Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits
Playtime Deluxe - Wersja do druku

+- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl)
+-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Knopflerowo (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Wątek: Playtime Deluxe (/showthread.php?tid=2525)

Strony: 1 2

Playtime Deluxe - Robson - 05.11.2016

Pomyślałem sobie założę osobny temat żeby się rzucało w oczy w końcu to nowy utwór MK Uśmiech

Chciałbym go uslyszeć w wersji studyjnej z lepszym wokalem Marka. To jak zgrał na gitarze (znów) to w zasadzie pozamiatane.

ps. w ogóle chciałem wkleić tekst tego utworu ale jakieś cuda wychodzą

RE: Playtime Deluxe - macsa - 05.11.2016

Mark ostatnio wraca do mocniejszego grania !! Fajnie !! Uśmiech

RE: Playtime Deluxe - Robson - 05.11.2016

(05.11.2016, 19:42)macsa napisał(a): Mark ostatnio wraca do mocniejszego grania !! Fajnie !! Uśmiech

Coś w tym jestUśmiech Pytanie czy ten utwór był nagrywany przez zespół w British Grove czy tylko podczas prób i na samym koncercie przez muzyków towarzyszących. Jeśli pierwsza opcja to jest szansa że usłyszymy go w wersji studyjnejUśmiech

RE: Playtime Deluxe - kamilo7 - 06.11.2016

Ciekaw jestem co z materiałem video i audio rejestrowanym na samym koncercie. Byłem przekonany że gdzieś wypłynie. Przeglądam cały czas brytyjskie portale i nic.....?

RE: Playtime Deluxe - Robson - 06.11.2016

Jeśli koncert oficjalnie był rejestrowany, filmowany to wolałbym żeby to nie wyplynelo wtedy kiedy się ukaże będzie większą frajdaUśmiech

Nie rozumiem Robercie...
Szukasz a nie chcesz znaleźć.
Coś chyba nie załapałem...

Szukam lepszej wersji Playtime Deluxe żeby to "puścić" w światUśmiech Ale jesli cały koncert czy obszerne fragmenty mialyby wyplynac do sieci to co za frajda mieć to ewentualnie później na DVD?

Ach.Przepraszam.Teraz rozumiem.Po pracy operatorów raczej nie sądzę aby to zostało komercyjnie wydane. Raczej chyba jako pamiątka dla Billa.
Długie przerwy w filmowaniu i raczej ograniczona mobilność. Nie wiem. Po prostu nie wydaje mi się.

Ale Kamilu to Twoje słowa: :-)

kilka kamer z podłogi balkonu i dwóch "mob8lnych" operatorów z "ręki". Może będzie jakiś oficjalny materiał?

RE: Playtime Deluxe - kamilo7 - 08.11.2016

Oczywiście. Tak było. Lecz tak jak napisałem. Po sposobie filmowania nie wydaje mi się aby to było rejestrowane w celu oficjalnego wydania. Te stacjonarne mogły przecież służyć tylko i wyłącznie do tego aby przekazać obraz na dwa ekrany.

RE: Playtime Deluxe - darco - 16.11.2016

(08.11.2016, 11:01)kamilo7 napisał(a): Oczywiście. Tak było. Lecz tak jak napisałem. Po sposobie filmowania nie wydaje mi się aby to było rejestrowane w celu oficjalnego wydania. Te stacjonarne mogły przecież służyć tylko i wyłącznie do tego aby przekazać obraz na dwa ekrany.

Koncert można było zobaczyć na płatnym serwisie internetowym. Możliwe ,że te kamery po to były.

RE: Playtime Deluxe - kamilo7 - 19.11.2016

Darco, można to jeszcze obejrzeć,czy było to tylko na żywo?
Daj linka proszę jak masz.

RE: Playtime Deluxe - darco - 21.11.2016

Hej. Ja to próbowałem podgladać na livestream.com ale byc moze bylo to gdzie indziej.Tego wieczoru było zarejestrowane ponad 14 tys osób , którzy zaplacili za mozliwosc ogladania przekazu Live. Mnie sie niestety nie udało.

RE: Playtime Deluxe - Robson - 27.02.2017

(21.11.2016, 11:21)darco napisał(a): Hej. Ja to próbowałem podgladać na livestream.com ale byc moze bylo to gdzie indziej.Tego wieczoru było zarejestrowane ponad 14 tys osób , którzy zaplacili za mozliwosc ogladania przekazu Live. Mnie sie niestety nie udało.

Jest najnowsza wersja Playtime Deluxe. Świetnie brzmi i przede wszystkim odczuwalna jest przyjemność słuchania. Wreszcie Uśmiech

RE: Playtime Deluxe - Jeżozwierz - 27.02.2017

Zapodaj link

RE: Playtime Deluxe - Robson - 28.02.2017

https://drive.google.com/drive/folders/0BxsrObWHdt3yZWowX1l4dTBpV2c?usp=sharing

RE: Playtime Deluxe - darco - 28.02.2017

"zdrowy" utwór , daje nadzieje na dobrą nową plyte....

RE: Playtime Deluxe - macsa - 28.02.2017

Dzięki Robson za linka ! Brzmi 'rasowo' !

RE: Playtime Deluxe - Robson - 28.02.2017

Też tak uważamUśmiech

RE: Playtime Deluxe - Igor23 - 28.02.2017

a kiedy nowa płyta ?