Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits
Sensacyjna Wiadomoœć - Wersja do druku

+- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl)
+-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Koncerty (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Wątek: Sensacyjna Wiadomoœć (/showthread.php?tid=739)

Sensacyjna Wiadomoœć - Robson - 29.10.2007

Pojawiła się wczoraj w miniMAXIE tuż przed północš. Najpierw Piotr Kaczkowski powiedział 'odległa przyszłoœć ale naprawdę bardzo odległa bo wiosna 2008 mała intymna sala' i potem poszło BIA. Czyli jak sadzę i jestem przekonany Kuba, Kaczor połknšł haczyk a mnie zamurowało Uśmiech Mark w Polsce!!! Wczeœniej niż w maju? Tak marzeniom trzeba pomagać. Kuba nie znajduję słów Oczko

Sensacyjna Wiadomoœć - koobaa - 29.10.2007

A więc czyżby jednak? :o Oczko
No tak, tylko czy wiosna 2008 to nie będzie za póŸno...? Wiadomo, próby przed trasš koncertowš będš pewnie w pełni, w marcu jak wiemy rozpoczyna się właœciwa trasa. Miało być w grudniu, kurczę felek Oczko. No ale jeœli to w ogóle dojdzie do skutku to będzie super Uśmiech.

PS. A Brothers poszło LIVE? Oczko

Tak Brothers było z koncertu Oczko Dlatego w ostatniej chwili postawiłem znak zapytania: <wczeœniej niż w maju> Wydaje mi się że może być tak samo jak wczoraj z Suzanne Vega. W sobotę był duży koncert a dzień póŸniej w studiu im. Agnieszki Osieckiej. Tak więc to będzie się działo już w czasie dużej trasy MK.

Sensacyjna Wiadomoœć - koobaa - 29.10.2007

Byłoby to doœć niesamowite Uśmiech. Patrzę właœnie na rozład jazdy MK w 2008 roku i widzę, że 3 maja odpada bo wtedy jest koncert w Berlinie, ale przed 2 maja jest kilka dni - póki co - na razie wolnych Oczko.
Ale coœ mi się nie chce wierzyć, żeby w trakcie normalnej trasy koncertowej miał się odbyć taki mały kameralny występ... To miałoby sens właœnie teraz. No ale pożyjemy - zobaczymy Uśmiech.

A ja wierzę ponieważ takie występy już niejednokrotnie miały miejsce w Trójce i obok dużej trasy danego artysty Uśmiech

Sensacyjna Wiadomoœć - macsa - 29.10.2007

Oj pięknie by było !!

Wystarczy tylko trzymać kciuki i dziękować Sułtanom oraz Panu Piotrowi jeœli się ziœci !!

A ja zawsze wierzyłem w tego Sławnego Prezentera....

Sensacyjna Wiadomoœć - anrom - 29.10.2007

To gdzie, kiedy i za ile będš bilety? Szczęśliwy Oczko Język

Dziœ dzwoniłem do Trójki ale się nie dodzwoniłem być może było już za póŸno a nie wiem dokładnie ile to studio może pomieœcić osób. Jutro powinienem znać odpowiedŸ Uśmiech Szybko dam znać i może dowiem się czegoœ więcej. Powinniœmy wszyscy wejœć Duży uśmiech + dostawione krzesełka Uśmiech

Sensacyjna Wiadomoœć - koobaa - 30.10.2007

Tutaj jest kilka informacji o studio, lecz nie doczytałem się ile osób może pomieœcić. Na pewno najaktywniejsi forumowicze się pomieszczš Oczko.

Sensacyjna Wiadomoœć - HOWARD - 30.10.2007

Czekamy, czekamy...

Sensacyjna Wiadomoœć - AdamM - 30.10.2007

Witam.
Studio mieœci ok 150 osób, kurcze wydarzenie było by fenomenalne.
Słuchajcie ktoœ tam z was miał lepszy kontakt z Panem Piotrem może go podpytać, można by się wtedy lepiej wczeœniej jakoœ zorganizować.

Pozdrawiam

Sensacyjna Wiadomoœć - olaph72 - 01.11.2007

Jeœli uda Wam się załatwić dla mnie krzesełko, jestem gotów przylecieć do Polski w maju. Co tam krzesło, mogę postać. Uśmiech

Sensacyjna Wiadomoœć - Igor23 - 01.11.2007

ja się mogę nawet czołgać.....