Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits
Komu sie śnił Mark ? - Wersja do druku

+- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl)
+-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Knopflerowo (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Wątek: Komu sie śnił Mark ? (/showthread.php?tid=2295)

Komu sie śnił Mark ? - MARTINEZ - 28.06.2013

bo mnie nawiedzil wczoraj
ni to koncert ni to spotkanie gral i rozmawial z fanami ( z forum widziałem anie z gitara )
i obiecal, ze przyjedzie do krakowa na koncert w następnym roku, opowiadaliśmy mu o forum...
to chyba związane było z tym, ze wieczorem czytałem ksiazke o marku, a jeszcze mirek przyslal mi ksiazeczke z tour ( za co serdecznie dziekuje )

Komu sie śnił Mark ? - Robson - 28.06.2013

Tak od czasu do czasu mnie nawiedzaUśmiech I w bardzo dziwnych i różnych okolicznościachUśmiech

Komu sie śnił Mark ? - pablosan - 28.06.2013

wiele razyUśmiech

Komu sie śnił Mark ? - ania - 28.06.2013

MARTINEZ napisał(a):bo mnie nawiedzil wczoraj
ni to koncert ni to spotkanie gral i rozmawial z fanami ( z forum widziałem anie z gitara )
i obiecal, ze przyjedzie do krakowa na koncert w następnym roku, opowiadaliśmy mu o forum...
to chyba związane było z tym, ze wieczorem czytałem ksiazke o marku, a jeszcze mirek przyslal mi ksiazeczke z tour ( za co serdecznie dziekuje )

iście proroczy sen Uśmiech trzeba uważać o czym się marzy.... bo marzenia się spełniają Oczko

Komu sie śnił Mark ? - Ania_M - 29.06.2013

Mnie raz odwiedził i dał mi nawet autograf (zaraz po tym jak dostałam przesyłkę od Mirka i Waldka Uśmiech ), a tak, to bardzo często gra Najdłuższy Koncert Świata. Uśmiech

Komu sie śnił Mark ? - MARTINEZ - 29.06.2013

czyli jednak cos w tych przesyłkach jest Uśmiech Ania_M wypada na to, ze Mirek jest medium Duży uśmiech

Komu sie śnił Mark ? - zwierzak24 - 29.06.2013

...Mnie co najmniej 10 razy przez ostatnie 5 lat .. A o czym ..(jeden ze snów)

..Najlepiej pamiętam to że siedziałem z Markiem za sceną i normalnie jak facet z facetem gadaliśmy i to niby po polsku niby po angielsku ( jak to w snach) coś było z zapytaniem o granie, czy zagramy ...

Taki sen .. jeden z wielu ..

Opowiedziałem to kiedyś mojej żonie :

Ona na to:

- Chłopie : "Marzenie Ściętej Głowy"

Komu sie śnił Mark ? - Ania_M - 04.07.2013

MARTINEZ napisał(a):Ania_M wypada na to, ze Mirek jest medium Duży uśmiech
Od dłuższego czasu i ja mam takie wrażenie Duży uśmiech

Komu sie śnił Mark ? - jambore - 05.07.2013

Mi we snach nawet zdarzało się ,że mówiłem po angielsku- :-) , a rano pyłem pewien ,że umiem ... Szybko moja młodzież wyprowadziła mnie z błedu.
Ale co z Markiem pogadałem - to moje :-)

Komu sie śnił Mark ? - anrom - 08.07.2013

Ha ha, miewam tak samo ;-)

Komu sie śnił Mark ? - jambore - 09.07.2013

anrom napisał(a):Ha ha, miewam tak samo ;-)

Oczko

Eh , tetrycy...... Uśmiech

Komu sie śnił Mark ? - Teddy - 09.07.2013

Ja kiedyś miałem koszmar z MK...

Śniło mi się, że go spotkałem gdzieś i poprosiłem go czy mógłbym zrobić sobie z nim zdjęcie... oczywiście się zgodził ale szybko bo bardzo się spieszył.
Dałem żonie telefon żeby zrobiła mi zdjęcie z MK ale coś ciągle źle robiła i nie mogła zrobić zdjęcia, a MK musiał już uciekać.
Pamiętam że byłem strasznie zrozpaczony... no i oczywiście wkurzony na żonę!

Więc jak się obudziłem to żonie się trochę oberwało Uśmiech hahaha

Komu sie śnił Mark ? - retro13 - 09.07.2013

mój pierwszy sen z MK to też był raczej koszmar
byłam na koncercie MK w jakiejś małej miejscowości, grali bardzo krótko, jakby się gdzieś spieszyli, zwinęli sprzęt, i strasznie długa scena z tego snu to mój rozpaczliwy bieg za ich ciężarówką, po nocnych ulicach tego miasteczka, przez jakiś czas trzymałam się w dobrej odległości, a potem siły mnie zaczęły opuszczać i z rozpaczą widziałam jak dystans rośnie mimo mojego coraz większego przykładania się siłowego... i jak tylne światła samochodu oddalają się coraz bardziej i bardziej.

Komu sie śnił Mark ? - jambore - 09.07.2013

retro13 napisał(a):mój pierwszy sen z MK to też był raczej koszmar
byłam na koncercie MK w jakiejś małej miejscowości, grali bardzo krótko, jakby się gdzieś spieszyli, zwinęli sprzęt, i strasznie długa scena z tego snu to mój rozpaczliwy bieg za ich ciężarówką, po nocnych ulicach tego miasteczka, przez jakiś czas trzymałam się w dobrej odległości, a potem siły mnie zaczęły opuszczać i z rozpaczą widziałam jak dystans rośnie mimo mojego coraz większego przykładania się siłowego... i jak tylne światła samochodu oddalają się coraz bardziej i bardziej.

ale .... kiedyś , później ... dogoniłaś Uśmiech

Komu sie śnił Mark ? - Blackninja - 15.07.2013

Mi dziś się śnił, miał do mnie pretensje, że sąsiadowi dom popaliłem. Takie z rodzaju mądrych i logicznych snów Uśmiech

Komu sie śnił Mark ? - retro13 - 19.07.2013

jambore napisał(a):ale .... kiedyś , później ... dogoniłaś Uśmiech

niby tak
niby nie

ot, taka kokietieraUśmiech