![]() |
|
Quiz - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Knopflerowo (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=6) +--- Wątek: Quiz (/showthread.php?tid=896) |
Quiz - Sultans - 03.05.2008 A może tak mała zabawa skoro jest już setlista podanš przez Ania_M Cannibals Why aye man What it is Sailing to Philadelphia True Love Will Never Fade The Fish And The Bird Hill Farmer's Blues Romeo and Juliet Sultans of swing Marbeltown Postcards From Paraguay Speedway At Nazareth Telegraph Road BIS 1: Brothers in arms Our Shangri La BIS 2: So far away Going Home to podaję losowo rozrzucone zdjęcia do przypisania do utworów ![]() miłej zabawy [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] Quiz - Sultans - 03.05.2008 [11] [12] [13] [14] [15] Quiz - Ania_M - 03.05.2008 O matko Sultans ale ćwieka walnšłe Na pewno które zdjęcie z czarnš koszulka to Going Home, stawiam na [10] Zbyt daleko siedziałam
Quiz - Sultans - 03.05.2008 Cytat:Originally posted by Ania_M@May 3 2008, 05:15 PMAniu, ale na [10] Mark ma jeszcze na sobie jasnš koszule podpowiedziš powinny być gitary, których Mark używa
Quiz - Ania_M - 03.05.2008 Nic z tego - sektor A za daleko.
Quiz - Poweer - 03.05.2008 [01] - Cannibals [02] - stawiam na Julliet albo BiA [06] - Romeo and Julliet [07] - Going Home [13] - czy to nie czasem Marbletown? [14] - So Far Away (Warsaw Town )[15] - Brothers in Arms Ile z tego dobrze? Quiz - MARTINEZ - 03.05.2008 sultans ps > podepnij tez zdjecia do dzialu ze zdjeciami Quiz - BET - 03.05.2008 1 - Cannibals 2 - R&J 3 - Speedway 4 - Hill Farmer's Blues 5 - Marbletown 6 - Telegraph Road 7 - Telegraph 8 - BiA 9 - Sailing to Phil. 10 - what it is 11 - True love will never fade? 12 - Pocztowki 13 - Marbletown 14 - So far away 15 - R&J Quiz - aaadam - 03.05.2008 zdjęcie nr 2 to Telegraph i to częć pierwsza tej piosenki, potem była zmiana gitary u Marka i to widać na zdjęciu nr 15 zdjęcie nr 11 to Sułtani - bo Fletchera nie ma a chyba tylko na tym utworze poszedł za scenę zdjęcie nr 13 to Marle bo tylko tutaj wsyscy grali na gitarach i Fletcher stała z gitarš na scenie a nie za swoimi klawiszami zdjęcie nr 14 to Shangri-la poznałem po gwiazdach w tle zdjęcie nr 1 to Why aye man Ciekaw jestem na ile trafiłem
Quiz - BET - 03.05.2008 2 - w telegraph mark byl bez flaneli a co do 15 to sie zgadza ![]() 11 - alez jest Guy, przyjrzyj sie ![]() 1 - cannibals bo tylko ten kawalek byl na tele ![]() 14 - fakt, shangri-la, bo richard siedzi, przy so far chyba stal
Quiz - aaadam - 03.05.2008 Bet jeli 15 się zgadza to i 2 musi się zgadzać, bo Mark jest ubrany tak samo - dodatkowo pamietam, że w telegrph Mark był w - jak to nazwałe- flaneli Quiz - BET - 03.05.2008 ojej faktycznie w 15 jest pensa i to przykulo moj wzrok a nie zauwazylem ze jest flanela zatem na to wyglada, ze 2 i 15 to ten sam utwor, masz racje
