![]() |
|
Zlot FanÓw - 16 Czerwca - Data Zaklepana - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Zloty Knopfler PL (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=11) +---- Dział: 2007 - Zlot IV (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=34) +---- Wątek: Zlot FanÓw - 16 Czerwca - Data Zaklepana (/showthread.php?tid=593) Strony:
1
2
|
Zlot FanÓw - 16 Czerwca - Data Zaklepana - MARTINEZ - 15.03.2007 16 CZERWCA godzina 15 za 16 czerwca przemawia wiele rzeczy rozmawialem z duza iloscia ludzi i naprawde sa wazne powody dla ktorych nie moga przyjechac wiec blahe powody dla ktorych nie mozna przybyc niestety zostaly odrzucone. Faktem jest ze duzo osob wie ze zlot jest w czerwcu a jednak planuje mase innych swoich rzeczy a potem maja pretensje choc wiedzieli od roku, powiem za siebie - mi pasuje kazdy termin, moge nawet dzis isc na zlot o dowolnej godzinie, przesunac moge wszystko, nawet swoj pogrzeb ![]() ale powaznie mowiac musimy sie jakos dopasowac do tej daty i trudno.. robic wszystko zeby byc Zlot FanÓw - 16 Czerwca - Data Zaklepana - Andrzej - 15.03.2007 Przyjadš najprawdziwsi - dla nich nie ma barier Zlot FanÓw - 16 Czerwca - Data Zaklepana - koobaa - 15.03.2007 A co to znaczy 'najprawdziwsi'? Atlantyk potrafi być niezłš barierš, Andrzeju .PS. Marti, ile wštków jeszcze planujesz w sprawie zlotu, bo nie wiem, gdzie mam się wypowiedzieć :wacko:
Zlot FanÓw - 16 Czerwca - Data Zaklepana - Andrzej - 15.03.2007 Jeste najprawdziwszy Cooba, o czym może wiadczyć fakt, że w zeszłym roku nasi organizatorzy z myslš o Tobie próbowali zaistalowac kamery w specjalny program satelitarny, ażeby własnie Ty mogł przynajmniej wizualnie być z nami. Cišgle w zajęciach w podgrupach pada Twoje imię to znaczy, że jeste......i do takiej obecnoci przywyklimy. Zlot FanÓw - 16 Czerwca - Data Zaklepana - Michal - 15.03.2007 Każdy termin prócz 26 maja mi odpowiada Zlot FanÓw - 16 Czerwca - Data Zaklepana - BET - 15.03.2007 Czy jesli wypadnie mi w tym dniu egzamin tzn ze nie jestem "najprawdziwszym"? Trudno
Zlot FanÓw - 16 Czerwca - Data Zaklepana - MARTINEZ - 15.03.2007 Bet tlumaczylem ci juz ze 1. egzamin w sobote wieczor zdarza sie rzadko 2. egzamin nie trwa cala noc
Zlot FanÓw - 16 Czerwca - Data Zaklepana - BET - 15.03.2007 To jeszcze mi wytlumacz Marcinku, a moze raczej mnie przekonaj, zeby uczyc sie na egz np w pon miesiac wczesniej Luz, wiadomo, dostosuje sie do wiekszosci. Mam nadzieje ze uda mi sie przybyc. W koncu to Trissi urodziny a jak przyjedziemy to intercity ze stolicy
Zlot FanÓw - 16 Czerwca - Data Zaklepana - MARTINEZ - 15.03.2007 no wlasnie kooba co z toba ? na bilet cie stac bo bys tam nie siedzial co za roznica czy przylecisz w maju czy czerwcu ?
Zlot FanÓw - 16 Czerwca - Data Zaklepana - Andrzej - 15.03.2007 Cytat:Originally posted by Andrzej@Mar 15 2007, 02:52 PMMoja wypowiedz chyba nie była najtrafniejsza. Rzeczywicie dzielš nas oceany i sprawy dla każdego najwazniejsze. W zeszłym roku nie bylem na urodzinach Marka w Sopocie mimo, iz bardzo chciałem, i rzeczywicie Coobo i Becie nie czuje sie "nieprawdziwy". Zlot FanÓw - 16 Czerwca - Data Zaklepana - ania - 15.03.2007 Cytat:Originally posted by koobaa@Mar 15 2007, 04:07 PMdobre w koncu- mamy juz dzialy- proponuje wiec jeden caluski na zlot poswiecic ale przejdzmy do konkretow- pasuje mi zawsze i wszedzie
Zlot FanÓw - 16 Czerwca - Data Zaklepana - Ania_M - 15.03.2007 Wiecie co? Pomińmy już to, że ja nie pzyjadę bo będę leżała w szpitalu... ale ja jestem przecież jakby nie było, gówniarz, a Wy jestecie dorosłymi ludmi, więc pozostaje pytanie, czy dalibycie radę ze mnš wytrzymać
Zlot FanÓw - 16 Czerwca - Data Zaklepana - MARTINEZ - 15.03.2007 ja mam 5 lat
Zlot FanÓw - 16 Czerwca - Data Zaklepana - macsa - 15.03.2007 My jak duże dzieci - damy radę
Zlot FanÓw - 16 Czerwca - Data Zaklepana - Ania_M - 15.03.2007 Haha Martinez nie oszukuj ja wiem ile Ty masz lat Macsa, ale to i tak gdzies za rok
Zlot FanÓw - 16 Czerwca - Data Zaklepana - Michal - 20.03.2007 16 czerwca to dobra data bo 17 mam urodzinki hehehehe
Zlot FanÓw - 16 Czerwca - Data Zaklepana - MARTINEZ - 20.03.2007 trissi chyba tez
Zlot FanÓw - 16 Czerwca - Data Zaklepana - ania - 20.03.2007 ... a trzy dni pozniej (19.06) Tori Amos gra w Kongresowej
Zlot FanÓw - 16 Czerwca - Data Zaklepana - Robson - 20.03.2007 ...a dwa dni póniej Genesis w Chorzowie
Zlot FanÓw - 16 Czerwca - Data Zaklepana - Ania_M - 21.03.2007 A Mark kiedy? I gdzie?
|