![]() |
|
III Tura Głosowania, Może Już Ostatnia... - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Knopflerowo (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=6) +--- Wątek: III Tura Głosowania, Może Już Ostatnia... (/showthread.php?tid=24) Strony:
1
2
|
III Tura Głosowania, Może Już Ostatnia... - bartekold - 15.11.2004 Utwory, które uzyskały ilość głosów 1 i 2 odpadły. III Tura Głosowania, Może Już Ostatnia... - Robson - 16.11.2004 Skromnie to wygląda w drugiej turze zdradziłem 5.15am ale teraz do niego wracam
III Tura Głosowania, Może Już Ostatnia... - amelka - 16.11.2004 a dla mnie moze byc.. postcards i juz :wacko:
III Tura Głosowania, Może Już Ostatnia... - tola - 16.11.2004 mam nadzieje,ze to ostatnia tura i doczekam sie jakies ankiety dotyczacej plyty "przerabianej trzy lata temu" -sailing to philadelphia
III Tura Głosowania, Może Już Ostatnia... - dominika - 16.11.2004 Cytat:Originally posted by tola@Nov 16 2004, 03:26 PMPrzecież możesz sama taką ankietę stworzyć . Nie sądzę żeby się z tą ankietą pogryzły
III Tura Głosowania, Może Już Ostatnia... - MaBu - 16.11.2004 Szkoda że wypadło Don't Crash The Ambulance, ale za to zostały "pocztówki..."
III Tura Głosowania, Może Już Ostatnia... - FacecickOLD - 16.11.2004 hmm no i The Trawlerman's song rządzi ![]() ![]() ![]() ale fajnieeeee
III Tura Głosowania, Może Już Ostatnia... - StonyRoadRider - 16.11.2004 może to i dobrze... Głosowałem na "Boom Like That" ale ciężko było mi się zdecydować. Z wyborem ulubionej płyty poszło o wiele łatwiej. III Tura Głosowania, Może Już Ostatnia... - Robson - 16.11.2004 Trochę smutnawo, że nikt nie oddał glosu np. na "Back To Tupelo" III Tura Głosowania, Może Już Ostatnia... - pablosan - 16.11.2004 Back To Tupelo jest przeurocze, zreszta wiekszość utowrów z tej płyty własnie taka jest , po Pocztówkach moje nr dalsze to: Our Shangri-La, potem 5.15 a.m. i Boom, Like That
III Tura Głosowania, Może Już Ostatnia... - pablosan - 16.11.2004 no nie wierze, moje "Pocztówki" przegrywaja, jak to mozliwe, jak to mozliwe!!!???
III Tura Głosowania, Może Już Ostatnia... - tawnuk - 17.11.2004 5.15 am! Jest najlepsza! Świetna na pobudkę jak ktoś do sdzkoły na 7 leci...budzi się 5.15am i słucha tej piosenki... choć przyznam że pozostałe też są bardzo dobre III Tura Głosowania, Może Już Ostatnia... - mauro - 18.11.2004 No i cóż pozostało...muszę sie podłączyć do Pablosana i innych zwolenników "Pocztówki"...tak na marginesie dodam, że z każdym kolejnym przesłuchaniem coraz bardziej podoba mi się ten kawałek. III Tura Głosowania, Może Już Ostatnia... - Robson - 18.11.2004 Ja po raz kolejny się przekonuję że nie zawsze idę z głosem Ludu tzn Pocztówki są kapitalne ale nie przepadam za nimi w taki sposób jak za innymi fragmentami Shangri-La- niesamowite. Powiedzcie mi w czym tkwi siła "Postcards From Paraguayyy" Sprawdzę czy mam tak samo
III Tura Głosowania, Może Już Ostatnia... - tola - 22.11.2004 mam nadzieje,ze pan marek kibicowal barcelonie III Tura Głosowania, Może Już Ostatnia... - hillbilly - 23.11.2004 Tola troche nie na temat ![]() ale mysle ze Mark zna sie na futbolu i kibicowal... lepszym
III Tura Głosowania, Może Już Ostatnia... - aaadam - 23.11.2004 Cytat:Originally posted by tawnuk@Nov 17 2004, 08:53 PMprzy moim trybie zycia to ta piosenka jest świetną .......... kołysanką
III Tura Głosowania, Może Już Ostatnia... - HOWARD - 17.04.2005 A zagłosowałem sobie na "piątą piętnaście" ; trudna decyzja, ale jednak ta piosenka.Jak dla mnie nie za szybka, nie za wolna, a w sam raz. I dołączam się do zdań, które wcześniej były wypowiadane przez niektórych z Was na temat tego utworu... 5:15 is the best!
III Tura Głosowania, Może Już Ostatnia... - kszaq - 17.04.2005 5.15 piekna piosenka... III Tura Głosowania, Może Już Ostatnia... - HOWARD - 18.04.2005 No też tak myślę... ![]() Krzaq, Ty tam weź, podziałaj coś, na kogoś, ona ma wygrać!!
|