![]() |
|
Alan Clark W "local Hero" - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Mark & DS w mediach (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=12) +--- Wątek: Alan Clark W "local Hero" (/showthread.php?tid=630) |
Alan Clark W "local Hero" - macsa - 07.05.2007 Włanie jestem wieżo po obejrzeniu "Local Hero" i zastanawia mnie jedna rzecz... Skšd w filmie wzišł się Alan Clark ?? Gra na pianinie podczas imprezy w wiosce - widać go niewiele ale na tyle aby go rozpoznać. Potwierdzajš to napisy końcowe, na których wyranie figuruje...Czy kto może owiecić mnie w tej kwestii... A film zbytnio mnie nie poruszył - pomijajšc oczywicie muzykę !! Wolę jednak słuchać "Local Hero" ze srebrnego kršżka, wizja nie jest mi potrzebna... Alan Clark W "local Hero" - Robson - 08.05.2007 Maćku po prostu chciał zagrać razem z The Ceilidh A tak całkiem poważnie to i ja sie troszkę zdziwiłem. Dzi sobie to sprawdzę. Film bardzo luny i lekki. Z gatunku chyba takich które nie muszš poruszać. A pamiętacie jak najpierw przetłumaczono tytuł? Miałem niezły ubaw Druga wersja już była lepsza
Alan Clark W "local Hero" - olaph72 - 08.05.2007 To sš dwie wersje? W Polsce ten film funkcjonuje jako "Biznesmen i gwiazdy".
Alan Clark W "local Hero" - Robson - 08.05.2007 Spotkałem sie jeszcze z tytułem "Miejscowy Bohater"
Alan Clark W "local Hero" - olaph72 - 08.05.2007 Gdzie? Alan Clark W "local Hero" - koobaa - 08.05.2007 W tej grupie Ceilidh zagral jeszcze Ed Bicknell, ale nie pamietam czy widac go na filmie .
Alan Clark W "local Hero" - Robson - 08.05.2007 W TVP Olaf podczas jednej z projekcji
Alan Clark W "local Hero" - olaph72 - 08.05.2007 Podejrzewam, że był to raczej który z "ambitnych inaczej" kanałów komercyjnych.
Alan Clark W "local Hero" - Robson - 08.05.2007 Podejrzewam, że tak ale chyba sobie nie przypomnę. "Local Hero" ładnych parę razy już leciało
Alan Clark W "local Hero" - Ania_M - 08.05.2007 Hmm, to jednak tato mnie nie oszukiwal
Alan Clark W "local Hero" - macsa - 08.05.2007 No jak można Aniu nie wierzyć własnemu Tatusiowi !! Niedopuszczalne !!
Alan Clark W "local Hero" - anrom - 08.05.2007 A ja jeszcze nie widziałem LH. Co zrobić, żeby go obejrzeć? Alan Clark W "local Hero" - Ania_M - 09.05.2007 Maca: ja jestem niczym Tomasz niewierny - nie uwierzę dopóki nie zobaczę/ułyszę ![]() Obiema rękami podpisuję się pod postem Anroma, gdzie obejrzeć LH? Kusi mnie cudowna cieżka dwiękowa, zwłaszcza Going Home... :wub: Alan Clark W "local Hero" - Robson - 09.05.2007 Nie wiem czy film jest do zdobycia tak jak np. swego czasu "Cal" czy "Metroland" Ja "Local Hero" nagrywałem z TV zresztš podobnie było z "Cal", "The Princess Bride", "Metroland" i "Wag The Dog" Właciwie do kolekcji brakuje mi "Last Exit To Brookyn" Chyba pozostaje Wam po prostu dobrze przeglšdać programy telewizyjne A włanie czy Kto z Was widział "Last Exit To Brooklyn"?
Alan Clark W "local Hero" - olaph72 - 10.05.2007 Dawno, jakie 15 lat temu, na kanale Sky Movies... Alan Clark W "local Hero" - dziadek - 10.05.2007 Ostatniego filmu też jeszcze nie widziałem! Alan Clark W "local Hero" - anrom - 11.05.2007 O rany, ale jestem do tyłu. Oglšdałem tylko "Metroland" i "Wag The Dog" :ph34r: Alan Clark W "local Hero" - Ania_M - 11.05.2007 A ja widzialam calkiem sporo ![]() "A shot at glory", "Princess Bride", "Metroland", "Wag the dog", "Last exit to Brooklyn". Mój tata miał te filmy na WHS ![]() Nie widzialam jeszcze tylko LH. |