Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits
Mac S.a. Paczka Trzecia - Wersja do druku

+- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl)
+-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Knopflerowo (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Wątek: Mac S.a. Paczka Trzecia (/showthread.php?tid=590)

Strony: 1 2

Mac S.a. Paczka Trzecia - macsa - 12.03.2007

Z racji nadchodzšcej wiosny trzeba trochę rozruszać brać knopflerowš i puœcić w obieg następnš paczuszkę ...

Oto co dzisiaj proponuję:

1. Once Upon a Time in the TV "MK Promo vol 2"

Opis zawartoœci

2. Once Upon a Time in the TV "MK Promo vol 3"

Opis zawartoœci

3. Once Upon a Time in the TV "MK Promo vol 3bis"

Opis zawartoœci

4. Once Upon a Time in the TV "MK Promo vol 4"

Opis zawartoœci

5. Once Upon a Time in the TV "MK Promo vol 5"

Opis zawartoœci

Odpowiednie drzewko znajdziecie tutaj:

Mac S.A. - paczka trzecia

Zgłosił się już pierwszy chętny - Maciej M, który nagra 3 kompleciki i wysle dalej. Czekam na druga gałšzkę...

Mac S.a. Paczka Trzecia - dudageo - 12.03.2007

no więc zgłaszam się na ochotnika i dwie kopie puszczam dalej

Mac S.a. Paczka Trzecia - macsa - 12.03.2007

Super - mamy dwie pierwsze gałęzie. Jutro postaram się nagrać i w œrodę wysłać paczuszki. Gałšzki proszę o przypomnienie adresów na maila.

Z Markowym pozdrowieniem...

Mac S.a. Paczka Trzecia - Andrzej - 13.03.2007

No to ja obwieszam się na galšzce Dudageo.Ostatnio wisialem na gałšzce Macieja M. Deklaruję dwie kopie.

P.S. Tomku - wiem że trafisz do mnie bez kłopotu, ale poczta może mieć problemy bez adresu. Zatem A.Jasiński 69-100 Słubice ul.Liliowa 4

Mac S.a. Paczka Trzecia - macsa - 14.03.2007

Płyty nagrane, drzewko uaktualnione, jutro wychodzš dwie paczuszki.

P.S. Tomku - przypomnij mi proszę adres do Ciebie...

Mac S.a. Paczka Trzecia - dudageo - 15.03.2007

Maćku... już wysłałem mailem, więc chyba doszło... Oczko
Adrzeju! Czy wiesz, że ostatnio znalazłem w moim samochodzie, zwanym przez niektórych "srebrnš strzałš" Twój adres, zapisany na karteczce, lewš rękš... (bo prawš zmieniałem biegi :blink: ) który zanotowałem dzwonišc do Ciebie na trasie przed pamiętnym Hamburgiem... więc teraz przechowuję to jak relikwię, bo w końcu 1. adres zawsze się przyda, 2. czasy piękne przywołujš wspomnienia, 3. nie zawsze człowiek pisze lewš rękš gdzies w okolicach Chojny przy prędkoœci 80-90 km/h... Oczko

Mac S.a. Paczka Trzecia - Andrzej - 15.03.2007

Z tš "srebrnš strzałš " zaraz przypomina mi sie historyjka z moim kolegš ,ktory ongiœ zajechal do mnie Polonezem Caro , a na tamte czasy była to ponadczasowa myœl techniczna polskiej motoryzacji. Gdy zapytalem ile pójdzie, usłyszałem ,że 160\h ....ooooooo to przy 160-ciu spali z 15 litrów na sto - zapodałem. No to mój koleœ .... nie - 15 to on pali normalnie.
Przyznam, że to niebywały wyczyn pisac lewš rękš na tak krętej i niebezpiecznej trasie koło Chojny(nazywam ten odcinek Wielkš Pardubickš) dodatkowo kierujšc "Srebrnš strzałš, ale to tylko œwiadczy ,że jesteœ Wielki Tomaszu tak jak wielu leworęcznych tego œwiata(Napoleon,Chopin,Gomułka).

