![]() |
|
I jeszcze jedna płyta MK:) - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Knopflerowo (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=6) +--- Wątek: I jeszcze jedna płyta MK:) (/showthread.php?tid=2408) |
I jeszcze jedna płyta MK:) - Robson - 22.10.2014 Filmowa. Potwierdziło się ![]() "according to this, it looks like MK is working on a new score with Evelyn Glennie, is that true? Anything you can tell about it? GF: Yes, the three of us will be starting work on a score soon I jeszcze jedna płyta MK:) - Jeżozwierz - 23.10.2014 No właśnie przeczytałem na forum GF Super, dawno nie było nowej muzy filmowej MK
I jeszcze jedna płyta MK:) - ania - 24.10.2014 uwielbiam wstrzemięźliwość Fletchera a wracając do tematu - poczytałam sobie o Pani i na pierwszy rzut oka oprócz szkockich akcentów łączy ich to, że oboje w swojej karierze odwołali koncerty w Rosji... czy ktoś coś więcej o niej wie, słyszał?
I jeszcze jedna płyta MK:) - wojciechmo - 31.10.2014 Nikt nie wspomniał o tym pięknym fragmencie? https://www.youtube.com/watch?v=kqcSWOYUE-Q I jeszcze jedna płyta MK:) - Robson - 31.10.2014 Ja odnotowalem u siebi na FB Ale co racja to racja
I jeszcze jedna płyta MK:) - MARTINEZ - 06.11.2014 Hmm Wojciech... chyba sam bym tak zagral - nie wiem o co tu biega czy chodzi o sam fakt, ze to Mark ?
I jeszcze jedna płyta MK:) - Robson - 06.11.2014 To zagraj Marti Zawsze wydawało mi się że na forum MK odnotowujemy wszelakie poczynania i kroki MK więc nie wiem o co chodzi Tobie Martinez. I
I jeszcze jedna płyta MK:) - Robson - 06.11.2014 I to piszesz Ty Martinez jeden ze wspolzalozycieli tego forum. Czyli nie wypada już odnotowywac podobnych faktów. Zatraca się idea forum. Sorry ale czegoś nie łapie I jeszcze jedna płyta MK:) - Jeżozwierz - 07.11.2014 Martinez, właśnie gdybyś TAK zagrał to nie byłoby fajnie. Mi byłoby wstyd kopiować czyjąś artykulację i feeling. Gdy chcę zagrać jakiś kawałek to zawsze na słuch wyszukuję melodii, akordów, ale zawsze próbuję grać to po swojemu. Akurat gitara daje tyle możliwości, że każdy powinien iść własną ścieżką. Głowa do góry
I jeszcze jedna płyta MK:) - wojciechmo - 07.11.2014 MARTINEZ napisał(a):Hmm Wojciech... chyba sam bym tak zagral - nie wiem o co tu biega Po prostu podoba mi się jak gość gra, zresztą to już od nastu lat trwa Zamieściłem ten fragment, bo jest dość świeży, zebranych tu fanów na pewno interesuje każdy materiał z Mistrzem, choćby nawet krótki i niepokazujący może całej wirtuozerii
I jeszcze jedna płyta MK:) - Robson - 07.11.2014 Tu się nie ma co tłumaczyć Wojciech. To przecież oczywiste
I jeszcze jedna płyta MK:) - Ania_M - 11.11.2014 No nareszcie! Uwielbiam muzykę filmową MK
I jeszcze jedna płyta MK:) - MARTINEZ - 17.11.2014 Robson - no wlasnie nie lapiesz - Nie o to mi chodzilo, sam fakt godny odnotowania natomiast sama gra nie - Wojciech pisał o "pięknym" fragmenciea ja po prostu niczego pięknego się nie doszukałem to raz a dwa - do Jeżozwierza - no i wlasnie Mark tu nie pokazal Marka wiec nie poszedł wlasna droga - takie byle jakie to jest w moim odczuciu po prostu, po prostu odegrane Np. w utworze Atlantis slychac, ze Mark to Mark a tu jest takie cos co może byle kto ( = ja ), zagrac I jeszcze jedna płyta MK:) - Robson - 17.11.2014 Marti no zagraj tak wtedy zalapie Każdy ma prawo do własnych odczuć.
I jeszcze jedna płyta MK:) - MARTINEZ - 19.11.2014 Namówiles mnie zagrałem ale nie nagrałem cholera...
I jeszcze jedna płyta MK:) - Robson - 19.11.2014 Dobra dobra nie ściemniaj
I jeszcze jedna płyta MK:) - elsinore - 22.01.2015 Wiadomo już coś więcej o tym markowym Projekcie ? I jeszcze jedna płyta MK:) - Robson - 22.01.2015 Na razie cicho sza. Wiadomo priorytety: Tracker
I jeszcze jedna płyta MK:) - Jeżozwierz - 29.01.2015 Guy (29-01-2015): We are working on it right now. A mini diary would be pretty boring since it's just Mark and I, two computers, several monitors, lots of sample libraries and tea. I may post a page when we actually record with Evelyn Glennie as she is quite wonderful. I did take a series of pictures and video recently as I went to her studio to record some samples. Awe inspiring stuff. The film (directed by Hugh Hudson and starring Antonio Banderas and Rupert Everett) is beautiful btw. I jeszcze jedna płyta MK:) - Robson - 29.01.2015 No właśnie ale gdzie gitary MK? Last Exit To Brooklyn 2 jeśli chodzi o środki wyrazu? |