![]() |
|
Urodziny Jambore - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Pozostałe (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: This is us (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=17) +--- Wątek: Urodziny Jambore (/showthread.php?tid=2331) |
Urodziny Jambore - Andrzej - 28.10.2013 Szanowny Jubilacie Z okazji Twoich urodzin składam życzenia, ze szczególnym podkreśleniem spełnienia wszystkich planów i marzeń, w tym wysmienitych markowych koncertów zawsze w doborowym towarzystwie(czyt. w naszym), i żeby wszystkie linie lotnicze do Londynu , zawsze latały wysoko i na czas. Prezent wysłałem Tobie trzy dni temu na maila (do posłuchania, w specjalnej aranżacji) Urodziny Jambore - Igor23 - 28.10.2013 Jambore 100 LAT niech żyje nam Vaison vel 4 nuty Urodziny Jambore - Robson - 28.10.2013 W zdrowiu i szczęściu każdego dnia:-) I oby paliwa nigdy nie brakowało choćby na kolejny koncert wiadomo kogo:-) Urodziny Jambore - mikołaj - 28.10.2013 Wszystkieego najlepszego Waldku. I żeby Markotny zawsze się zatrzymywał przed tak oddanym fanem! :-) Urodziny Jambore - jack50 - 28.10.2013 Waldku. Zdrowia i wszelkiej pomyślności i żeby Twój humor nigdy Cię nie opuszczał. Urodziny Jambore - mirek - 28.10.2013 Jambo sto lat , zdrowia, koncertow jak najwiecej i bys na zaden sie nie spoznil
Urodziny Jambore - wAcEk - 28.10.2013 100 lat Waldku Niech pozytywna energia nigdy Cię nie opuszcza, zdrowie dopisuje, a życie przynosi same radości. Wszystkiego dobrego! W.
Urodziny Jambore - jambore - 28.10.2013 Dzięki wielkie - wszystkim :-) Urodziny Jambore - macsa - 28.10.2013 To jeszcze ja chciałbym Ci drogi jubilacie życzyć żeby ta pozytywna energia zwana często przez niewiernych wariactwem nigdy Cię nie opusciła ! ! ! Dalszych owocnych polowań na dzikiego Marka i pamiętaj że Wrocław jest zawsze po drodze do domu... Urodziny Jambore - Tomek Zaborowski - 28.10.2014 Wszystkiego, co najlepsze z okazji urodzin Waldku. Przyjmij życzenia ode mnie i od Karoliny. 100 LAT!!!!!!!!!! Urodziny Jambore - Andrzej - 28.10.2014 Szkoda , że nie mogę być na Twojej imprezie urodzinowej z udziałem forumowych osobowości, i posłuchać Marka na żywo. Wiem ile w to wszystko włożyłeś starań, ale Ty załatwiasz rzeczy niemożliwe od ręki. Nie ma się co dziwić , że Mark nie mógł Tobie odmówić, i zagrał.......... Życzę Tobie , ażeby te marzenia się oczywiście w dniu Twoich urodzin spełniły, i wszystkie jakie sobie wymarzysz. Jambi najlepszego Urodziny Jambore - macsa - 28.10.2014 Są tacy ludzie, którzy są zawsze i nie ważne czy jest to Kraków, Londyn, Wrocław czy Berlin... Są tacy ludzie, którzy potrafią przelecieć pół Europy i mimo całego splotu niekorzystnych sytuacji wpadają na koncert pięć minut przed pierwszym akordem...Są tacy ludzie którzy nie zastanawiają się czy im się opłaca, czy warto przejechać te 1200 km tylko po to aby pobyć wspólnie z nami kilka chwil...Można ich nazwać Herosami bo nie ma przed nimi barier nie do pokonania...W tych dziwnych czasach jest ich coraz mniej i dlatego cieszmy się, że jeden z Nich - Herosów jest wśród nas od tak wielu lat i wciąż zaraża swą pozytywną energią. Jambore - niech dobre wiatry nadal Cię prowadzą !!! Podpisuję się obiema rękami pod dedykacją Andrzeja i ty moim skromnym wkładem w realizację klipu pragnę uczcić naszego dzisiejszego jubilata : http://youtu.be/hIOw30zgZc8 Urodziny Jambore - Igor23 - 28.10.2014 100 LAT !!!!!!!!!!!! Jambore Urodziny Jambore - jambore - 29.10.2014 Dzięki Wam wszystkim serdecznie Maciek z lekka przesdził , bo to spotykanie Was - daje mi ten nazwijmy napęd. Wszak to "Ludzie" tworzą nasze społeczeństwo, i w tym gronie - jest mi dobrze , bardzo dobrze !!!:-) - Do zobaczenia w ..........? Urodziny Jambore - Bart - 29.10.2014 Ja jak zwykle poniewczasie, ale jak najserdeczniej: duży rośnij!
Urodziny Jambore - mirek - 29.10.2014 Waldku stu lat, zdrowia i wielu koncertow Markowych, spotkania Mark oko w oko Trzymaj sie bracie , Niech Ci Bog blogoslawi. Urodziny Jambore - Robson - 30.10.2014 Ok na knopfler pl tez trza zlozyc Waldku tego co najlepsze. Zdrowia bo sie przyda w spelnianiu marzeń
Urodziny Jambore - jambore - 30.10.2014 I Wam też dziękuję - nie mniej serdecznie - pozdrawiam :-) Urodziny Jambore - drew90 - 03.11.2014 Wszystkiego najlepszego od najmłodszego uzytkownika stażem
|