![]() |
|
Komu sie śnił Mark ? - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Knopflerowo (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=6) +--- Wątek: Komu sie śnił Mark ? (/showthread.php?tid=2295) |
Komu sie śnił Mark ? - MARTINEZ - 28.06.2013 bo mnie nawiedzil wczoraj ni to koncert ni to spotkanie gral i rozmawial z fanami ( z forum widziałem anie z gitara ) i obiecal, ze przyjedzie do krakowa na koncert w następnym roku, opowiadaliśmy mu o forum... to chyba związane było z tym, ze wieczorem czytałem ksiazke o marku, a jeszcze mirek przyslal mi ksiazeczke z tour ( za co serdecznie dziekuje ) Komu sie śnił Mark ? - Robson - 28.06.2013 Tak od czasu do czasu mnie nawiedza I w bardzo dziwnych i różnych okolicznościach
Komu sie śnił Mark ? - pablosan - 28.06.2013 wiele razy
Komu sie śnił Mark ? - ania - 28.06.2013 MARTINEZ napisał(a):bo mnie nawiedzil wczoraj iście proroczy sen trzeba uważać o czym się marzy.... bo marzenia się spełniają
Komu sie śnił Mark ? - Ania_M - 29.06.2013 Mnie raz odwiedził i dał mi nawet autograf (zaraz po tym jak dostałam przesyłkę od Mirka i Waldka ), a tak, to bardzo często gra Najdłuższy Koncert Świata.
Komu sie śnił Mark ? - MARTINEZ - 29.06.2013 czyli jednak cos w tych przesyłkach jest Ania_M wypada na to, ze Mirek jest medium
Komu sie śnił Mark ? - zwierzak24 - 29.06.2013 ...Mnie co najmniej 10 razy przez ostatnie 5 lat .. A o czym ..(jeden ze snów) ..Najlepiej pamiętam to że siedziałem z Markiem za sceną i normalnie jak facet z facetem gadaliśmy i to niby po polsku niby po angielsku ( jak to w snach) coś było z zapytaniem o granie, czy zagramy ... Taki sen .. jeden z wielu .. Opowiedziałem to kiedyś mojej żonie : Ona na to: - Chłopie : "Marzenie Ściętej Głowy" Komu sie śnił Mark ? - Ania_M - 04.07.2013 MARTINEZ napisał(a):Ania_M wypada na to, ze Mirek jest mediumOd dłuższego czasu i ja mam takie wrażenie
Komu sie śnił Mark ? - jambore - 05.07.2013 Mi we snach nawet zdarzało się ,że mówiłem po angielsku- :-) , a rano pyłem pewien ,że umiem ... Szybko moja młodzież wyprowadziła mnie z błedu. Ale co z Markiem pogadałem - to moje :-) Komu sie śnił Mark ? - anrom - 08.07.2013 Ha ha, miewam tak samo ;-) Komu sie śnił Mark ? - jambore - 09.07.2013 anrom napisał(a):Ha ha, miewam tak samo ;-) ![]() Eh , tetrycy......
Komu sie śnił Mark ? - Teddy - 09.07.2013 Ja kiedyś miałem koszmar z MK... Śniło mi się, że go spotkałem gdzieś i poprosiłem go czy mógłbym zrobić sobie z nim zdjęcie... oczywiście się zgodził ale szybko bo bardzo się spieszył. Dałem żonie telefon żeby zrobiła mi zdjęcie z MK ale coś ciągle źle robiła i nie mogła zrobić zdjęcia, a MK musiał już uciekać. Pamiętam że byłem strasznie zrozpaczony... no i oczywiście wkurzony na żonę! Więc jak się obudziłem to żonie się trochę oberwało hahaha
Komu sie śnił Mark ? - retro13 - 09.07.2013 mój pierwszy sen z MK to też był raczej koszmar byłam na koncercie MK w jakiejś małej miejscowości, grali bardzo krótko, jakby się gdzieś spieszyli, zwinęli sprzęt, i strasznie długa scena z tego snu to mój rozpaczliwy bieg za ich ciężarówką, po nocnych ulicach tego miasteczka, przez jakiś czas trzymałam się w dobrej odległości, a potem siły mnie zaczęły opuszczać i z rozpaczą widziałam jak dystans rośnie mimo mojego coraz większego przykładania się siłowego... i jak tylne światła samochodu oddalają się coraz bardziej i bardziej. Komu sie śnił Mark ? - jambore - 09.07.2013 retro13 napisał(a):mój pierwszy sen z MK to też był raczej koszmar ale .... kiedyś , później ... dogoniłaś
Komu sie śnił Mark ? - Blackninja - 15.07.2013 Mi dziś się śnił, miał do mnie pretensje, że sąsiadowi dom popaliłem. Takie z rodzaju mądrych i logicznych snów
Komu sie śnił Mark ? - retro13 - 19.07.2013 jambore napisał(a):ale .... kiedyś , później ... dogoniłaś niby tak niby nie ot, taka kokietiera
|