![]() |
|
I po zlocie... - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Zloty Knopfler PL (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=11) +---- Dział: 2013 - Zlot X (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=42) +---- Wątek: I po zlocie... (/showthread.php?tid=2292) |
I po zlocie... - HOWARD - 23.06.2013 Jest 5:15. Właśnie co wróciliśmy do mieszkania. Dziękuję wszystkim uczestnikom za wspaniała imprezę. Bawiliśmy się bardzo dobrze. Miło było spotkać osoby, które o roku są na zlocie, a także poznać nowe osoby. Więcej napiszę wkrótce. Film się wgrywa, zdjęcia będą też niebawem. Bezpiecznych powrotów do domów! I po zlocie... - SmokEustachy - 23.06.2013 A mnie tam zaskakuje wciąż, że mnie ktoś rozpoznaje. Fajny zlot spox. Sala świetna, tylko w tym roku nie dopisały koleżanki i koledzy Martineza. I po zlocie... - zwierzak24 - 23.06.2013 Witam. Ale bylo..ale było.. Zlot X super. Serdeczne dzięki dla wszystkich którzy byli,organizatorom za mega imprezę. Wrażeń moc i ta wspaniała atmosfera(widocznie lokal (tak kameralnie)zrobił swoje) Macsa daliśmy rade.....:-) Ania byłaś Królową parkietu.. Grzegorz,Howard,Michał rozmowom nie było końca.. Waldek(jambore) mnie i Basię bolały brzuchy ze śmiechu..:-)) Schnitzell i Klimat ,dla mnie normalnie Herosi gitary.. Jeszcze raz dzięki za super towarzystwo i do zobaczyska za rok (albo wcześniej).. PS. Kawa z nowego kubeczka zlotowego już wypita. I po zlocie... - Igor23 - 23.06.2013 kurczę żałuje że nie mogłem być...praca I po zlocie... - HOWARD - 23.06.2013 Wspólne zdjęcie: ![]() Więcej już niebawem... I po zlocie... - Michal - 23.06.2013 O dżihad to był naprawdę ostry zlot, kurcze tak fajnie to chyba bawiłem się ostatnio na pierwszym zlocie . X zlot jubileuszowy bardzo udany. Dzięki wszystkim za przy7bycie i wspólne imprezowanie .
I po zlocie... - jambore - 23.06.2013 To już po ? :-) Spojrzałem w lustro- i nie jest tak źle. Ania- królowa parkietu z piękną gitarą :-) Pozdrawiam wszystkich Zlotowiczów... Zwierzak- mnie boli co innego :-) I po zlocie... - zwierzak24 - 23.06.2013 jambore napisał(a):To już po ? :-) ......po "Zupie Ogórkowej" he,he.. I po zlocie... - Michal - 23.06.2013 jambore napisał(a):To już po ? :-) Dotarłeś do domu?? Niezłego zgona zaliczyłeś
I po zlocie... - schnitzell - 23.06.2013 Dziękuję Wszystkim za wspólną zabawę (i za poważne rozmowy też ).Dla mnie było to najfajniejszy zlot, ze wszystkich na których byłem. Miło mi było także poznać kolejne tajemnicze nicki z forum. To wszystko wygenerowało mi pewien niedosyt... I po zlocie... - schnitzell - 23.06.2013 Igor23 napisał(a):kurczę żałuje że nie mogłem być...pracaIgor, trzeba bezlitośnie stwierdzić, że naprawdę masz czego żałować. Ps.: O niech mnie! Zapomniałem swojego kubeczka! I po zlocie... - Igor23 - 23.06.2013 nie dobijaj mnie
I po zlocie... - jack50 - 23.06.2013 Właśnie dotarliśmy z rodzinką do domu, zmęczeni ale zadowoleni. Mój pierwszy zlot ale nie ostatni, teraz żałuję, że nie jeździłem wcześniej (wszystko do nadrobienia . Super sprawa, wspaniali ludzie i atmosfera. Dziękuję wszystkim za ciepłe przyjęcie, miłe rozmowy, organizatorom za trud włożony w przygotowanie zlotu. Zainspirowany wyczynami Klimata i Schnitzela biorę się ostro do wiosła i nadrabiam zaległości. Mikołaj, dzięki za wspólne warsztaty na krzesełkach.
