![]() |
|
Urodziny Pablosana - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Pozostałe (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: This is us (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=17) +--- Wątek: Urodziny Pablosana (/showthread.php?tid=337) Strony:
1
2
|
Urodziny Pablosana - jambore - 13.03.2006 Wszystkiego najlepszego, Pomylnej obrony pracy, Sto lat z muzykš i koncertami. Z dedykacjš-Telegraph Road
Urodziny Pablosana - HOWARD - 13.03.2006 Włanie Wszystkiego dobrego Pablosan... A życzenia ode mnie sš w wštku niżej ![]() P.S. Czyżby to post nr 10000? Forum to niesamowitym jest.. Czy założyciele forum.knopfler.pl o czym takim pomyleli w momencie zakładania?
Urodziny Pablosana - Evelda - 13.03.2006 całkiem dobrym sposobem podkręcania licznika postów jest - jak widać - tworzenie podwójnych wštków (identycznych tematycznie). Pablo - Wszystkiego Radosnego!
Urodziny Pablosana - HOWARD - 13.03.2006 Ojtam, Evelda, hehe, po prostu jednoczenie wpisywalimy życzenia... (dosłownie minutę póniej ukazały życzenia jamborego) - to też sztuka się tak zgrać ![]() ... Ale Pablosan chyba ma podwójny dzień, bo ja nie wiem, ale i wczoraj, i dzisiaj Pablo ma urodziny.. (hehe, może to sprawka przesuniętych godzin na forum.. po awarii) A to Szczęciarz!
Urodziny Pablosana - jambore - 13.03.2006 Spokojnie-to tylko awaria. ![]() W wštku Kim jestemy stoi: Pablosan- 30 lat w tym roku (13 marca) Urodziny Pablosana - Andrzej - 13.03.2006 Dla wielkiej osobowoci tego Forum wszystkiego najlepszego od Andrzeja. Urodziny Pablosana - Evelda - 13.03.2006 Cytat:Originally posted by HOWARD@Mar 13 2006, 09:49 AMa, to przepraszam... <Szacuneczek> B) PS. a zresztš Pablo, chociażby tylko swojš koncertowš 'siłš przeżywania', na dwa wštki zasłużył był (wcišż mam w pamięci Jego goršcš relację z Pragi, zdawanš przed Spodkiem, 6 maja A.D. 2005, w godzinach popołudniowych)
Urodziny Pablosana - Evelda - 13.03.2006 Cytat:Originally posted by HOWARD@Mar 13 2006, 09:49 AMa, to przepraszam... <Szacuneczek> B) PS. a zresztš Pablo, chociażby tylko swojš koncertowš 'siłš przeżywania', na dwa wštki zasłużył był (wcišż mam w pamięci Jego goršcš relację z Pragi, zdawanš przed Spodkiem, 6 maja A.D. 2005, w godzinach popołudniowych)
Urodziny Pablosana - Evelda - 13.03.2006 Cytat:Originally posted by HOWARD@Mar 13 2006, 09:49 AMa, to przepraszam... <Szacuneczek> B) PS. a zresztš Pablo, chociażby tylko swojš koncertowš 'siłš przeżywania', na dwa wštki zasłużył był (wcišż mam w pamięci Jego goršcš relację z Pragi, zdawanš przed Spodkiem, 6 maja A.D. 2005, w godzinach popołudniowych)
Urodziny Pablosana - Evelda - 13.03.2006 Łolaboga, a co tu się stało...? :wacko: Admini - HELP!!!
Urodziny Pablosana - jambore - 13.03.2006 ENTER się zacišł ?
Urodziny Pablosana - Evelda - 13.03.2006 Głowę daję, że użyłam go tylko raz, ale zaraz po tym się zwiesił...
Urodziny Pablosana - ania - 13.03.2006 a za moimi plecami pogrywa J.J.Cale ... swoje 13 days daje slowo, ze specjalnie dla Ciebie !!!
Urodziny Pablosana - ania - 13.03.2006 Eveldo z komputerami nigdy nie wiadomo :wacko: ale z doswiadczenia wiem, ze dociekliwosc nie jest wskazana. zlosliwosc rzeczy martwych, ot co! Urodziny Pablosana - Robson - 13.03.2006 Jak człowiek spokojnie odlicza czas do nowej płyty to mówiš że posty kto bije a tu prosze... Pablo i ja Ci życzę aby życie zawsze miało smak
Urodziny Pablosana - Toloth - 13.03.2006 Żeby wszystko tak kończył jak wspaniale kończy się Telegraph 100 lat Pablo!
Urodziny Pablosana - pablosan - 13.03.2006 Kochani dziekuje bardzo, to Forum jest magiczne ![]() okragla rocznica-dzisiec lat temu drżałem z radoci, że może pojadę do Pragi na mój pierwszy koncert Mistrza i udało się!!! to już 10 lat..-wspaniałe 10 lat, a z Markiem na dobre i na złe, na zawsze
Urodziny Pablosana - Patique - 13.03.2006 PABLO! Wszystkiego co naj..., wielu wrażeń muzycznych i nie tylko... Po prsotu spełnienia siebie i umiechu na codzień Urodziny Pablosana - Evelda - 13.03.2006 Cytat:Originally posted by Robson@Mar 13 2006, 03:54 PMChciałabym tylko niemiało zauważyć, że liczniki postów 'Kto' zastopował... Mylałam, że tylko u mnie (co w sumie mi się należało po dzisiejszym zmasowanym attacku ), ale widzę, że... u Was jest podobnie
Urodziny Pablosana - kszaq - 16.03.2006 Spełnienia Markowych marzeń ! |