znowu zobaczyć! ![]() Pozdrawiam!! PS. Uważam, że następnym razem oficjalnie zlot powinien się rozpoczšć póniej, bo o 15:00 to wszyscy jedzš deser po obiedzie
I Po Zlocie.. - Podziekowania, Uwagi, Itp. - filipk91 - 08.06.2008 jak się chce to się da A koszulka leży idealnie Do krakusów: poszukiwana gitara i bas, będziemy kleić drugi krakowski zespół, który będzie wietnie przygotowany, żeby Martiemu było głupio ![]() Wrzucajcie zdjęcia!
I Po Zlocie.. - Podziekowania, Uwagi, Itp. - ania - 08.06.2008 Ja również dziękuję wszystkim za fantastycznš zabawę! ![]() Mam tylko jeden apel: niechaj wszyscy założš takie koszule jak Jambiego i moja kto był wie o jakie cuda chodzi!
I Po Zlocie.. - Podziekowania, Uwagi, Itp. - filipk91 - 08.06.2008 Ja byłem, a nie wiem a zlotowš koszulkę mam na sobie włanie
I Po Zlocie.. - Podziekowania, Uwagi, Itp. - HOWARD - 08.06.2008 Cytat:Originally posted by ania@Jun 8 2008, 01:26 PMHmm, z tego co pamiętam, były w paski i doć podobne kolorystycznie?
I Po Zlocie.. - Podziekowania, Uwagi, Itp. - ania - 08.06.2008 miać mi się chciało jak zobaczyłam jambiego w podobnej do mojej koszuli ![]() stojšc obok siebie wyglšdalimy prawie jak w zlotowych koszulkach, ot co! ![]() ja sobie popijam PGtips ze zlotowego kubeczka, bo tak mnie jako suszy
I Po Zlocie.. - Podziekowania, Uwagi, Itp. - AdamM - 08.06.2008 Heya wszystkim... My czyli squad Warszawski czyli ja, BET, Marcela - włanie dojechał do domu. Zabawa była przednia, zespoły grały super pomimo wielu problemów sprzętowych. Atmosfera jeszcze lepsza i nawet niezbyt zadowolona z nas obsługa knajpy nie mogła tego zepsuc. Super zabawa do rana, nawet nie pamiętam o której wróciłem do hotelu ;-) Jeli chodzi o nasze wrażenia to nie będę sie rozpisywał (pewno BET napisze jakš większš opowiesc - juz sie odgrażał w pocišgu ;-) bo kiepski, ze mnie pisarz - wolę mówic i ciewac (tu lepszym słowem było by drzec się) - i dużo co poniektórzy odczuli bolienie to na własnych uszach. Dzięki za super towarzystwo i do zobaczenia za rok w Krakowie. PS.: Czy jest jakis serwer na fotki itp. Pozdrawiam wszystkich jeszcze raz ... I Po Zlocie.. - Podziekowania, Uwagi, Itp. - SmokEustachy - 08.06.2008 Cytat:Originally posted by AdamM@Jun 8 2008, 03:54 PMSluchajcie muszę się przyznać że jestem żmija. Obiecałem komys płytkę DVD z bootlegami i audycjami i zapomniałem komu i zapomniałem nagrac. Niech się kto chce przypomni to wylę po strajkach poczty I Po Zlocie.. - Podziekowania, Uwagi, Itp. - BET - 08.06.2008 Adam: jednak sie nie rozpisze Ogranicze sie do:podziekowan - przede wszystkim dla Gospodarzy. Ekipa Krakowska po raz kolejny wykazala sie profesjonalizmem w przygotowaniu zlotu - szacun Panowie i ogromne dzieki - bez Was nie byloby tego wszystkiego. Dziekuje kolegom z zespolu - Marcinowi, Filipowi i Bartkowi - super bylo stanac z Wami na scenie. Dzieki drugiemu zespolowi za naprawde porywajace wykonania i swietna setliste. Wreszcie podziekowania dla Wszystkich, ktorzy na zlot przybyli - super bylo znow sie z Wami spotkac. Dziekuje. :wub: wrazen - z a j e b i o z a. Chociaz nie bylo nas wielu, zabawa przednia. Adam byl tylko niepocieszony bo zabraklo karaoke a tak na to czekal ;p A teraz czas na odsypianie poprzednich dwoch nocy
