![]() |
|
Nowa Magister Na Forum :) - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Pozostałe (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: This is us (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=17) +--- Wątek: Nowa Magister Na Forum :) (/showthread.php?tid=661) |
Nowa Magister Na Forum :) - HOWARD - 21.06.2007 Niniejszym informuję, iż wczorajszego dnia Pani Dominika (Domminique) została Paniš magister informatyki Uniwersytetu Warszawskiego
Nowa Magister Na Forum :) - PkaYak - 21.06.2007 No to gratuluje serdecznie
Nowa Magister Na Forum :) - Shiver - 21.06.2007 Wydaje mi sie, że należy to odpowiednio uczcić. Nowa Magister Na Forum :) - mikołaj - 21.06.2007 Domminique - gratuluję gdyby kiedy nie napisała na innym forum o knopfler.pl to by mnie Tu nie było... Nowa Magister Na Forum :) - jambore - 21.06.2007 Gratulacje Dlatego ta usprawiedliwiona nieobecnoc w Krakowie Nowa Magister Na Forum :) - BET - 21.06.2007 Kongratulejszn! ![]() Nie wiedzialem ze Dominika jest ze stolicy (a moze tylko tu studiowala?)
Nowa Magister Na Forum :) - HOWARD - 22.06.2007 Cytat:Originally posted by BET@Jun 21 2007, 11:48 PMDomminique pochodzi ze Stalowej Woli, ale studiowała, mieszka i pracuje w Warszawie
Nowa Magister Na Forum :) - macsa - 22.06.2007 Serdeczne gratulacje Dominiko !! No to rednia wykształcenia członków naszego forum zwieksza się z dnia na dzień. No to teraz jak bedzie wiecej czasu to bardzo prosimy do nas zaglšdać częciej. Tesknimy za Toba Domminique !!
Nowa Magister Na Forum :) - dominika - 22.06.2007 Bardzo dziękuję Wam za te miłe słowa i za to że jeszcze mnie pamiętacie . To prawda, powinna mi się znaczšco zwiększyć iloć wolnego czasu, i co za tym idzie częstotliwoć przebywania na forum. Ostatnie tygodnie to ogromna iloć stresu - mimo to w dzień zlotu więcej mylałam o Krakowie niż o nauce .Howard wszystko o mnie wie . Do Warszawy przygnał mnie głód wiedzy . I na razie nie mam planów zmiany miejsca zamieszkania.Pozdrawiam Was wszystkich bardzo serdecznie! Nowa Magister Na Forum :) - Andrzej - 28.06.2007 Miło by nam było, jak by wróciła do nas na stałe, a magistrów cišgle u nas niedostatek. Nowa Magister Na Forum :) - jambore - 01.07.2007 Cytat:Originally posted by Andrzej@Jun 28 2007, 10:04 PMAndrzeju, magistrów może i mało ale profesorów więcej niż w sejmie, chociaż nas jest ni ecałe 300 osób i nic nie kosztujemy tzw. skarb państwa. Dominiko jeszcze raz gratuluję
Nowa Magister Na Forum :) - dominika - 01.07.2007 Cytat:Originally posted by Andrzej@Jun 28 2007, 09:04 PMWcale nie czuję się mšdrzejsza od samego faktu To tak jak z osiemnastkš - człowiek myli, że wszystko się zmieni, a tu niebo cišgle niebieskawe, tak samo trzeba zęby myć o poranku, woda nie gotuje się szybciej, w korkach nie stoi się krócej
Nowa Magister Na Forum :) - zwierzak24 - 01.07.2007 Ale Dominiko za rok w Kraku się widzimy na zlocie?? ps W I E L K I E G R A T U L A C J E
Nowa Magister Na Forum :) - dominika - 01.07.2007 Zwierzaku - pewnie trzeba będzie wrócić do szlachetnej tradycji weekendowego wypadu do Miasta Kraka . Tak więc i ja żywię nadzieję, że się zobaczymy ponownie.ps. Jeszcze raz - wielkie dzięki! Nowa Magister Na Forum :) - HOWARD - 03.07.2007 Fajnie, że wróciła Domminique! /na razie tylko tyle mogę napisać/
|