Mac S.a. Paczka Trzecia - dudageo - 16.03.2007

tylko niesmialo dodam, ze ja jestem "praworeczny" Szczęśliwy

Mac S.a. Paczka Trzecia - koobaa - 17.03.2007

Chciałbym się podłšczyć do akcji, ale nie chcę nikomu narzucać wysyłania płyt przez ocean... Jeœli któraœ z ostatnich gałšzek nie ma nic przeciwko takiej przesyłce to proszę o kontakt. Przeœlę dalej dwie kopie.

Mac S.a. Paczka Trzecia - olaph72 - 17.03.2007

Kuba, jeœli któraœ z "gałšzek" się zgodzi, a ja mógłbym dostać od Ciebie komplecik, to również zrobię dwie kopie.

Mac S.a. Paczka Trzecia - dudageo - 17.03.2007

moja gałšzka się zgadza Oczko proszę tylko o namiary

Mac S.a. Paczka Trzecia - koobaa - 17.03.2007

Dzięki serdeczne Dudageo! Uśmiech Namiary przesłałem w PM.

Olaf, jedna kopia idzie do Ciebie Oczko.

Mac S.a. Paczka Trzecia - olaph72 - 17.03.2007

No to się cieszę. ^_^ Kolejnych chętnych proszę o kontakt.

Mac S.a. Paczka Trzecia - maciej m - 19.03.2007

PACZKA DOTARŁA CZEKAM NA CHĘTNYCH

POZDRAWIAM

Mac S.a. Paczka Trzecia - arkady1976 - 19.03.2007

JEŒLI TO MOŻLIWE TO POPROSIŁBYM MACIEJU. PO OTRZYMANIU PACZKI OFERUJĘ 2 KOPIE DLA KOLEJNYCH CHĘTNYCH.
DZIĘKUJĘ I POZDRAWIAM. Duży uśmiech

Mac S.a. Paczka Trzecia - maciej m - 19.03.2007

Cytat:Originally posted by arkady1976@Mar 19 2007, 02:33 PM
JEŒLI TO MOŻLIWE TO POPROSIŁBYM MACIEJU. PO OTRZYMANIU PACZKI OFERUJĘ 2 KOPIE DLA KOLEJNYCH CHĘTNYCH.
DZIĘKUJĘ I POZDRAWIAM. Duży uśmiech
PROSZE O ADRES NA PV

Mac S.a. Paczka Trzecia - dudageo - 20.03.2007

dotarły płytki... jutro, najpóŸniej w czwartek zabieram się za przegrywanie... Andrzeju i Kubo... zbliża się ten dzień! Oczko

Mac S.a. Paczka Trzecia - Robson - 23.03.2007

RADOŒĆ MA WIELKA JEST Oczko ponieważ uporałem się z przegrywaniem i jak wczeœniej dałem znać Tomkowi Dudageo druga paczka wedruje do Niego z samego rana w pon. I jeszcze raz przepraszam że tak długo to trwało Uśmiech Dzięki za wyrozumiałoœć Uśmiech

Mac S.a. Paczka Trzecia - dudageo - 23.03.2007

Wywracanie oczami juppi!

Mac S.a. Paczka Trzecia - Robson - 12.05.2007

Teraz kiedy już mogę szaleć w przegrywaniu Oczko delikatnie chciałem zapytać co z trzeciš paczkš? Bo coœ sprawa ucichła. Widzę że mogę się dołšczyć do Kuby, Olafa i Andrzeja. Chłopakom za oceanem nie chcę zawracać głowy. Więc uderzam do Andrzeja. Andrew co Ty na to? Uśmiech

ps. oczywiœcie przegrywam dwie kopie Oczko

ps.2 i dalej do przodu bo czekajš kolejne częœci Oczko