I Po Zlocie.. - Podziekowania, Uwagi, Itp. - mikołaj - 08.06.2008 czytam juz chyba z 10 raz BŁAGAM o zdjęcia,nagrania i inne multimedia
I Po Zlocie.. - Podziekowania, Uwagi, Itp. - jambore - 08.06.2008 Cytat:Originally posted by AdamM@Jun 8 2008, 03:54 PMAdres strony: http://jambore.website.pl/mktorwar Jest ! I Po Zlocie.. - Podziekowania, Uwagi, Itp. - mirek - 08.06.2008 nio czytam czyytam i prosze o jeszcze swietnie ze sie wsio udalo pozdrawiam zlotowiczow nastepnym razem moze i mi uda sie byc
I Po Zlocie.. - Podziekowania, Uwagi, Itp. - jambore - 08.06.2008 A tak ogólnie to witam wszystkich. Wielkie dzięki dla Ekipy Krakowskiej (trzymajšcej władze), za organizację i super imprezę. Mimo zmęczenia (czy to nocna impreza a może podróż) czuję się wietnie. Relacja póniej.Ale wam pokażę
I Po Zlocie.. - Podziekowania, Uwagi, Itp. - jambore - 08.06.2008 Cytat:Originally posted by HOWARD+Jun 8 2008, 03:31 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (HOWARD @ Jun 8 2008, 03:31 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-ania@Jun 8 2008, 01:26 PMHmm, z tego co pamiętam, były w paski i doć podobne kolorystycznie? [/b][/quote]Tak "Alchemicznie" I Po Zlocie.. - Podziekowania, Uwagi, Itp. - mirek - 08.06.2008 waldek czekamy na twoje pioro
I Po Zlocie.. - Podziekowania, Uwagi, Itp. - AdamM - 08.06.2008 Hehe fakt troszkę się nastawiłem na to karaoke, czyli kolejny punk w którym można by się powygłupiać z deczka ... I Po Zlocie.. - Podziekowania, Uwagi, Itp. - Per-Aa - 08.06.2008 no, ja wlasnie wrocilem z nandu - przywiozlem sobie swoj sprzet do domu jak juz wspomnialem - plik z nagraniem "wazy" 5GB - dokladnie 2 godziny i 18 minut muzyki, gadania i w ogole roznych dziwnych rzeczy. W tygodniu bede sie za to bral powoli wieczorami - trza powycinac przerwy, poprawic troche calosc (acz wypadlo wszystko super). W sumie tak licze na 1-1,5h samej, swietnej muzyki
I Po Zlocie.. - Podziekowania, Uwagi, Itp. - jambore - 08.06.2008 Cytat:Originally posted by jambore@Jun 8 2008, 05:58 PMDoszło do tego ,że sam siebie cytuję- paranoja albo iloc piwa w trakcie meczu(flagi dawali w komplecie po dziesięc-a u mnie dłuuuuuuugi płot )Jeszcze raz - wielkie dzięki dla, Marti,Bartek,Perua-Jacek i wielu pozostałych,ludzi z Kraka. Impreza super. Macie szczęcie ,że byłem samochodem, też balowałbym do 6.00, ale przynajmniej mam wszystkie skarpety i buty,pozostałym dzięki za miła atmosferkę fajnie było poznac "nowych" , i "starym" też wielkie dzięki-Ania ( ta co tak ładnie kręciła), Raingod, Asia, Bet, Bart, Michał, całe Nandu, i pozostali, których nie wymieniłem. Zróbcie zlot za tydzień i znowu przyjadę
I Po Zlocie.. - Podziekowania, Uwagi, Itp. - AdamM - 08.06.2008 jambore - mógłby napisac we. na prv wysłac mi jakie login i chasło, żeby sie na twój FTP zalogowac ?? I Po Zlocie.. - Podziekowania, Uwagi, Itp. - KLIMAT - 09.06.2008 Witańsko dla wszystkich postaci. Z Kraka wracałem na stopa do jeleniej Góry i udało mi się to zrobić o dwie godziny szybciej niż autobusem Imprezka fajna choć zabrakło paru osób. Wielkie dzięki za organizację, pozdrowienia dla kapeli i wszystkich skacowanych ludzi. Wstępnie zapowiadam się za rok.
|