![]() |
|
Zimowa Zaduma - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Knopflerowo (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=6) +--- Wątek: Zimowa Zaduma (/showthread.php?tid=289) |
Zimowa Zaduma - Marta - 10.01.2006 Przez tš zimę mam wrażenie, że wszystko zasypało, nic się nie dzieje... Nawet omieliłam się marzyć o jednej rzeczy na ten rok: o tym, żeby pojechać na koncert Marka do Londynu jeli takowy będzie wiem że cieżko jest zrealizować to marzenie, moge powiedzieć że to nawet nierealne... ale trzeba mieć marzenia :mellow: A Wy Drodzy Forumowicze jak tam z marzeniami??
Zimowa Zaduma - Robson - 10.01.2006 Kiepsko Marta Oczywicie marzenia cały czas istniejš ale jako tak dziwnie i bez smaku. Nawet na forum mało sie dzieje. Chyba taki marny upiony czas. Zero info od MK o nowej płycie na razie cicho sza i ogólnie jestem za tym aby już zawieciło wiosenne słońce. Lubię zime ale bez przesady Wiosna i lato sš ciekawsze. Trzymajcie się ciepło i nie poddawajcie się zimowej zadumie. Ona na swój sposób jest potrzebna ale w odpowiednich proporcjach
Zimowa Zaduma - Marta - 10.01.2006 Całkowicie się z Tobš zgadzam, Robsonie wszystko ma swój umiar... zimowy nastrój i dumanie także Zima jest tylko super jak sš więta i jak można pomigać na nartach
Zimowa Zaduma - koobaa - 11.01.2006 Cóż... pozwolę sobie trochę tu się nie zgodzić . Otóż zima jest FANTASTYCZNA! Marzenia oczywicie mamy i to niezależnie od pory roku potrafiš dawać wiele radoci... Ja osobicie mam ich jeszcze wiele... i co jedne to bardziej szalone i pozornie niespełnialne. Ale chyba włanie na tym polega ich czar - bo takie, które łatwo spełnić nie można chyba nawet nazwać Marzeniami. Koncert MK w Londynie? Ależ oczywicie! przecież TO JEST DO ZROBIENIA! Widzę tu tylko jeden problem: Mark musi chcieć zagrać w Londynie , cała reszta, zapewniam Was - jest jak najbardziej do zrealizowania. Troszkę optymizmu! I wiary w siebie i swoje mozliwoci! Pewnie pomylicie, że jestem skończonym wirusem (trudno ) ale w tym Gronie to mi na pewno ujdzie... Moim ogromnym Marzeniem jest zagrać z Markiem Knopflerem... nie w karty. Na gitarze. I wiecie co? co mi mówi, że... zagram. Kiedy. Niedługo. Za kilka lat, za chwilę... Usišdziemy i zagramy. Tak na chwilkę, jeden numer. Może dwa. Na pewno Wam o tym napiszę....
Zimowa Zaduma - Andrzej - 11.01.2006 Tak Cooba - jest to realne. Jeli moje pytania przejdš i Guy przyjedzie na Zlot i włanie Ty wygrasz prezentacje - no to zagrasz z Markiem. Nie zapomnij zabrać mnie ze sobš, jako tworcę tego projektu. he,he Zimowa Zaduma - macsa - 11.01.2006 Całkowicie się zgadzam z Koobš - zima jest wspaniałš i bardzo jš lubię. I narty też sš wspaniałe !! I marzenia też sš wsaniałe i sie spełniajš !! Trzymamy wszyscy kciuki za Ciebie Kooba i bardzo bymy chcieli wszyscy zobaczyć Cię z razem Markiem w jakim lšdyńskim pubie. Będziemy tam z Tobš jeli marzenie się spełni.
Zimowa Zaduma - ania - 11.01.2006 ja tam zime toleruje jedynie w zasniezonym Malym Cichym z widokiem na Hawrania z Muraniem ...no i moze jeszcze przy szarlotce i cieplym kubku herbaty na Pieciu Stawach z widokiem na Kozi Wierch...bo ze mnie zmarzluch okropny..brrrr... Robson 'Chyba taki marny upiony czas'- no to czas na pobudke ![]() proponuje muzyke z Dirty Dancing 2 (nie mylic z jedynka!! zwlaszcza 'Do you only wanna dance?... ' i 'Represent Cuba'. bo salsa i la musica to fantastyczna sprawa!! :wub: a jak juz sobie rozruszacie biodra to spowrotem do markowych marzen- bo czasem trzeba sie niezle napocic by je spelnic... Koobaa- dlaczego tylko dwa numery :blink: jak juz mam skladac na ta londynska podroz to moze zamarzy Ci sie wiecej niz marne dwa numery, co??
Zimowa Zaduma - Marta - 12.01.2006 Dobrze Koobaa, że tyle optymizmu w Tobie chciałabym żeby się nam wszystkim te "Markowe Marzenia" pospełniały... i nie tylko..... -_- ALE najważniejsze jest mieć marzenia, bo jakby się wszystkie pospełniały to nudno by było na tym wiecie. A tak... MARZENIA sprawiajš że CHCE SIĘ ŻYĆ!!!
Zimowa Zaduma - koobaa - 13.01.2006 Tak, optymizm jest jedna z moich sil napedowych jak i "Markowa" Muzyka, ktora zawsze potrafi naladowac moje akumulatory ![]() Cytat:Koobaa- dlaczego tylko dwa numery jak juz mam skladac na ta londynska podroz to moze zamarzy Ci sie wiecej niz marne dwa numery, co?? Ania - do spelnienia tego marzenia wystarczy mi nawet cwierc numeru
Zimowa Zaduma - Robson - 13.01.2006 Zawsze podkrelam, że jestemy szczęciarzami bo muzyka która jest dla Nas najważniejsza ma w sobie wiele wiatła i pozytywnej energii a jednoczenie w swojej wymowie skłania do refleksji. W moim przypadku mówię sobie to Mark znalazł mnie cofajšc się do minionych lat przywołuję chwilę kiedy to w dłoniach po raz pierwszy trzymałem płytę Brothers in Arms A potem? Nic już nie było takie samo
Zimowa Zaduma - ania - 15.01.2006 Cytat:Originally posted by koobaa@Jan 13 2006, 04:41 PMjakos takos mi sie w to nie wierzy
Zimowa Zaduma - olaph72 - 16.01.2006 Marzyłem kiedy, żeby móc zobaczyć i posłuchać DS na żywo. W lipcu 1993 to marzenie się ziciło. Potem marzyłem o koncercie MK. 2001 przyniósł spełnienie i tego marzenia. O koncercie w Toronto już nie niłem, bo wiedziałem, że nań pójdę. Marzyło mi się też wejcie na Machu Picchu i lot na Księżyc. Dzi już mi na tym nie zależy. Dzi chciałbym tylko, żeby nie było roku 2005. |