Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits
Urodziny Pablosana - Wersja do druku

+- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl)
+-- Dział: Pozostałe (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: This is us (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=17)
+--- Wątek: Urodziny Pablosana (/showthread.php?tid=337)

Strony: 1 2

Urodziny Pablosana - jambore - 13.03.2006

Wszystkiego najlepszego,
Pomyœlnej obrony pracy,
Sto lat z muzykš i koncertami.
Z dedykacjš-Telegraph Road Oczko

Urodziny Pablosana - HOWARD - 13.03.2006

WłaœnieUśmiech Wszystkiego dobrego Pablosan... A życzenia ode mnie sš w wštku niżej Uśmiech

P.S.

Czyżby to post nr 10000?
Forum to niesamowitym jest..

Czy założyciele forum.knopfler.pl o czymœ takim pomyœleli w momencie zakładania? Wywracanie oczami

Urodziny Pablosana - Evelda - 13.03.2006

całkiem dobrym sposobem podkręcania licznika postów jest - jak widać - tworzenie podwójnych wštków (identycznych tematycznie). Język

Pablo - Wszystkiego Radosnego! Uśmiech

Urodziny Pablosana - HOWARD - 13.03.2006

Ojtam, Evelda, hehe, po prostu jednoczeœnie wpisywaliœmy życzenia... (dosłownie minutę póŸniej ukazały życzenia jamborego) - to też sztuka się tak zgrać Duży uśmiech
...

Ale Pablosan chyba ma podwójny dzień, bo ja nie wiem, ale i wczoraj, i dzisiaj Pablo ma urodziny.. (hehe, może to sprawka przesuniętych godzin na forum.. po awarii)
A to Szczęœciarz!

Szczęśliwy

Spokojnie-to tylko awaria. Duży uśmiech

W wštku Kim jesteœmy stoi:

Pablosan- 30 lat w tym roku (13 marca)

Urodziny Pablosana - Andrzej - 13.03.2006

Dla wielkiej osobowoœci tego Forum wszystkiego najlepszego od Andrzeja.

Cytat:Originally posted by HOWARD@Mar 13 2006, 09:49 AM
jednoczeœnie wpisywaliœmy życzenia... (dosłownie minutę póŸniej ukazały życzenia jamborego)
a, to przepraszam... <Szacuneczek> B)
PS. a zresztš Pablo, chociażby tylko swojš koncertowš 'siłš przeżywania', na dwa wštki zasłużył był Oczko (wcišż mam w pamięci Jego goršcš relację z Pragi, zdawanš przed Spodkiem, 6 maja A.D. 2005, w godzinach popołudniowych) Uśmiech

jednoczeœnie wpisywaliœmy życzenia... (dosłownie minutę póŸniej ukazały życzenia jamborego)
PS. a zresztš Pablo, chociażby tylko swojš koncertowš 'siłš przeżywania', na dwa wštki zasłużył był Oczko (wcišż mam w pamięci Jego goršcš relację z Pragi, zdawanš przed Spodkiem, 6 maja A.D. 2005, w godzinach popołudniowych) Uśmiech

Łolaboga, a co tu się stało...? :wacko:

Admini - HELP!!! Smutny

ENTER się zacišł ? Duży uśmiech

Głowę daję, że użyłam go tylko raz, ale zaraz po tym się zwiesił... Smutny

Urodziny Pablosana - ania - 13.03.2006

a za moimi plecami pogrywa J.J.Cale ... swoje 13 days Oczko
daje slowo, ze specjalnie dla Ciebie !!! Uśmiech

Urodziny Pablosana - ania - 13.03.2006

Eveldo z komputerami nigdy nie wiadomo :wacko: ale z doswiadczenia wiem, ze dociekliwosc nie jest wskazana. zlosliwosc rzeczy martwych, ot co!

Urodziny Pablosana - Robson - 13.03.2006

Jak człowiek spokojnie odlicza czas do nowej płyty to mówiš że posty ktoœ bije a tu prosze... Szczęśliwy Pablo i ja Ci życzę aby życie zawsze miało smak Oczko

Urodziny Pablosana - Toloth - 13.03.2006

Żebyœ wszystko tak kończył jak wspaniale kończy się Telegraph Uśmiech 100 lat Pablo!

Urodziny Pablosana - pablosan - 13.03.2006

Kochani Uśmiech

dziekuje bardzo, to Forum jest magiczne Uśmiech

okragla rocznica-dzisiec lat temu drżałem z radoœci, że może pojadę do Pragi na mój pierwszy koncert Mistrza i udało się!!! to już 10 lat..-wspaniałe 10 lat, a z Markiem na dobre i na złe, na zawsze Uśmiech

Urodziny Pablosana - Patique - 13.03.2006

PABLO!
Wszystkiego co naj..., wielu wrażeń muzycznych i nie tylko... Po prsotu spełnienia siebie i uœmiechu na codzień

Cytat:Originally posted by Robson@Mar 13 2006, 03:54 PM
Jak człowiek spokojnie odlicza czas do nowej płyty to mówiš że posty ktoœ bije a tu prosze... Szczęśliwy
Chciałabym tylko nieœmiało zauważyć, że liczniki postów 'Ktoœ' zastopował...
Myœlałam, że tylko u mnie (co w sumie mi się należało po dzisiejszym zmasowanym attacku Szczęśliwy ), ale widzę, że... u Was jest podobnie Język

Urodziny Pablosana - kszaq - 16.03.2006

Spełnienia Markowych marzeń !