Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits
Zimowa Zaduma - Wersja do druku

+- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl)
+-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Knopflerowo (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Wątek: Zimowa Zaduma (/showthread.php?tid=289)

Zimowa Zaduma - Marta - 10.01.2006

Przez tš zimę mam wrażenie, że wszystko zasypało, nic się nie dzieje... Nawet oœmieliłam się marzyć o jednej rzeczy na ten rok: o tym, żeby pojechać na koncert Marka do Londynu Uśmiech jeœli takowy będzie Język wiem że cieżko jest zrealizować to marzenie, moge powiedzieć że to nawet nierealne... ale trzeba mieć marzenia :mellow: A Wy Drodzy Forumowicze jak tam z marzeniami??

Zimowa Zaduma - Robson - 10.01.2006

Kiepsko Marta Oczko Oczywiœcie marzenia cały czas istniejš ale jakoœ tak dziwnie i bez smaku. Nawet na forum mało sie dzieje. Chyba taki marny uœpiony czas. Zero info od MK o nowej płycie na razie cicho sza i ogólnie jestem za tym aby już zaœwieciło wiosenne słońce. Lubię zime ale bez przesady Oczko Wiosna i lato sš ciekawsze. Trzymajcie się ciepło i nie poddawajcie się zimowej zadumie. Ona na swój sposób jest potrzebna ale w odpowiednich proporcjach Oczko

Zimowa Zaduma - Marta - 10.01.2006

Całkowicie się z Tobš zgadzam, Robsonie Oczko wszystko ma swój umiar... zimowy nastrój i dumanie także Uśmiech Zima jest tylko super jak sš Œwięta i jak można poœmigać na nartach Duży uśmiech

Zimowa Zaduma - koobaa - 11.01.2006

Cóż... pozwolę sobie trochę tu się nie zgodzić Język . Otóż zima jest FANTASTYCZNA! Marzenia oczywiœcie mamy i to niezależnie od pory roku potrafiš dawać wiele radoœci... Ja osobiœcie mam ich jeszcze wiele... i co jedne to bardziej szalone i pozornie niespełnialne. Ale chyba właœnie na tym polega ich czar - bo takie, które łatwo spełnić nie można chyba nawet nazwać Marzeniami. Koncert MK w Londynie? Ależ oczywiœcie! przecież TO JEST DO ZROBIENIA! Uśmiech Widzę tu tylko jeden problem: Mark musi chcieć zagrać w Londynie Duży uśmiech , cała reszta, zapewniam Was - jest jak najbardziej do zrealizowania. Troszkę optymizmu! I wiary w siebie i swoje mozliwoœci!

Pewnie pomyœlicie, że jestem skończonym œwirusem (trudno Oczko) ale w tym Gronie to mi na pewno ujdzie... Moim ogromnym Marzeniem jest zagrać z Markiem Knopflerem... nie w karty. Na gitarze. I wiecie co? coœ mi mówi, że... zagram. Kiedyœ. Niedługo. Za kilka lat, za chwilę... Usišdziemy i zagramy. Tak na chwilkę, jeden numer. Może dwa. Uśmiech

Na pewno Wam o tym napiszę.... Wywracanie oczami

Zimowa Zaduma - Andrzej - 11.01.2006

Tak Cooba - jest to realne. Jeœli moje pytania przejdš i Guy przyjedzie na Zlot i właœnie Ty wygrasz prezentacje - no to zagrasz z Markiem.
Nie zapomnij zabrać mnie ze sobš, jako tworcę tego projektu. he,he

Zimowa Zaduma - macsa - 11.01.2006

Całkowicie się zgadzam z Koobš - zima jest wspaniałš i bardzo jš lubię.

I narty też sš wspaniałe !!

I marzenia też sš wsaniałe i sie spełniajš !!

Trzymamy wszyscy kciuki za Ciebie Kooba i bardzo byœmy chcieli
wszyscy zobaczyć Cię z razem Markiem w jakimœ lšdyńskim pubie.

Będziemy tam z Tobš jeœli marzenie się spełni.

Wywracanie oczami

Zimowa Zaduma - ania - 11.01.2006

ja tam zime toleruje jedynie w zasniezonym Malym Cichym z widokiem na Hawrania z Muraniem Wywracanie oczami ...no i moze jeszcze przy szarlotce i cieplym kubku herbaty na Pieciu Stawach Duży uśmiech z widokiem na Kozi Wierch...bo ze mnie zmarzluch okropny..brrrr...

Robson 'Chyba taki marny uœpiony czas'- no to czas na pobudke Uśmiech
proponuje muzyke z Dirty Dancing 2 (nie mylic z jedynka!!Oczko
zwlaszcza 'Do you only wanna dance?... ' i 'Represent Cuba'.
bo salsa i la musica to fantastyczna sprawa!! :wub:

a jak juz sobie rozruszacie biodra Oczko to spowrotem do markowych marzen- bo czasem trzeba sie niezle napocic by je spelnic...
Koobaa- dlaczego tylko dwa numery :blink: jak juz mam skladac na ta londynska podroz to moze zamarzy Ci sie wiecej niz marne dwa numery, co?? Język

Zimowa Zaduma - Marta - 12.01.2006

Dobrze Koobaa, że tyle optymizmu w Tobie Oczko chciałabym żeby się nam wszystkim te "Markowe Marzenia" pospełniały... i nie tylko..... -_- ALE najważniejsze jest mieć marzenia, bo jakby się wszystkie pospełniały to nudno by było na tym œwiecie. A tak... MARZENIA sprawiajš że CHCE SIĘ ŻYĆ!!! Uśmiech

Zimowa Zaduma - koobaa - 13.01.2006

Tak, optymizm jest jedna z moich sil napedowych jak i "Markowa" Muzyka, ktora zawsze potrafi naladowac moje akumulatory Oczko

Cytat:Koobaa- dlaczego tylko dwa numery jak juz mam skladac na ta londynska podroz to moze zamarzy Ci sie wiecej niz marne dwa numery, co??

Ania - do spelnienia tego marzenia wystarczy mi nawet cwierc numeru Język

Zimowa Zaduma - Robson - 13.01.2006

Zawsze podkreœlam, że jesteœmy szczęœciarzami bo muzyka która jest dla Nas najważniejsza ma w sobie wiele œwiatła i pozytywnej energii a jednoczeœnie w swojej wymowie skłania do refleksji. W moim przypadku mówię sobie to Mark znalazł mnie Oczko cofajšc się do minionych lat przywołuję chwilę kiedy to w dłoniach po raz pierwszy trzymałem płytę Brothers in Arms A potem? Nic już nie było takie samo Uśmiech

Zimowa Zaduma - ania - 15.01.2006

Cytat:Originally posted by koobaa@Jan 13 2006, 04:41 PM
Ania - do spelnienia tego marzenia wystarczy mi nawet cwierc numeru Język
jakos takos mi sie w to nie wierzy Oczko Uśmiech

Zimowa Zaduma - olaph72 - 16.01.2006

Marzyłem kiedyœ, żeby móc zobaczyć i posłuchać DS na żywo. W lipcu 1993 to marzenie się ziœciło. Potem marzyłem o koncercie MK. 2001 przyniósł spełnienie i tego marzenia. O koncercie w Toronto już nie œniłem, bo wiedziałem, że nań pójdę.
Marzyło mi się też wejœcie na Machu Picchu i lot na Księżyc. Dziœ już mi na tym nie zależy. Dziœ chciałbym tylko, żeby nie było roku 2005.