![]() |
|
Sensacyjna Wiadomoć - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Koncerty (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: Sensacyjna Wiadomoć (/showthread.php?tid=739) |
Sensacyjna Wiadomoć - Robson - 29.10.2007 Pojawiła się wczoraj w miniMAXIE tuż przed północš. Najpierw Piotr Kaczkowski powiedział 'odległa przyszłoć ale naprawdę bardzo odległa bo wiosna 2008 mała intymna sala' i potem poszło BIA. Czyli jak sadzę i jestem przekonany Kuba, Kaczor połknšł haczyk a mnie zamurowało Mark w Polsce!!! Wczeniej niż w maju? Tak marzeniom trzeba pomagać. Kuba nie znajduję słów
Sensacyjna Wiadomoć - koobaa - 29.10.2007 A więc czyżby jednak? :o No tak, tylko czy wiosna 2008 to nie będzie za póno...? Wiadomo, próby przed trasš koncertowš będš pewnie w pełni, w marcu jak wiemy rozpoczyna się właciwa trasa. Miało być w grudniu, kurczę felek . No ale jeli to w ogóle dojdzie do skutku to będzie super .PS. A Brothers poszło LIVE?
Sensacyjna Wiadomoć - Robson - 29.10.2007 Tak Brothers było z koncertu Dlatego w ostatniej chwili postawiłem znak zapytania: <wczeniej niż w maju> Wydaje mi się że może być tak samo jak wczoraj z Suzanne Vega. W sobotę był duży koncert a dzień póniej w studiu im. Agnieszki Osieckiej. Tak więc to będzie się działo już w czasie dużej trasy MK.
Sensacyjna Wiadomoć - koobaa - 29.10.2007 Byłoby to doć niesamowite . Patrzę włanie na rozład jazdy MK w 2008 roku i widzę, że 3 maja odpada bo wtedy jest koncert w Berlinie, ale przed 2 maja jest kilka dni - póki co - na razie wolnych .Ale co mi się nie chce wierzyć, żeby w trakcie normalnej trasy koncertowej miał się odbyć taki mały kameralny występ... To miałoby sens włanie teraz. No ale pożyjemy - zobaczymy .
Sensacyjna Wiadomoć - Robson - 29.10.2007 A ja wierzę ponieważ takie występy już niejednokrotnie miały miejsce w Trójce i obok dużej trasy danego artysty
Sensacyjna Wiadomoć - macsa - 29.10.2007 Oj pięknie by było !! Wystarczy tylko trzymać kciuki i dziękować Sułtanom oraz Panu Piotrowi jeli się zici !! A ja zawsze wierzyłem w tego Sławnego Prezentera.... Sensacyjna Wiadomoć - anrom - 29.10.2007 To gdzie, kiedy i za ile będš bilety?
Sensacyjna Wiadomoć - Robson - 29.10.2007 Dzi dzwoniłem do Trójki ale się nie dodzwoniłem być może było już za póno a nie wiem dokładnie ile to studio może pomiecić osób. Jutro powinienem znać odpowied Szybko dam znać i może dowiem się czego więcej. Powinnimy wszyscy wejć + dostawione krzesełka
Sensacyjna Wiadomoć - koobaa - 30.10.2007 Tutaj jest kilka informacji o studio, lecz nie doczytałem się ile osób może pomiecić. Na pewno najaktywniejsi forumowicze się pomieszczš .
Sensacyjna Wiadomoć - HOWARD - 30.10.2007 Czekamy, czekamy... Sensacyjna Wiadomoć - AdamM - 30.10.2007 Witam. Studio mieci ok 150 osób, kurcze wydarzenie było by fenomenalne. Słuchajcie kto tam z was miał lepszy kontakt z Panem Piotrem może go podpytać, można by się wtedy lepiej wczeniej jako zorganizować. Pozdrawiam Sensacyjna Wiadomoć - olaph72 - 01.11.2007 Jeli uda Wam się załatwić dla mnie krzesełko, jestem gotów przylecieć do Polski w maju. Co tam krzesło, mogę postać.
Sensacyjna Wiadomoć - Igor23 - 01.11.2007 ja się mogę nawet czołgać..... |