![]() |
|
Kolejny Nowy Fan - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Pozostałe (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: This is us (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=17) +--- Wątek: Kolejny Nowy Fan (/showthread.php?tid=945) |
Kolejny Nowy Fan - Postol - 29.05.2008 Witam Wszystkich, Nie wiem czy to jest najlepsze miejsce na tego typu temat. Osobicie nie lubię takich postów i uważam, że wprowadzajš lekki mietnik. Jednakże czasem trzeba złamać jakie zasady ![]() Chciałbym Was wszystkich przywitać. Jest to mój pierwszy post na tym forum, które jest rewelacyjne i czytam je prawie codziennie już od dłuższego czasu. Stronę Knopfler.pl odwiedzałem już bardzo bardzo dawno, ale zawsze co mi stawało na przeszkodzie, najpierw żeby się zapisać, a póniej żeby się odezwać Nie mylcie, że nie mam nic do powiedzenia, wręcz przeciwnie uwielbiam pisać na forum i słynne z często kontrowersyjnych poglšdów, a już na pewno lubię inteligentnie argumentować swoje racje Dodatkowo pisze ogromne posty więc liczę na cierpliwoć w czytaniu Tak więc jestem ![]() Napiszę też od razu co więcej o sobie, żeby z pożytkiem zagospodarować ten post. Mam 24 lata, mieszkam w Barlinku niedaleko Gorzowa i Szczecina, a obecnie przebywam w Łodzi. Jestem Informatykiem-programistš. Jestem wykładowcš na uczelni i obecnie zaczynam doktorat. Posiadam ogromnš wiedzę z dziedziny przetwarzania obrazów, sztucznej inteligencji i programowania, nie mówię tego żeby się chwalić, ale może kiedy do czego się przydam. Chętnie pomogę w różnych projektach jeli tylko będę miał czas. Jeli chodzi o hobby to uwielbiam tenis i grę na gitarze Jestem 100% amatorem, nie gram w żadnym zespole i prawdę mówišc nie umiem zbyt dużo, ale Kocham ten instrument, a to jest chyba najważniejsze? W tym miejscu napisze co co jest czystym chwaleniem, dlatego, że jestem bardzo dumny Mimo, że jestem amatorem posiadam oryginalna amerykańskš wersje Stratocastera oczywicie w kolorze czerwonym (co jest ponownie oczywiste inspirowane gitarš Marka , ale też mojego ulubionego polskiego gitarzysty Borysewicza). Jestem z niej dumny dlatego, że kupiłem tš gitarę jako biedny student, a odkładałem na niš miesišcami . Polecam każdemu zrobić kiedy szalony zakup na pewno nie będziecie żałować ![]() No i ostatnie co napiszę . To moje fascynacje muzyczne. Mark, Mark i jeszcze raz Mark W DS, solo i w wielu innych projektach (byłem na koncercie w Warszawie 2008, było rewelacyjnie, ale o tym może w innym pocie ) To na pierwszym miejscu, zostałem tym zarażony od swojego Taty i razem do tej pory słuchamy Marka. Dodatkowo lubię każdš muzykę, w której prym wiedzie gitara: ciężka, lekka, spokojna, szybka. Może kiedy w innych tematach powiem co więcej.Namiary na mnie to : gg: 2637022 i mail: posii@o2.pl Dziękuję za przeczytanie i pozdrawiam. Od tej pory już będę aktywnie uczestniczył w forum. Kolejny Nowy Fan - Andrzej - 29.05.2008 Ja się szczegolnie cieszę, że zawitale do nas. Poszerzasz nieliczne grono przedstawiceili Pomorza Zachodniego. Niesety ten region to swoista pustynia osobowa na Forum, ale z Gasperem i mnš(Lubuskie) i Dudageo(zachodniopomorskie) reprezentujemy juz skromniutki kwartecik. No witaj !!!!!!!!! Kolejny Nowy Fan - seska - 29.05.2008 Witaj fanie mam nadzieje ze nastepne posty nie będš takie długie
Kolejny Nowy Fan - ania - 29.05.2008 Cytat:Originally posted by Andrzej@May 29 2008, 09:26 PMhola, hola! z praktycznego punktu widzenia (piję do codziennej pracy na łódzkiej uczelni) to raczej mój ziomek bo mojš rodzinnš miecinę, gdzie to Wokulski rzucał się pod tory, można by uznać za niedalekš okolicę Łodzi ale bez przesady! ![]() witam Cię serdecznie Postol
Kolejny Nowy Fan - Postol - 29.05.2008 Cytat: Witaj fanie mam nadzieje ze nastepne posty nie będš takie długie Ojj będš Jeli mam co do powiedzenia nie potrafię się ograniczać Przywykniecie ![]() Cytat: hola, hola! z praktycznego punktu widzenia (piję do codziennej pracy na łódzkiej uczelni) to raczej mój ziomek Z technicznego punktu widzenia to sprawa jest troszkę bardziej skomplikowana ![]() Jestem rodowitym Łodzianinem , ale po roku życia wyemigrowałem w strony Lubuskie Więc mam dwa " obywatelstwa"
Kolejny Nowy Fan - faf123 - 29.05.2008 no to miło. witaj Kolejny Nowy Fan - Andrzej - 31.05.2008 Jakby nie patrzal Łódż może kojarzyć sie też i z Morzem najlepiej z tym w regionie zachodniopomorskim , ale to Ty Postol musisz wybrać, która Łódz jest dla Ciebie "Ziemiš Obiecanš"
Kolejny Nowy Fan - Gasper - 31.05.2008 Witam!!! Miło się czyta takie powitania nowych forumowiczy
Kolejny Nowy Fan - MARTINEZ - 02.06.2008 to tez powiekszasz druzyne lodzka chyba Mark jest z lodzibedziesz na zlocie ? Kolejny Nowy Fan - pawlik_lodz - 02.06.2008 I ja również z Łodzi. Kolejny Nowy Fan - Postol - 02.06.2008 Już kilka dni minęło od mojego zapisania, ale co nie mogę się zabrać za odpowiedzi w innych tematach mały brak czasu, ale powoli się będę rozkręcał ![]() Cytat: bedziesz na zlocie ? Na obecnym zlocie nie będę, ale na następnym kto wie. Chociaż powiem, że bardzo mnie cišgnie
|