![]() |
|
The Cal, Local Hero... - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Mark & DS w mediach (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=12) +--- Wątek: The Cal, Local Hero... (/showthread.php?tid=226) |
The Cal, Local Hero... - Marta - 10.11.2005 Mam ogromnš probę. Czy kto może mi powiedzieć skšd mam wzišć film Local Hero?? i drugie pytanie (może to troche wstyd, że nie wiedziałam o tym filmie, ale chyba lepiej póno niż wcale ) czy jest jaka możliwoć obejrzenia filmu The Cal z muzykš oczywicie naszego Marka Ostatnio dostałam od pewnej osoby płytkę z utworkami z tego filmu i mylałam że się rozpłynę... bajka...tylko on i jego gitarka(nie wiem jaka gitarka bo się nie znam na tym tak jak Wy ale to jest piękne.. Tak BTW bardzo się ucieszyłam bo po pierwsze kolejna płytka do kolekcji i po drugie nie wiedziałam że ta osoba słucha Marka- więc to kolejna osoba z tych mnie otaczajšcych która oprócz mnie i paru innych ludzi włanie JEGO słucha. Slyszałam też, że jest ksišżka "The Cal" Czy kto może miał z niš do czynienia?? (głupie pytanie pewnie WSZYSCY ) Pozdrawiam.
The Cal, Local Hero... - tawnuk - 11.11.2005 Ja widziałem ostatnio The Cal i Metroland w szczecińskim empiku w galaxy... tyle że The Cal to był ostatni egzemplarz B) The Cal, Local Hero... - MARTINEZ - 11.11.2005 Cal byl w telewizji a piosenki mam na plycie Princess bride mam na dysku ![]() Metroland tez chyba byl w Tv Local Hero przegapilem w polsacie ![]() a A shot at glory mam na plycie z PC world komputer The Cal, Local Hero... - zwierzak24 - 11.11.2005 Marta, "Local Hero" co jaki czas puszczajš na TVN lub Polsacie, więc na pewno będziesz mogła go obejrzeć. The Cal, Local Hero... - Andrzej - 11.11.2005 Ja też tak jak Martinez, przegapiłem Local Hero w Polsacie, czyli w tej sytuacji przyjdzie mi ,po informacji Zwierzaka 24 od dechy do dechy oglšdać TVN i Polsat. Cholender tylko jak ja to zrobię? The Cal, Local Hero... - Marta - 12.11.2005 no ładnie czyli będe musiała oglšdać non stop TVN i Polsat... hmmm zastanówmy się jednak czy to możliwe The Cal może znajdę gdzie w empiku, albo i nie :mellow: Czy kto z Was czytał ksišżkę "The Cal"?? Martinez, czy Princess Bride to jest ten film reżyserii Reinera Roba. Obsada: Cary Elwes, Mandy Patinkin itd... (USA 1987)?? bo szukałam w Video World
The Cal, Local Hero... - olaph72 - 13.11.2005 Marta >> Tak! Przyznam, że to jeden z moich ukochanych filmów.
The Cal, Local Hero... - zwierzak24 - 13.11.2005 Cytat:Originally posted by Andrzej@Nov 11 2005, 11:09 PMNajlepsze rozwiazanie to kupic gazete z programem i przesledzic co beda puszczac. Bynajmniej ja tak robie bo z czasem na ogladanie TV tez u mnie kiepsko
The Cal, Local Hero... - Marta - 13.11.2005 Cytat:Originally posted by olaph72@Nov 12 2005, 11:48 PMRozumiem, że chodzi Ci o Princess Bride
The Cal, Local Hero... - olaph72 - 13.11.2005 Tak. Odpowiedziałem za Martineza, przepraszam...
The Cal, Local Hero... - Marta - 13.11.2005 Nic się nie stało. Dziękuje
The Cal, Local Hero... - coyote - 15.11.2005 A macie DVD Cal, to które było w MM ? |