![]() |
|
Ktokolwiek Widział,ktokolwiek Wie.... - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Pozostałe (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: This is us (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=17) +--- Wątek: Ktokolwiek Widział,ktokolwiek Wie.... (/showthread.php?tid=544) |
Ktokolwiek Widział,ktokolwiek Wie.... - Andrzej - 27.12.2006 Dawno na Forum nie było osób, ktore nie wiedzieć czemu gdzie znikneli. Nie wierzę, że ich fascynacja muzykš MK mineła. Raczej zaniepokojony jestem co się z tymi osobami dzieje. Jeżeli ktokolwiek z Was co wie o tych osobach to niech napisze, a może same wymienione dadzš znac o sobie. Tesknimy za Wami , za Waszymi tekstami i przeuroczš forumowš aktywnociš. Dominika Dudageo Dziadek Bartek Eowyn Grze 67 Kszaq Kuba 87 Mencin Nikodem Per-Aa Ptysia Raingod Seba Shiver Trissi Zwierzak 24 Odezijcie się.Czekamy. Ktokolwiek Widział,ktokolwiek Wie.... - Shiver - 27.12.2006 Jestem Andrzeju codziennie i czytam wszystko... słowo harcerza. Tylko co przestało mi sie automatycznie logować ![]() Rzeczywicie co ostatnio Warszawka ucichła. Może trzeba znów się umówić na piwko albo obejrzenie jakiego koncertu? Ktokolwiek Widział,ktokolwiek Wie.... - UOSIEK - 28.12.2006 Andrzejku, jestemy, jestemy :* Ktokolwiek Widział,ktokolwiek Wie.... - Raingod - 28.12.2006 Ja takze sie melduje ![]() Bede po 2 stycznia to napisze czy w stolicy Francji mozna spotkac Marka ![]() pozdrawiam noworocznie! Ktokolwiek Widział,ktokolwiek Wie.... - BET - 28.12.2006 Jako ze mam z Trissi dosc czesty kontakt to moze powiem za nia - chyba mi wybaczy Madzia nie ma u siebie w domku neta i dlatego sie u nas nie pojawia, ale zapewnia mnie ze jak tylko moze to forum czytuje ![]() Shiver: jako ze jestem obecnie tez w Wawie (studia), idee piwka w stolicy popieram w 100%!!!
Ktokolwiek Widział,ktokolwiek Wie.... - Trissi - 28.12.2006 np. teraz czytam ;] buziaki knopfleromaniacy ;* Ktokolwiek Widział,ktokolwiek Wie.... - mencin - 31.12.2006 Andrzeju, Jestem na Forum codziennie, czytam uważnie, ale dawno już nic nie napisałem, bo... jako trudno mi znaleć w obecnej muzyce Marka dawnš ekscytację. Przyznam się bez bicia, że po przesłuchaniu ATRR zdecydowałem się nie kupować tej płyty. Po raz pierwszy od kilkunastu lat nie zachowałem się jak markowy maniak bezkrytycznie łykajšc kolejnš płytkę. Niestety musiało się to przełożyć na forowš aktywnoć, bo ile można opowiadać o starociu, a o nowociach mogłem wyrazić się bardzo krótko. Pozdrawiam noworocznie, mencin Ktokolwiek Widział,ktokolwiek Wie.... - kszaq - 01.01.2007 Miło, że w ogóle kto tu na mnie czeka. Po drugim bedę się starał być na bieżšco. Szczęliwego Nowego Roku ! Ktokolwiek Widział,ktokolwiek Wie.... - dziadek - 02.01.2007 Jestem tu dziennie, czytam wszystko, obiecuję w NOWYM roku pisać częciej! A swojš drogš dzięki za pamięć Andrzej! Wszystkim z tego forum chciałbym życzyć po prostu DOBREGO 2007 ROKU !!!! Ktokolwiek Widział,ktokolwiek Wie.... - StonyRoadRider - 03.01.2007 Cytat:Originally posted by BET@Dec 28 2006, 03:33 PMPiwko - czemu nie Z obejrzeniem koncertu też niezły pomysł
Ktokolwiek Widział,ktokolwiek Wie.... - Grześ_67 - 07.01.2007 Witam, Żyję, jestem i mam się całkiem niele. Ostatnimi czasy zajmuję się częciej pracami konstrukcyjnymi przy moich gramofonach nili słuchaniem, ale całkiem niedawno "zaliczyłem" "Alchemy" z winyla. Pozdrawiam, Ktokolwiek Widział,ktokolwiek Wie.... - HOWARD - 10.01.2007 Cytat:Originally posted by Grześ_67@Jan 7 2007, 11:18 AMNie tylko konstruujesz co przy gramofonach, ale również ostro pracujesz w obsłudze administracyjno-mailowej na Cafe allegro
Ktokolwiek Widział,ktokolwiek Wie.... - Grześ_67 - 10.01.2007 Z tš administracjš to lekka przesada chyba? GM |