I po zlocie... - mikołaj - 23.06.2013 Achh....no to był zlot...taki zlot to powinien być umieszczony w Sevres pod Paryżem ![]() Było jakoś tak luźno, spokojnie, wesoło, słonecznie... ![]() Dzięki Wild Best Friends za ciepłą atmosferę, pogaduchy wszelkie, za wspólne granie i spiewanie. Dziękuję organizatorom za trud przygotowań. Jack - to ja Ci dziekuję - próbowałem spamiętać te wszystkie fajne gitarowe smaczki od Ciebie ale nie dało się - za dużo ich mi pokazałeś na raz... I po zlocie... - schnitzell - 23.06.2013 SmokEustachy napisał(a):A mnie tam zaskakuje wciąż, że mnie ktoś rozpoznaje. Fajny zlot spox. Sala świetna, tylko w tym roku nie dopisały koleżanki i koledzy Martineza. Ja początkowo obawiałem się małej ilości koleżanek, ale szybko mi przeszło, kiedy okazało się, że to jakość ma znaczenie
I po zlocie... - SmokEustachy - 23.06.2013 schnitzell napisał(a):Ja początkowo obawiałem się małej ilości koleżanek,Nie wiem, na ilu zlotach byłeś ale w pewnym momencie zwalały się dziesiątki uroczych znajomych Martineza, W tym roku Kraków nie dopisał. Słuchajcie siedziałem całe rano na Walnym Zgromadzeniu spółdzielni a potem był burza i zjawiłem się dopiero po 19. Ale potem się zrobił chłodek. Wróciłem do domu i padłem. Wielkie dzięki za grę, trochę piez mały, można było z huty wielki piec ściągnąć.... I po zlocie... - ania - 24.06.2013 dołączam się do podziękowań za X zlot było FANTASTYCZNIE! ![]() wybawiłam się za wszystkie przyjazdy do kraka dla mnie był to równie jubileuszowy- piąty zlot - i już cieszę się na wspomnienie o spotkaniach po latach i nowych znajomościach! dziękuję sponsorom za prezent niespodziankę- jestem wciąż w stanie oooogromnego zaskoczenia! pierwszy raz w życiu coś wygrałam muszę rozszyfrować niektóre z podpisów na wieczną pamiątkę... mam nadzieję, że pomożecie ![]() aha pozdrawiam serdecznie swój zespół muszę was uprzedzić, że miałam dzisiaj granie na boku - wybaczcie, ale wymagała tego sytuacja usypiania publiczność była mała w dosłownym tego słowa znaczeniu więc to się nie liczy pozdrawiam was serdecznie!
I po zlocie... - macsa - 24.06.2013 I po zlocie...szoda...było kapitalnie !! Luźna, fajna atmosfera, dużo grania, dużo fajnych rozmów, trochę tańców...i sami wyjątkowi ludzie - o to własnie chodzi !! Podziękowania kieruję do: Szpilce za motywację, telefon, tańce i wciąż niegasnący optymizm Klimatowi za towarzystwo, ciary na rękach, zawsze świetny humor i za Telegrpha... Basi za Biedronkę i bardzo dużo śmiechu ! Ani, żę dała mi potrzymać swoją piekną, czerwoną gitarę...sekret pozostał sekretem...ehhhh...za mało piwa ![]() Zwierzak wciąż nie do zagięcia - stary dajesz czadu jak zwykle ! Grzegorzu - bardzo się cieszę, że mogłem znów uścisnąć Ci dłoń i przegadać ładnych kilka chwil - nie daruję jak nie zobaczę cię następnym razem w samolocie do Londynu !! Państwo Howardowie - za konkursy, fotki, nagrania wszelakie (audio, foto i video) oraz wyśmienita kawkę niedzielną Ptysia za obecność - fajnie było znów pogadać ![]() Martinez - szacun - nagroda główna była megaaaaa !! Jambore - tu nie trzeba nic pisać, ewentualnie to że zabrakło skarpetek na parkiecie ![]() Miki, Sznycel, Jacek - daliście czadu na swych cackach z gryfami Moje akumulatorki w tym roku wyjątkowo mocno naładowane - dzięki wszystkim za te wyjątkowe chwile i do zobaczenia jesienią lub za rok !! I po zlocie... - schnitzell - 24.06.2013 Nie udało mi się ustalić, kto był "fundatorem" pizzy, jakiej dane mi było zakosztować. Proszę, niech się ujawni
I po zlocie... - MARTINEZ - 24.06.2013 Dzieki wszystkim za przybycie, granie, tańczenie, rozmowy wszelakie ![]() macsa wprawdzie wybor nagrod nalezal do mnie ale glownie trzeba podziekowac Szpilce ( i firmie Geokrak ) oraz Jamboremu a także Pablosanowi ( choć nie dojechal to jednak wspomogl nas ) Mirkowi Schnitz(e)lLove ![]() Jackowi50 Smokowi Grzesiowi Mikolajowi Howardowi, Kasi szczególnie za nagrania Zwierzakowi, szczególnie za pomoc w dźwiganiu ![]() Bartkowi, szczególnie za wzmacniacz Macsie i Klimatowi za nagly zryw i ? otwarcie pizzerii w Krakowie wraz z ludzmi ? Grzegorzowi za wzmocnienia i uzupełnianie plynow Ptysiowi, ze mimo przeziębienia postanowila i na nas trochę kichnąć ![]() Ani za zjazd i lzy wzruszenia przy losowaniu Michalowi Radkowi ( https://myspace.com/radoskopos/music/songs ) - basiście za to, że w przeddzień zlotu odpowiedział na ogloszenie i zagral na zlocie ![]() Wszystkim, którzy dorzucili się do wynajęcia perkusji No i wszystkim, którzy pili bo dzięki temu nie musieliśmy placic za salke ![]() Ekipie klubu Gwarek za to, ze nas ugościli i wytrzymali do rana. |