![]() |
|
Nowa Na Forum... I Też Magister:) A Nawet Inżynier - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Pozostałe (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: This is us (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=17) +--- Wątek: Nowa Na Forum... I Też Magister:) A Nawet Inżynier (/showthread.php?tid=662) |
Nowa Na Forum... I Też Magister:) A Nawet Inżynier - Nola - 22.06.2007 Witam wszystkich. Na pewno częć z Was już mnie zna. Szczególnie Ci, którzy byli na tegorocznym zlocie w Krakowie. piewałam conieco w klubie Podium. Tym, którzy nie byli, przedstawię się: Marysia jestem, ale mówiš na mnie Mery. Chciałam bardzo podziękować za wszystkie miłe opinie na temat mojego piewania. Cieszę się, że się podobało. A tym, którym się nie podobało, obiecuję poprawę ![]() Pozdrawiam! Mery (na forum znana jako Nola) Nowa Na Forum... I Też Magister:) A Nawet Inżynier - HOWARD - 22.06.2007 Witamy, witamy serdecznie!
Nowa Na Forum... I Też Magister:) A Nawet Inżynier - BET - 22.06.2007 Witamy witamy
Nowa Na Forum... I Też Magister:) A Nawet Inżynier - macsa - 22.06.2007 Cieszę się bardzo, że objawienie ostatniego zlotu jest już w naszej Braci Knopflerowej !! Gratuluję jeszcze raz wietnego głosu i niesamowitego wystepu na Brackej ( gdzie podobno cišgle pada deszcz... ) Poprosimy teraz kilka słów o sobie ( jeli można prosić oczywicie ). Jak długo piewasz ? Co sšdzisz o muzyce naszego Mistrza ? Czy łatwo jest zapiewać teksty MK ? NO I JAK MARTI CIĘ UPOLOWAŁ ??
Nowa Na Forum... I Też Magister:) A Nawet Inżynier - mikołaj - 22.06.2007 ...i czyje jeszcze utwory lubisz piewać Marysiu - strasznie ładnie piewała ![]() Może w przyszłym roku jaki duet z Martim ...? Nowa Na Forum... I Też Magister:) A Nawet Inżynier - Nola - 22.06.2007 Witam wszystkich ![]() Cos o mnie... Spiewam sobie tu i tam od daaaaaawna. Nawet najstarsi chinscy gorale nie pamietaja kiedy to sie zaczelo. Z Martim i z Pawłem poznalam sie 3 i pol roku temu i probowalismy stworzyc cos w ksztalcie zespolu. Potem to sie jakos rozpadlo i urwalo. Ale wiecie, stara milosc nie rdzewnieje. Do muzyki oczywiscie I tak sie zlozylo, ze odnowilismy kontakt, poprobowalismy i zagralismy dla Was na Brackiej ![]() Co jeszcze lubie spiewac? Moze nie wszystko, ale duzo. Od poezji spiewanej do ciezkiego rocka przez jazz i szanty. Kawalki MK spiewalam po raz pierwszy i musze powiedziec, ze mozna sobie polamac jezyk na jego tekstach
Nowa Na Forum... I Też Magister:) A Nawet Inżynier - Per-Aa - 22.06.2007 witamy pania serdecznie (my chyba wszystkie panie witamy serdecznie )Mamy nadzieje ze Pani i na nastepnych wystepach dolaczy do nas ![]() Communique w twoim wykonaniu mnie powalilo szcerze mowiac
Nowa Na Forum... I Też Magister:) A Nawet Inżynier - ania - 26.06.2007 Cytat:Originally posted by Nola@Jun 22 2007, 09:51 PMjedno jest pewne, jesli o mnie chodzi, lamalas go z klasa no i cale szczescie, ze Marti dopuscil Cie do mikrofonu nie chce wyjsc na wscibska babe, ale nurtuje mnie pytanie- piszesz swoje wlasne teksty? Nowa Na Forum... I Też Magister:) A Nawet Inżynier - Marcin_Kr - 26.06.2007 miło Cię tu widzieć mocnym głosem dysponujesz- super! pozdrowionka Markowe Nowa Na Forum... I Też Magister:) A Nawet Inżynier - Nola - 27.06.2007 Cytat:Originally posted by ania@Jun 26 2007, 05:29 PMTak, zdarza mi sie pisac wlasne teksty, chociaz ostatnio mam zastoj tworczy. Jakiegos kopa i motywacji mi brakuje chyba
Nowa Na Forum... I Też Magister:) A Nawet Inżynier - Per-Aa - 27.06.2007 mozemy pokopac jesli trza ![]() z glanami czy bez ?
Nowa Na Forum... I Też Magister:) A Nawet Inżynier - HOWARD - 27.06.2007 Z takim tekstem do Kobiety?
Nowa Na Forum... I Też Magister:) A Nawet Inżynier - Per-Aa - 27.06.2007 no chciala kopa
Nowa Na Forum... I Też Magister:) A Nawet Inżynier - ania - 27.06.2007 Cytat:Originally posted by Nola@Jun 27 2007, 09:24 AMtak myslalam ^_^ znaczy z tym pisaniem, a nie jego 'przejsciowym' brakiem ![]() jakby cie tu zmotywowac...bierz przyklad z Marka, ten pisze jak najety
Nowa Na Forum... I Też Magister:) A Nawet Inżynier - zwierzak24 - 27.06.2007 Witaj Marysiu, twój wokal powala, trzymaj tak dalej . Jak piewała na zlocie , krzykłem do ciebie "Emmylou Harris" .Rewelacja ^_^
|