![]() |
|
Muzyka Filmowa - Pełna Ankieta - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Płyty, single, DVD (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=9) +--- Wątek: Muzyka Filmowa - Pełna Ankieta (/showthread.php?tid=29) Strony:
1
2
|
Muzyka Filmowa - Pełna Ankieta - bartekold - 01.12.2004
Muzyka Filmowa - Pełna Ankieta - Robson - 01.12.2004 Pięknie Bartek-wreszcie! Proszę mili Państwo głosować na "A Shot At Glory"
Muzyka Filmowa - Pełna Ankieta - bartekold - 01.12.2004 O kurcze, Robert na ten sam film glosowalismy??
Muzyka Filmowa - Pełna Ankieta - Robson - 01.12.2004 Właśnie zauważyłem Oby tak dalej to może w końcu wyjdzie na moje (na nasze) no ale jak znam rzeczywistość...
Muzyka Filmowa - Pełna Ankieta - StonyRoadRider - 02.12.2004 Hm... Jednak na "Local Hero"... Chociaż "A Shot At Glory" jest wspaniały, a jeszcze bardziej mi się podoba po obejrzeniu filmu.
Muzyka Filmowa - Pełna Ankieta - majkel - 02.12.2004 Local Hero i Cal łeb w łeb
Muzyka Filmowa - Pełna Ankieta - aaadam - 02.12.2004 a mój najlepszejszy to Wag The Dog ^_^ Muzyka Filmowa - Pełna Ankieta - Robson - 02.12.2004 Wag The Dog świetny jest ale po przesłuchaniu tej płytki miałem czasowy niedosyt. Local Hero Cal i mój faworyt już teraz łeb w łeb
Muzyka Filmowa - Pełna Ankieta - tawnuk - 02.12.2004 dzięki za tą ankietę ja już oddałem głos... Muzyka Filmowa - Pełna Ankieta - pablosan - 02.12.2004 Witam, ja glosowalem na Local Hero-to moja pierwsza płyta z muza filmowa MK jaka słyszałem, nie mogłem inaczej, skoro na niej sa dwa utwory jak Wild Theme i legendarny Going Home . Powiem Wam, ze w tworczosci MK filmowej bardzo cenie Wag The Dog-dla mnie na 2 miejscu, super muzyka, troche niedoceniana-no moze powód jest dosyć oczywisty: długośc płyty...
Muzyka Filmowa - Pełna Ankieta - Hermes - 02.12.2004 Witam Po długim namyśle oddałem głos na "Cal". Chyba dlatego, że płyta wydaje mi się narówniejsza. Słucham jej z wielką przyjemnością "od deski do deski". Zaraz za nią oczywiście "Local Hero", a na 3 pozycji "Wag The Dog" (moja rada na krótki czas odtwarzania to opcja "repeat" ). Pozdrawiam Muzyka Filmowa - Pełna Ankieta - grzegorz - 02.12.2004 Ja też po namyśle zagłosowałem na ''Cal". Zgadzam się z Hermesem, że jest to najrównieszła płyta o super klimacie. Muzyka Filmowa - Pełna Ankieta - seba - 09.01.2005 Wag the dog oczywiście.
Muzyka Filmowa - Pełna Ankieta - HOWARD - 11.05.2005 Local Hero i tyle. Chociaż "Freeway Flyer" chyba jest troszkę za głośno nagrany i troszkę burzy nocne przesłuchiwanie, ale tak pewnie miało być, skoro to bodajże scena z ruchliwej autostrady...
Muzyka Filmowa - Pełna Ankieta - Per-Aa - 11.05.2005 ASAG po prostu brzemienia wejsciowki do kawalkow najlepsza :] (chociaz 3 z tej listy nie slyszalem wogole :]) Poza tym film... Muzyka Filmowa - Pełna Ankieta - BET - 11.05.2005 Cal.... Glownie za klimat i the long road - ten utwor mnie powala . No i cudnie jej sie slucha czytajac angielskie fantasy...
Muzyka Filmowa - Pełna Ankieta - HOWARD - 12.05.2005 "CAL" w każdym CALu jest jak zielone pagórki świeżej, soczystej trawy w Irlandii. Gładki, ale zarazem poruszający. Faktycznie, dobrze jest go zapuścić w niedzielę po południu ![]() Miła muzyka... Naprawdę miła... Muzyka Filmowa - Pełna Ankieta - Vidocq - 12.05.2005 < cały czerwony > Nie znam A Shot of Glory... < płonie ze wstydu > :o Muzyka Filmowa - Pełna Ankieta - Vidocq - 12.05.2005 Cal-a też nie znam pomoże mi ktoś nadrobic zaległości ?Hmmm.... do niedawna uważałem się za osobę która wie coś o muzyce MK ...
Muzyka Filmowa - Pełna Ankieta - BET - 12.05.2005 Tomek privnie mnie - pomoge ;P |