![]() |
|
Merry Christmas And Happy Days - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Knopflerowo (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=6) +--- Wątek: Merry Christmas And Happy Days (/showthread.php?tid=274) |
Merry Christmas And Happy Days - Robson - 21.12.2005 Dla Każdego i dla Wszystkich. Trzymajcie sie ciepło
Merry Christmas And Happy Days - pablosan - 21.12.2005 Niem ma dnia, kiedy mam dostep do sieci, żebym nie zajrzał w to urocze miejsce. Wszystkim "knopflerowym wariatom" zdrowia ponad wszystko a reszta sama sie ułoży .PS. Kiedy zaczynałem knopflerowa przygode w najsmielszych marzeniach nie sniłem o zobaczeniu MK na żywo, a co dopiero w Polsce. Wydawało mi sie to tak nierealne jak wygrana w lotto, a jednak sie udało. Trzeba wierzyć, bo bez marzeń nasze życie byłoby jakie takie... Merry Christmas And Happy Days - Toloth - 21.12.2005 nijmy dalej ten nasz wspólny gałganiarski sen ![]() Dzięki za ostatni rok. Jestecie wspaniali
Merry Christmas And Happy Days - pogdan - 22.12.2005 Spokojnych i pogodnych wišt. http://www.m4n.pl/ds/media/besides/A%20Fis...%20Icecream.mp3 (Trochę te miechy i klaski przeszkadzajš ale jest ok) Merry Christmas And Happy Days - dziadek - 22.12.2005 Ja życzę tylko - szczęcia. (na Tytanicu wszyscy byli zdrowi....!
Merry Christmas And Happy Days - Steeven - 22.12.2005 Aby rok 2006 był lepszy niż 2005, ale gorszy niż 2007! Wspaniełe Grono! Oby tak dalej Proszę Państwa!!! Merry Christmas And Happy Days - ania - 22.12.2005 a ja prosciotko i krociutko zycze tego rodzaju CISZY, w ktorej kazdy wszystko slyszy, i sanie w obloku mknace, i gwiazdy na dach spadajace, i wszedzie tego UFNEGO CZEKANIA, czekajmy, a CUD sie stanie... ... i Marek w progu zjazdow poznansko- krakowskich stanie p.s. dostalam je wczoraj i sle dalej bo jak dla mnie przepiekne sa
Merry Christmas And Happy Days - ania - 22.12.2005 ale zaszalalam z ta czcionka ale to miala byc jedynie 14?? nie mialam pojecia, ze ona taka olbrzymia
Merry Christmas And Happy Days - Andrzej - 22.12.2005 wieta,więta,więta Nie wyslalem kartek - bo kurcze jako cišgle nie mam czasu, no i te cholerne kolejki na poczcie. Nie wylę sms-ów, bo powiedziałem sobie żadnych telefonów przez więta(codziennie przyjmuję około "1 tys".rozmów na lewe ucho i drugie tyle na prawe) (ostatnio idšc rano do łazienki zamiast szczoteczki do zębów wziołem komoreczkę - ach ta kotłowanina dnia) ALE FORUM TO CO INNEGO. Tu życzenia wszystkim składam szczególne.Wesołych,spokojnych i rodzinnych wišt dla wszystkich Knopfleromaniaków. Merry Christmas And Happy Days - Trissi - 23.12.2005 Have Yourself A Merry Little Christmas... Merry Christmas And Happy Days - Robson - 23.12.2005 Piękna rudowłosa. Dzięki Trissi
Merry Christmas And Happy Days - Emilka - 23.12.2005 Życzę Wam wszystkiego tego, co sprawi, że te więta będziecie z usmiechem wspominać przez cały nowy rok, a może i dłużej. I żeby zawsze było o czym marzyć... Merry Christmas And Happy Days - lukas1119 - 23.12.2005 Ja również się dołšczam do życzeń WESOŁYCH, RODZINNYCH, ZDROWYCH I SPOKOJNYCH WIĽT DLA WSZYSTKICH I TAKIEGOŻ SAMEGO NOWEGO ROKU !!!!!!!
Merry Christmas And Happy Days - marcin.h - 24.12.2005 Zdrowych i wesołych wišt Bożego narodzenia, miło spędzonych w rodzinnym gronie, dużo zdrowia w nadchodzšcym roku, mnóstwa powodów do radoci, żeby Wam się spełniły marzenia te całkiem małe i te najskrytsze i żeby nadchodzšcy rok był dla Was o wiele lepszy niż ten mijajšcy życzy marcin.h
Merry Christmas And Happy Days - jambore - 24.12.2005 Wszystkim życzę zdrowych, pogodnych i radosnych wišt.Niechaj nadchodzšdzy Nowy Rok przynosi wam spełnianie marzeń. Merry Christmas And Happy Days - pawel - 24.12.2005 Come up and feel the sun A new morning has begun Another day will make it clear Why your stars should guide us here... Życzę Wam wszystkim...szczęcia w spełnianiu się marzeń: codziennie, pomalutku, krok po kroku... I bardzo się cieszę że jestecie... Merry Christmas And Happy Days - ddawwidd - 25.12.2005 Krotko i wezlowato: WESOLYCH SWIAT!!
|