Quiz - pogdan - 03.05.2008 Pierwszy raz widziałem występ tej trasy. Set listę poznałem wczoraj (dwa utwory to dla mnie premiery), ale spróbuję. pewniaki 15 TR - zdziony byłem bo zamienił gitary SOS na TR. Sułtanów grał na pensie a TR na Czerwonym stracie. Tu się oderwał od tego 13 Marbeltown - pamiętam bo nigdy nie widziałem Marka z takš gitarš stšd pamieć. Wiem że to był drugi utwór który słyszałem pierwszy raz. pierwszy to Hill Farmer's Blues maiłem premierę. 14 Shangrila - gwiazdki. I nie ma zdjecia do SoFarAway. 10 SoS albo local hero ale local hero to chyba 11 albo 7 domniemania 9 What it is - Gitara Bennetta 11 Local hero - spokój marka i oderwanie ręki od gryfu 8 BiA - założone ręce Bennetta. 7 Local hero ? ale wydaje mi się że guy siedzi z profilu w tym utworze to pewnie post from paraguay 3 Hill Farmer's Blues to gibson ale nie kojarzę pozostałych bo chyba nie 5 6 TFaTB - nashional 12 TLWNF- dziwny jest ten kapodaster na tym progu, chyba tylko ten utwór mógł być zagrany albo też pocztówki 5 why Aye Man - nie kojarzę Guya z tej gitary. Skupienie tylko na Marku Bennett gra na małej gitarze. 4 SaN bo BiA to chyba 8 2 R&J - ładne intro podobnie w TLWNF pierwsze wrażenie o to co nowego drugi to domysły napewno jakie intro i szuknie próba rozpoznania ale nic nie wyszło. 1 cannibals 3 4 5 8 - to WAM, SaN, BiA, Hill Farmer's Blues - ładny utwór Sailing to Philadelphia brakuje ale i tak nie skojarzyłbym. Zamknšłem oczy i pożeglowałem szczególnie w refrenie - przyjemny utwór. Quiz - pogdan - 03.05.2008 po koszulce to faktycznie 7 to local hero i w 8 się utwierdzam. Quiz - pogdan - 03.05.2008 Cytat:Originally posted by BET@May 3 2008, 07:07 PMBet jeli 15 się zgadza to i 2 musi się zgadzać, bo Mark jest ubrany tak samo - dodatkowo pamietam, że w telegrph Mark był w - jak to nazwałe- flaneli No dobrze ale czy w tych rozważaniach nie należy wykluczyć że w R&J niegrał we flaneli ; ) Quiz - Sultans - 03.05.2008 Widzę coraz lepiej Wam idzie ![]() Power 3 trafione BET 7 trafionych aaadam 4 trafione pogdan - "3 4 5 8 - to WAM, SaN, BiA, Hill Farmer's Blues - ładny utwór " - ten wiersz rozumiem że wypadek przy pracy, więc go nie liczę ![]() 9 trafionych liczš się pierwsze posty a podwójne typowanie się nie liczy ![]() Czas już na rozwišzanie ![]() 1- Cannibals 2- Romeo and Juliet 3- Speedway At Nazareth 4- Hill Farmer's Blues 5- Why aye man 6- The Fish And The Bird 7- Going Home 8- Brothers in arms 9- True Love Will Never Fade 10-11- Sultans of swing 12- Postcards From Paraguay 13- Marbeltown 14-Our Shangri La 15- Telegraph Road 1- Cannibals 5- Why aye man 9- True Love Will Never Fade 6- The Fish And The Bird 4- Hill Farmer's Blues 2- Romeo and Juliet 10-11- Sultans of swing 13- Marbeltown 12- Postcards From Paraguay 3- Speedway At Nazareth 15- Telegraph Road 8- Brothers in arms 14-Our Shangri La 7- Going Home Podam jeszcze link do reszty fotek Mark Knopfler Warsaw 2008 http://picasaweb.google.pl/artur.kubinski/...pflerWarsaw2008 Quiz - aaadam - 03.05.2008 Dzięki Sultans za quiz i fotki!!!! |