![]() |
|
NAJLEPSZY Utwór Zespołu Zlotowego Nr 1 - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Zloty Knopfler PL (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=11) +---- Dział: 2006 - Zlot III (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=35) +---- Wątek: NAJLEPSZY Utwór Zespołu Zlotowego Nr 1 (/showthread.php?tid=423) |
NAJLEPSZY Utwór Zespołu Zlotowego Nr 1 - HOWARD - 11.06.2006 Marti, jeli chcesz, wykonaj podobnš ankietę dla swojego zespołu, z podaniem utworów, bo ja nie wszystkie znałem i kojarzyłem... ![]() A wszystkich Was zapraszam do oddawania głosów
NAJLEPSZY Utwór Zespołu Zlotowego Nr 1 - majkel - 11.06.2006 Zdecydowanie Sailing... Miałem ciarki na plecach więc komentarz jest w tej chwili zbędny NAJLEPSZY Utwór Zespołu Zlotowego Nr 1 - Michal - 11.06.2006 Zdecydowanie Johny be good hehehehe, no i oczywicie Sailing To Philadelphia hehehehehe
NAJLEPSZY Utwór Zespołu Zlotowego Nr 1 - grzegorz - 11.06.2006 Oczywiscie Sailing pięknie połšczone z Sons of Scotland co jakby na wzór z 1996 roku gdy Mark połšczył Father And Son z Golden Heart np. na A Night in London. NAJLEPSZY Utwór Zespołu Zlotowego Nr 1 - Bart - 11.06.2006 Przez zagranie STP sami sobie zrobilicie konkurencję Pozostałe kawałki były zagrane zaledwie rewelacyjnie, a STP - dużo lepiej
NAJLEPSZY Utwór Zespołu Zlotowego Nr 1 - jambore - 11.06.2006 Bez dyskusji - wykonanie PHILADEPHI , szkoda,że zgubiłem gdzie zasilacz do kamerki, nie mogę odtworzy nagrania ale jutro.... . Na tasmie mam- za słowami Perfectu. ![]() ps.Obiecałem sobie ,że nie będę brał udziału w zadnej ankiecie- obiecanki cacanki a głupiemu Janas! NAJLEPSZY Utwór Zespołu Zlotowego Nr 1 - Robson - 12.06.2006 Rzeczywicie Sailing... zabrzmiało pięknie. Podobało mi się również A Night In Summer... Wczeniej kameralny i wyciszony Majkel i jego gitara. Marti z zespołem "dali ognia". Najkrócej mówišc: było rewelacyjnie. Po raz pierwszy uslyszałem muzykę MK w takich wykonaniach i jestem pod wrażeniem. Szacunek Panowie. Bezdyskusyjnie włożylicie w to serce i to było slychać. Dzięki.
NAJLEPSZY Utwór Zespołu Zlotowego Nr 1 - pablosan - 12.06.2006 Zagłosowałem na A Night In Summer Long Ago W ogóle-jak już napisałem Wykonawcy muzyki na żywo byli REWELACYNI!!! Bartka band przypominał mi obecnego Marka, Marti i ekipa, to ekipa DS z najlepszych lat-power, power i jeszce raz power!!! I gdzie tu, że DS to dyskoteka
NAJLEPSZY Utwór Zespołu Zlotowego Nr 1 - MARTINEZ - 12.06.2006 dzieki za te wrazenia.... i na nastepny zlot mam nadzieje ze zrobie wam przyjemna niespodzianke w kazdym razie zaczynam juz cwiczyc moze w koncu kartki mi nie beda potrzebne
NAJLEPSZY Utwór Zespołu Zlotowego Nr 1 - Bart - 12.06.2006 Cytat:Originally posted by MARTINEZ@Jun 12 2006, 07:13 PMTo ja zamawiam Single Handed Sailor :] NAJLEPSZY Utwór Zespołu Zlotowego Nr 1 - Robson - 12.06.2006 A ja w ten księżycowy wieczór mylałem o Follow Me Home. Ale raz: nie omieliłem się prosić, dwa: nie wypadało tak szybko kończyć zlotu. Ale następnym razem wymuszę finał Communique.
NAJLEPSZY Utwór Zespołu Zlotowego Nr 1 - Bart - 12.06.2006 Cytat:Originally posted by Robson@Jun 12 2006, 07:19 PMhehe, tak jak mówiłem... "... na czwartym zlocie!"
NAJLEPSZY Utwór Zespołu Zlotowego Nr 1 - HOWARD - 12.06.2006 Cytat:Originally posted by Barciu+Jun 12 2006, 08:16 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Barciu @ Jun 12 2006, 08:16 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-MARTINEZ@Jun 12 2006, 07:13 PMTo ja zamawiam Single Handed Sailor :] [/b][/quote] Z tego co pamiętam, gralimy go rok temu
NAJLEPSZY Utwór Zespołu Zlotowego Nr 1 - Bart - 12.06.2006 Cytat:Originally posted by HOWARD+Jun 12 2006, 10:11 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (HOWARD @ Jun 12 2006, 10:11 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Barciu@Jun 12 2006, 08:16 PMZ tego co pamiętam, gralimy go rok temu [/b][/quote]No to umiecie Wiem że gralicie, bo słuchałem empetrójek Nie wiem czemu, ale jakbym miał już nigdy nie usłyszeć żadnego kawałka MK i wybrać jeden na ostatni raz, to byłby ten :]
NAJLEPSZY Utwór Zespołu Zlotowego Nr 1 - MARTINEZ - 12.06.2006 no dobra bedzie Single Handed tylko przypomnijcie ![]() hmmm i Communique - Barciu spiewa
NAJLEPSZY Utwór Zespołu Zlotowego Nr 1 - Bart - 12.06.2006 Cytat:Originally posted by MARTINEZ@Jun 12 2006, 10:30 PM"Kochani, ja wam wszystko wypiewam!" Z jakiego to filmu? :]Dzięki za SHS! In advance
NAJLEPSZY Utwór Zespołu Zlotowego Nr 1 - HOWARD - 12.06.2006 Cytat:Originally posted by Barciu+Jun 12 2006, 11:21 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Barciu @ Jun 12 2006, 11:21 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>Z tego co pamiętam, gralimy go rok temuCytat:Originally posted by HOWARD@Jun 12 2006, 10:11 PM [/b]
No to umiecie Wiem że gralicie, bo słuchałem empetrójek Nie wiem czemu, ale jakbym miał już nigdy nie usłyszeć żadnego kawałka MK i wybrać jeden na ostatni raz, to byłby ten :] [/b][/quote]Ja te MP3 dopiero załatwiam, bo się 15 minut temu dowiedziałem że sš :ph34r: |